icon

Poradíte ženské meno na písmenko V?

sufo
7. jún 2015

Hladam meno, ktore bude jemne, zenske, nie "silne" - vodcovske, aby podtrhlo jemnnost zeny. dakujem 🙂

11vlasta11
Autor odpoveď zmazal
bubula_007
7. jún 2015

Mne sa moje meno-Veronika, dlho nepáčilo, az kým som nezistila co znamena. Teda: pochádza z gréckeho mena Bereniké a znamena "nositeľka víťazstva". Ja som vyberala mená pre deti aj podla ich významu, nielen začiatočného písmenka, alebo ci sa hodí k priezvisku, atd.

sorciera24
8. jún 2015

Viktoria, Viola, Vanda

dusika11
8. jún 2015

jemne su vlasta a vladena,vladka

vall1319
8. jún 2015

Valéria 😉

zamilion
8. jún 2015

Ja mám doma Vladimíru - voláme ju Vladka, Vladenka... a spolužiaci v škole ju volajú Via

anelehka
8. jún 2015

Valentina,krasne meno 😉

dejna86
8. jún 2015

my mame vilmu 🙂

lubik
8. jún 2015

Valéria - meno má latinský pôvod a jeho význam je “silná žena”. Nositeľky tohto u nás zriedkavého mena oslovujeme Valika, Valinka, Lérka. Valérie, ktoré oslavujú meniny 20. júna, sú veľmi ťažko ovplyvniteľné a málokedy zmenia svoj názor. Sebadôvera Valériám rozhodne nechýba, ťažšie je to s ich dôverou v iných. Do vienka dostali silnú súťaživosť. V škole patria medzi najlepšie študentky, v pracovnom tíme medzi najaktívnejšie zamestnankyne. Vždy sa snažia dostať až na vrchol, post šéfky je zvyčajne ich vysneným cieľom. Ak ho dosiahnu, zodpovedne si plnia všetky povinnosti.

sandra551
8. jún 2015

Ja by som dala meno Venice alebo Violet, Vilma, Viona, Velvet 😵

adnan
8. jún 2015

...mne sa páčia francúzske takže asi Valéry,Virgile alebo Vianney

veonka
8. jún 2015

mne osobne sa páči z mien na V najviac Viktória, sestra dala dcére toto meno, ja som Veronika, tiež nemám problém, ľudia ma volajú rôzne, kamoška má Vandu... osobne sa mi Vivien, Velvet, Venice a podobné moderné mená nepáčia tu na svk, a Velvet a Venice mi pripomínajú skôr názvy nejakých vín než meno pre dievča/ženu 🙂))))))
potom Vladimíra, Vladislava, Vlasta... ale tie mi pripadajú také moc chlapské. 😒

maria117
8. jún 2015

Nevidim tu este - Valika. A hlasjem za Viktoriu 🙂

mircalla
8. jún 2015

viktoria, vera, veronika, vanda, valeria - nic nove ma nenapada, z tych co tu padli pre mna tieto naj
tiez tu odznela valentina, nie zle

akoze viviene....fakt baby, ved uznajte, ktore z vas ma take priezvisko, ze to dobre znie? to si moze dovolit dat niekto so zahranicnym priezvisko, inak to znie strasne komicky....

evening_star
8. jún 2015

Mne sa tiež páči Viola, je jednoduché, ženské, jemné. Viola znamená fialka. Viola, Violka, Viuška.

stanislavao
8. jún 2015

Vanda, Valentína, Valéria, Vanesa, Veronika, Viera, Vieroslava, Viktória, Vilma, Viola, Vladimíra, Vlasta

jabuducanevesta
8. jún 2015

Veronika ci Vanda

hikokk
8. jún 2015

Viktoria

lydulka
8. jún 2015

ja mám Vivien 🙂 voláme ju Vivienka, Vivuška, Vivi, Vivinka 😉

whiterosses
8. jún 2015

valeria, viktoria

leinka733
8. jún 2015

my máme v rodine Vendy

iinuska
8. jún 2015

to co su tu uz za otazky 😝

kliara
8. jún 2015

Vanesa, Vanda, Vivien, Valika, Veronika, Viktória - a keď čítam tú charakteristiku, že nie silné, vodcovské, ale také, aby zdôraznilo jemnosť ženy, tak potom si myslím, že Viktória vypadáva a mohli by do úvahy prichádzať Vanesa, Vivien alebo Veronika, to už podľa toho, či chcete viac slovenské alebo viac medzinárodné

lavinis
8. jún 2015

Viola, Veronika,

naoi
Odpoveď bola odstránená
dzjanetta
Odpoveď bola odstránená
marta37
29. jún 2015

Vanessa

ena70
29. jún 2015