Poradíte meno pre dievčatko, ktoré sa hodí k nášmu priezvisku?
Ahojte prosím poradte mi meno pre dievčatko ktoré by sa hodilo k priezvisku mayerová.
Nina, Ema, Naďa, Liliana
Elena 😉
Urcite bez prechyľovacej pripony -ová. Mia je je k Vasmu priezvisku podla mna 🔝. Pacilo by sa mi aj Tamara. Sama mam skratene priezvisko a spokojnost. 🙂
@mimer neviem, na Slovensku mi to príde divné bez -ová. Minule mi na inzerát písala pani s takým priezviskom. Celý čas som sa s ňou bavila ako s mužom. Dohodli sme sa, prišla si po vec, ja som čakala chlapa. Prišla ona. A ja reku manžel vás poslal? Prečo manžel? To ja som vám písala. Ona už asi zvyknutá, že s ňou jednajú ako s pánom X tak ma ani raz neopravila (alebo to nepostrehla či považovala za preklep). Toto nech sa na mňa nikto nehnevá, ale mne pripadá ako transsexuál na polceste k zmene pohlavia. Hlavne ak sa jedná o očividne slovenské priezvisko slovenských manželov, ktorí ani náhodou nemajú v pláne opustiť Slovensko.
Mayer / ová síce zaváňa nemčinou, ale na Slovensku mi to príde zbytočné skracovať.
Moje priezvisko je len Mayer a malinká sa volá Simona Mayer 😊
Aneta,Simona,Mia,Nina,Lea,Rita,Linda,Daniela,Dominika
Selena / znamená mesiac /, lebo Stela znamená z latinčiny hviezda .
Lucinda
Jana Viera Stanislava Slavka Sabina Silvia Marina Svetlana Celestina
My máme Michala a Terezu
Nina Mayerova 🙂
Daniela Mayerova, Michaela Mayerova, Sona
Znami maju Filomenu.
U nas sa kazde druhe dievca vola Nela, Timea alebo Ela
Timea ❤️
Zoja, Nela
@sissy27 ja to chapem. Tiez to zazivam 😂😂 Neraz sa mi stalo ze mi posta prisla na meno Miroslav Franko a to mam nove priezvisko necele 4 mesiace. Len priezvisko Mayerova si pre mna akoby ziada nedavat tam ova,ale je to Vasa vec 🙂 Verim,ze vyberiete najkrajsie meno pre malu princeznu.
Moja mala je tiez bez -ova,zatial som sa stretla len s dobrymi ohlasmi,vlastne keby aj boli zle,je mi to jedno,kedze sme sa tak dohodli s muzom😊😊😊
Maja, Maya
My máme Melániu, voláme ju Meli, Melánka,,,,krásne meno
Rea
Ria Mayerova
Ja mam Tamarku a teda toto meno by sa mi pacilo aj k vášmu priezvisku: Tamara Mayer
My budeme mať Nicol 🙂
Zora Mayerová 😉
Lucia 🙂

Mna prve napadlo meno Kristína ;)