Po koľkých rokoch vás priateľ požiadal o ruku?
po roku sme spolu kúpili byt, po 2,5 roku určili dátum svadby a v deň, keď vybral obrúčky od zlatníka, tak ma požiadal o ruku. Po necelých troch rokoch.
O ruku ma poziadal na 1.vyrocie chodenia 😄 a do roka bola svadba. Manzelia sme 14 rokov.
Rok a štyri mesiace. Po dalších 4 mesiacoch bola svadba
po polroku
Jedno dieťa malo 4 roky a druhé rok 🙂. V ten rok bola aj svadba 🙂.
@simahulyokova po 8r. Vidim,ze momentalne vedie 😅
Po 3 mes.som ho poziadala ja...v aute na dialnici...
Po 6. rokoch. Ale keď sme sa spoznali, tak ja som mala 17 rokov. Po troch rokoch sme brali hypotéku a tri roky žili spolu a potom prišla svadba aj dieťa. Ak však nájdeš životného partnera v 30tke, tak 6 rokov je veľa.
@simahulyokova po 5 rokoch a potom do roka bola svadba. Sme spolu 14 rokov. Neponáhľali sme sa 🙂
Takze ja tu preberam prvenstvo, zasnuby po 8 rokoch a o rok na to svadba 😀 ale stihli sme zas dieta za tie roky 😄
Zatiaľ nepožiadal, sme spolu 19 rokov
Po 3 rokoch, po 5 mesiacoch cca bola svadba. Po vyse roku od svadby sa narodil maly. Budeme svoji 3 roky zachvilu
Po 9r. Aj to som ho dokopala k tomu uz 😀
@xsuzannex my presne to iste :D
@xsuzannex mňa požiadal o ruku po 9 mesiacoch a svadba do pol roka 🙂
@simahulyokova po 8 rokoch 🤣
Mňa po 2 týždňoch, zásnuby boli po 2 mesiacoch a po 6 mesiacoch svadba. Nedávno sme oslávili 15 výročie. Veľká láska stále trvá.
@simahulyokova Po 2 a chodili sme spolu 7 a manželia sme 18 rokov. Nikto tomu neveril ,že nám to vydrží,lebo ma požiadal piatok 13..
@walentina7 no moja kamarátka sa brali po 10 rokoch a po 2 bol rozvod, poznali sa ako staré boty 😁
Po desiatich rokoch, v septembri máme 12.vyrocie svadby ❤️
@walentina7 matla môjho partnera sa vydávala za druhého manžela ani nie po roku a sú spolu manželmi takmer 28r uz
@simahulyokova po roku a potom po dvoch. Potom som skúšala sobáš ešte o rok posunúť ale nechcel ani za nič. Tak nemáme tam sedmičku...🤷
@simahulyokova po 3 mesiacoch od zoznámenia bola svadba, manželia sme 44 rokov.
Po 6 rokoch, o necelé 2 roky bola svadba. Menila som radikálne pracu tak som nechcela v tom istom roku aj svadbu.
@walentina7 ak by spolu len rok chodili, je to málo, ale keď s niekym rok bývaš, už toho človeka poznáš.
otázka je, kedy požiadal o ruku, svadba sa plánuje zas aspoň 6 - 12 mesiacov. Takže je to celkom doba

Po dvoch rokoch v deň mojich narodenín a v ten deň som mu oznámila že čakáme bábätko 🙂