Poradíte meno pre dievčatko, ktoré sa hodí k nášmu priezvisku?
Ahojte prosím poradte mi meno pre dievčatko ktoré by sa hodilo k priezvisku mayerová.
Agátka 🙂
Kamoška má rovnaké priezvisko, ako vy, len s j, nie y, a má dcérku Máriu. 🙂 Mne by sa tam hodila aj Nina, Naďa, Milica, Milota alebo Tatiana 🙂 Máte také vďačné priezvisko, hodí sa k nemu veľa mien. 🙂
Ja mam doma Anettku 😊
@karolina38 kedze dve deti uz maju rovnake zaciatocne pismeno (D), tak v tejto tradicii mozes pokracovat aj so stvrtym potomkom. Pekne mena na S su napriklad Simonka, Sabínka či Sárka.
My, keď sme sa dozvedeli, že náš synček bude mať sestričku, lustrovala som všetky kalendáre mien, internet..... máme nezvyčajné priezvisko... Ja som mala asi 15 mien na výber, ale s manželom sme sa nakoniec zhodli pre našu bambulu na mene, ktoré jej osobnosti neskutočne pristane..... Volá sa Amélia Fió 😍😍😍😍
Valentína 😉
@karolina38 miroslava,miriam,stela,eliska,ela,sona
@coryex krasne
Eliška,Karmen ,Karin,❤
chcela som tatianu ale mame LIlianku 🙂
Lina a Aneta sa mi k vasmu priezvisku moc hodia 🙂 ale je to uplne jedno. To proste raz pride a človek sa zobudi a bude vediet, ze TO je to meno ;)
To isté priezvisko a dcéra sa volá Lucia Liliana
Lea
Ester Mayerová...
Alica
čo tak Monika,??
Alžbeta je u mňa top
Treba možno do budúcna porozmýšľať aj nad tým že ak sa vydá za muža s echt slovenským menom niektoré tu navrhované krstné mená vyznejú až komicky 😂. My sme uprednostnili preto slovenské
Lucia
Anna
@coryex moja svokra je amalka-amalia 😉
Mne prvé napadlo Sara Mayerová. Ale s tými sa tiež v poslednom čase roztrhlo vrece :-/
Viktoria,Paulina
Klára,Tereza...

@mimer mne sa zdá, že sa to nedá, bez koncovky ová môžu mať ženy len inej ako slovenskej národnosti a len kvôli tomu si meniť národnosť..😉