Po akom čase vás priateľ požiadal o ruku?
Baby po akom case vás priatel požiadal o ruku?
Mali ste reálne partnera ktorý bol v tom trosku skepticky. Drzal sa na uzde? Moj o tom síce niekedy hovori alebo vtipkuje ale na druhu stranu koľko krat zahlási že si to vie tak o 5 rokov predstavit a ja som teda celkom zufala. Naťahoval Vás niekto takto?
Sme spolu dva roky a dva roky spolu aj zijeme. Neviem si predatavit že si má bude chciet zobrat po 7 rokoch zivota ( vie to niekoľko krat sme sa o tom rozpravali). Ako hovorím raz vtipkuje že by má za ženu chcel čím skôr a potom zas nie. Som z toho celkom smutná
Záleží aj od veku. Je iné byť požiadaná rýchlo v 20, v 30 a v 40. 😁 V mladšom veku môže zohrať rolu fakt, že nevedia čo chcú, naivita a vo vyššom naopak, že vedia presne čo chcú.
@matus7030 u nás to bolo podobne ... môj muž ma tiež požiadal o ruku až keď sme sa teda dohodli že by sme sa mohli brať, boli sme vtedy spolu 4 roky a do roka bola svadba. Zásnubný prsteň som si tiež vyberala sama 😂 aktuálne sme spolu 10 rokov z toho 5 manželia 🙂 a to som si myslela že takéto zásnuby len aby sa nepovedalo som si vymyslela len ja 😂

my sme sa brali po deviatich rokoch vztahu a styroch co sme spolu byvali. ale obaja sme vedeli ze nas vztah je dlhodoby a aj keby bol bez svadby nevadilo by mi to. ale teda po sedem a pol roku ma poziadal,korona nam svadbu posunula na neskor