icon

Poradíte mi pekné meno pre dievčatko?

simonka13
6. máj 2015

neviem sa rozhodnut

wolfie
6. máj 2015

mne sa velmi paci meno emily, charlotte, regina (s anglickou vyslovnostou), rebecca a zo slovenskych alzbetka...skoda, ze my mame maximalne slovensky znejuce priezvisko, inak by som urcite dala zahranicne krstne 🙂

erka21
6. máj 2015

ja som mala vybrate 2 mena pre dievčatko Mia, Nataly, no nakoniec je Mathiasko 🙂

lulistek
6. máj 2015

my mame Evičku

katusik19
6. máj 2015

emma, sarah, karolina, mia, melany alebo melania, kiara, liah

katyt
6. máj 2015

My máme Ivu, nie je Ivana, ale len Iva. Ale mne sa veľmi páči aj Hanka, Dorotka, Elenka, Lucia, len doma mi to neprešlo. 🙂

kefrinky
6. máj 2015

Tamarka, Frederika, Ester a klasika Katka 😀

mariamelody
6. máj 2015

ja mama nachystane Karolínku alebo Frederiku.. mame nemecke priezvisko na k..ale paci sa mi aj Kiara ,Rebeca,.. 😉

anelehka
6. máj 2015

ja som velmi chcela Stelu a mam dvoch chalanov,Samka a Filipa 😉

zarka27
6. máj 2015

My máme Zarku a Zojku ale tiež sa mi páči Eliška🙂

bibkak
6. máj 2015

Mne sa veľmi pači Miška Karinka Simonka 🙂 a chlapčenské Miško ... Vám sa aké páčia chlapčenské mená ? 🙂

alchemilkazltozelena
6. máj 2015

Vikinka, Vivien, Ivka....

mircalla
6. máj 2015

Mne sa paci Sarah, Rebeca, Ester, Stella, Michelle. Mame anglicke priezvisko, keby mal nahodou niekto k tomu poznamky.

mejjus
6. máj 2015

naše dievčatko by sa volalo Izabell alebo Anabell 🙂

cottonwomen
6. máj 2015

Dzurinda 😔

ivka5386
6. máj 2015

Ja mam Miu a Nelu mozno ta inspirujem. Paci sa mi Vanda

miia16
6. máj 2015

U mna vedie Klementina, Valentina, Frederika a Greta

zuzka0624
6. máj 2015

My máme Karolinku, ale páčia sa mi ešte mená: Lea, Nataša, Tamara, Eliza, Evelyn...

mejky77
6. máj 2015

Marietta, Greta, Paulína, Tamara, ...

meggie911
6. máj 2015

mne sa paci Zara, Liana, Lea, Magdalena, Hana a aj Nina, ktora pravdepodobne zvitazi, kedze k priezvisku pasuje ako rit na serbel 😀 a chlapec bude po tatinkovi, ako inak 😉

bielavila
6. máj 2015

my chceme marínu

meusicka
6. máj 2015

musis si vyberat podla toho ake mate priezvisko. ja som pre prvu napr vybrala uplne nahodou, ked som citala knizku o Biance Sforza . a kedze mame podobne znejuce priezvisko a nechcela som priponu -ova, tak som si povedala nasa dcera bude Bianca. osobne s mne nepaci ak sa k tradicnym menam davaju uplne uletene zahranicne mena. napr. ale teraz zijem v zahranici, v AT, a tu zase ficia dievcatka na tradicknych... takze mame v skolke dievcataka s menami Anna, Marie, Valentina, Paula, Katharina, Annemarie, Kristine, Magdalena.... ale co sa mi velmi paci je meno Filippa. je to aj nezvycajne ale zaroven je to zenska verzia mena Filip.

m_ij_ka
6. máj 2015

Mia, Zoe,Alexandra, Zoá,Sára, 😉

siska53
6. máj 2015

Nenapisala si,nad ktorymi uvazujes,ani ake je priezvisko.
My sme vyberali tak,aby sa hodili.. Skoda len,ze som.nevedela,ze synovo meno ma uz kopec deti a je tiez dost frekventovane... Vybral ho muz z mojho zoznamu...
Kebyze mame druhe dievca,zvazila bybsom ja osobne Elisku, Annu alebo Kristinu, mozno este Hanu ci Nataliu..

lucinkab
6. máj 2015

Sarah, Rebeka, a mne sa páči aj poppy, alebo Lucia

rebeka7501
6. máj 2015

indiánske meno : "vybralineznámeženy"
Dnes sa bude páčiť Zuzana a po roka šup na matriku, premenujeme na Dianu, k 15. narodeninám zvolíme Nicol........

lusinda3
Odpoveď bola odstránená
s_mt
6. máj 2015

My mame Patriciu,este sa nam pacila Anicka ;) Ale kedze Anicka bola byvala frajerka mojho muza,mame Patku :D

samasa
6. máj 2015

moj muž chcel vždy Šarlotu...zbožnoval to meno..ale kedže máme troch chlapcov 😀 potom ju dal kája gott a teraz už aj tí z londýna 😖 sa musia opičit 😀

mirkami7
6. máj 2015

mne sa velmi páčila Linda a manžel mal viac mien Ivana,Andrea ,Adriana v pôrodnici som potom dala napísať Adrianu(kedže vždy treba uviesť obe mená),aj ked sme už vedeli,že to bude Lukáško🙂

nelina44
6. máj 2015

Ja mam doma dve dievčatá s menami Lívia a Ema,takže odporúčam...a ešte sa mi celkom páči meno Natália...