icon

Poradíte meno pre dievčatko?

janus141
26. apr 2012

ahojte manicky cakame 3 dievcatko a tak mame trosku dilemu z menom prve sa vola vanesa a druhe nella porate mi nieake mena dakujem za vsetko odpovede.... 🙂 🙂 🙂 🙂

libka1
26. apr 2012

tak my mame Evicku, meno co sa teraz moc nedava, ale ked kuknem na dcerku tak to meno bolo pre nu vymyslene, ona je cela Evka 😀 a ja som teda zanieteny zastanca slovenskych, ale zaroven aj medzinarodnych mien ako su Julia, Maria, Zuzana, Katarina, Anna, atd.

lenka1108
26. apr 2012

scarlett, isabell, jullysa.... pre dievcatka je miliooon mien co sa mi pacia...

danusskaaa
26. apr 2012

my mame Vanesu, ale kedze uz aj vy tak mne sa pacila aj Adela a Olívia

michaella7
26. apr 2012

mne sa páči Diana,Šarlotka,Alexandra,Karolínka 🙂

m.i.r.i
26. apr 2012

ono tazko sa je pytat🙂 kazda mamicka ma ine preferencie..radsej si pogoogli v nejakych zoznamoch mien, je toho na internete vela..aj nase aj medzinarodne.
Zalezi naozaj na com si zakladas- na tom aby sedelo z priezviskom? Na tom aby pasovalo k menam sestriciek? Ma to byt meno tradicne ci netradicne? atd..U nas hra rolu hlavne to, nech je to meno take aj nase aj medzinarodne, teda nech sa nekomoli velmi ani u nas ani vo svete..ze kdekolvek sa rozhodne nase dieta zit,nebude mat traumu z toho ze to meno ani nevyslovia, nezapamataju si..skomolia..ci u nas nejako krasne blblo zdrobnia ci zhania..a tiez nam zalezalo na tom, nech to nie je meno z top 10 ..pricom niekomu na tom nezalezi, hlavne, ze sa im meno paci a nedaju dopustit...chlapca mame Erik, to nam sedelo najviac k nasim poziadavkam..dievcatko stale nevieme..ale nieco mozno ako Katarina, Karolina, Lucia, ale tiez je inak krasne Anna a Eva - tradicne mena co boli kedysi, teraz uz velmi malo...v zahranici pouzivane v roznej podobe, kazdy to pekne povie..a u nas mozes preferovat volat ich tak ako sa to pise..ale aj Evicka, Anicka ak to niekomu vyhovuje..ale skaredo az tak nepovies....mne sa sice pacia aj Emma, Nella, Stella, Lea ale uz je ich neskutocne vela..ja by som uz do toho nesla 🙂

31majka12
26. apr 2012

Ahoj mne sa paci meno Gretka.

fergie23
26. apr 2012

Ja som za to,že na Slovensku po slovensky 😝 A žiadne zahraničné meno by som určite nedala,ved aj v našom slovenskom kalendári sú velmi pekné mená,ako napr.Olívia,Sofia,Liliana,Stela...podla mna niečo take by sa hodilo aj k týmto manám čo si dala dceram 😅

simona24
26. apr 2012

@fergie23 ja som toho isteho nazoru 🙂 Ja mam syna Petríka a krsniatko Luciu 😎

martaniana
26. apr 2012

Terezka, Michaela

anieli_1
26. apr 2012

tak my mame Nikol ale do posledneho dna sme to menili teda skor muz bo mu to tlacila do hlavy mama ta chcela Adelku alebo Anetku.............nam sa Nikol hodi po vsetkych strankach ci uz priezvisko alebo k synovi aneni to az tak obkukane a da sa juej povedat vselijako a skjaredo nie 🙂

andrejkag
26. apr 2012

Sonička 🙂 😵

jaaty
26. apr 2012

my máme krásnu Hanku (Hanička, Hanulienka)

diiid
26. apr 2012

Ja si myslim ze je to otras, ked su obaja rodicia slovaci zijuci na sk a daju mento Chiara, Jessica, Zoe, Boze a este ked niekto vola ze Zoeinka???? ked nieco vynimocne daj Arabela. A Nikol??? hadam Nicole ktore sa cita z dlhym ooo takisto sa pise napr. Michelle a nie Misel

hviezdickamaria
26. apr 2012

my mame Klarku a Sarlotku, a ak bude niekedy dalsia babika, tak urcite bude Olivia 😉

hoogy
26. apr 2012

my budeme mat take klasicke Barbora. podla mna sa kazdemu paci nieco ine. dlho som chcela lilianu,ale ked som si ju predstavila ako dospelu 30 rocnu zenu tak mi to neslo dokopy. tak sme zostali pri barbore.

slniecko2011
26. apr 2012

mne sa velmi paci Stella🙂 lenze manzel je proti 😀

kacsik
26. apr 2012

Mne sa najviac páči Nina, takže aj môjmu bábikovi do pôrodu odpadne pipík a zázrakom budeme mať bábiku bude to Ninka 🙂

mona333
26. apr 2012

My budeme mať asi Lauru,teda ak to bude dievcatko,tak bude Laura 🙂

mima300
26. apr 2012

Bibiana

irriss
26. apr 2012

Az budu mit na ceste vnoucatko-vnucku, tak budu premlouvat svoji nevestu nebo dceru (mozna i pres MK pomoci Vas vsech 😀 😀 😀 ) na jmeno:
Perla nebo Rebecca 😉

Jmena, ktere se mne - uz jako potencialni mamince - pro sve dite - nesplni😉

alena16
26. apr 2012

Alexandra, Sandra, Alica.... A nechápem matky ktoré dajú mená ako Emma namiesto Ema alebo Vanessa namiesto Vanesa. To ma akože aký význam??? Môžete mi to niekto objasniť? 😝

graceful9
26. apr 2012

@alena16 asi taký význam, že sa im to páči 😀
@janus141 ja mám Nelly, ale páči sa mi aj Scarlett alebo Vivien

kepassa
26. apr 2012

@alena16 nemusis chapat kazdeho osobna vec, zi a nechaj zit 😉 kazdemu sa paci ine, my budem mat Emmu a je mi jedno, ze ich je milion, je to vysnivane a chcem Emmku

hlava78
26. apr 2012

moj vybral kristinku ja chlapca filip,keby bolo dievcatkotdalitby sme alicu.

kika1111
26. apr 2012

my sme chceli pôvodne Lilianku, ale švagor chcel tiež také meno, tak sme sa dohodli, že naša herečka bude Laura.. 🙂 a páči sa mi ešte Nelinka..

kinka555
26. apr 2012

ja mam tiez Melisu a je to pre mna to najkrajsie meno na svete 😵 potom sa mi este paci Eva a Juliana

sandrika1986
27. apr 2012

My máme Nicol, druhé dievčatko bude Vivien. Páčia sa mi mená tiež : Sandra, Karin, Yasmine, Sarah 🙂

gabuska36
27. apr 2012

ja mám syna Marka a dcérku Alica.....takže mne sa jednoznačne páči Alica..ale páči sa mi aj Simona

materina_duska
27. apr 2012

HANA! Vždy a všade! : ) ..k tym tvojim dvom by som dala mozno este s H na konci ;)

vulka
27. apr 2012

Aj ja som za Hanu. Jednu modrookú mám v postielke a je báječná. 🙂