Poradíte mi pekné meno pre dievčatko?
neviem sa rozhodnut
Tatiana, Zuzana
Veronika 🙂
Linda, Aneta, Vanda 😉
Ema🙂
mne sa páči aj Zoe..krasne vznešene meno byzantínskych cárovien. a znamená život 🙂
.... velmi sa mi pacia komentare mudrych mamiciek ze nedavat to a to a to.... kazdy dava to co sa mu paci, moze byt otrepane AKO CHCE, napr. ked sme vyberali my, ani som netusila ze toto meno je otrepane a to moja mamka uci v skolke uz vyse 30rokov, na kazde meno sa da zvyknut.
Moja dcera sa vola Nela, moje NAJ meno, od ktoreho ma odhovarala cela rodina je Lujza, ak sa nam podari druhe dievcatko tak sa nenecham odradit a tretie je Zuzana 🙂
Keby náš chlapček bol dievčatko, tak jednoznačne top: TAMARA 🙂
Amalia a Alzbetka. Este Marina je pekne.
My máme Adelku 😉
Nam sa dievcatko nepodarilo ani na druhy krat ale mala som pripravenu Vanesku a pri druhom Melek.
Tak aby sa va'm hlavne hodilo k priezvisku, mne sa paci Ester 🙂
Nase mena pre dievca su- Agatka, Lea, Ella a Gretka 🙂 ale paci sa mi aj Zoe
My mame Viktorku a Rebeku... Viki a Beky 🙂
Eliska.Olivia.Evelin.Tamarka.
My mame Tamarku..pacila.sa mi aj Jasmina ,ale nehodi sa to k nasmu priezvisku
Ak nevies ziadne, vezmi si kalendar a kazde pekne meno si oznac a postupne z nich vyberaj tie najkrajsie az nakoniec dojdes k jedinemu menu, alebo sa ti zuzi vyber.
Simona, Sabina 😉
ak by náhodou volakedy, tak by som chcela Alicu 😉
Alicka máme doma je to zlatíčko
My mame doma Lauriku a Lucku a o dve mesiace sa nam narodi Miska alebo Danielka zalezi na tom ako sa manzel dohodne s tou najstarsou.🙂 🙂 Tiez si myslim,ze mena su odrazom inteligencie rodicov.
Letícia je veľmi pekné meno. Ked budem mať raz dievčatko určite sa takto bude volať
My mame Lauru,Timeu a Zaru...sme spokojni😉
My mame Miu a keby som mala este raz vyberat meno pre dievca, tak by to bola Ina. My mame ale dost tazke priezvisko, tak preto sme chceli kratke jednoduche meno.
My máme Charlottku, veĺmi sa nám páčilo toto meno. Ale aj Melissa je pekné 🙂
Mne tu strasne vela mien pripada ako... s muzom tomu hovorime, ze hrajeme sa na nieco. Este k tomu ked su v mene dve t, alebo ine pismenka a za tym cisto slovenske priezvisko, no koniec. Ja to tiez vidim na nepriamu umeru. Cim zlozitejsie meno, tym jednoduchsi clovek. Mne sa paci napriklad Hanka, Lucia,
Anetka, Miriam, ...
Julia, Juliana 😉
Tamia
My máme Radku🙂

My budeme mat Terezku 🙂