icon

Poraďte darček pre 3-ročné a 12-ročné dieťa

23. sep 2022

Viem že ešte skoro ,no už pozerám a zháňam deťom darčeky na Vianoce.Syncek má 3 a dcérka 12,už mi došli nápady čo im kúpiť pod stromček.Aby sa z toho tešili a aby to bolo aj niečo užitočné a samozrejme aby to nestalo majland.Nechcem xte auto a blbosti čo bude len prach na ne sadat.Poradte neake nápady čo kupujete vy deťom v rovnakom veku?

madameeva
23. sep 2022

Ahoj ☺️ 3 roky by som Albi pero, ak nemáte určite ☺️

autor
23. sep 2022

@madameeva Máme Svet zvierat a Rozmotaj mi jazýček no neako ho to nezaujalo.

lucka_ke
23. sep 2022

u nás fičalo vždy LEGO a knihy

janickacrazy
23. sep 2022

tak podľa toho, čo ich baví, malému nejaké lego alebo sane, boby, ak nemá, staršia si asi sama už povie, čo by chcela, či nie? Naši vždy majú katalog z Dráčika a sami si vyberajú, tak to mám bez práce. Zakrúžkujú viac vecí a niečo z toho potom dostanú, aby mali aj prekvapko trochu.

abbey1
23. sep 2022

Mojej 12 ročnej kozmetiku- značku, ktorú má rada, plus miluje minerály, čiže tie alebo náhrdelníky, prívesky s nimi. Teraz pokukuje po Pandora náramku. A nikdy pod stromčekom nechýba kniha. Ju bavia encyklopédie o prírode, liečivých bylinách, vtákoch. Knihy kupujeme hlavne v angličtine.
Oblečenie jej sama nekupujem, má svoj vkus, plus si ho musí vyskúšať.
Ty musíš vedieť, čo má rada tvoja dcéra, čo ju poteší.
Ale myslím, že zaujímavá kozmetika v tomto veku je fajn. Aj adventný kalendár budem taký kupovať. Na sladkosti dcera nie je.

zojkaaa
23. sep 2022

Tiez mam 3 a 11 rocnych, 3r box na lego, lego duplo, knihy Gabko v skolke, Gabko zazitky zo skolky a Gabko pomaha, 11 r dostane sluchadla, kozmetiku, knihu (o bylinkach kamenoch biela magia) a aj na Mikulasa dostanu ,,1sladkost,, a vianocne pulovre a pyzama bo mam potom skrinku narvanu mikulasmi do velkej noci!!

autor
23. sep 2022

@janickacrazy To aj ja robím s tým dráčik katalógom,malý mi tam zakruzkuje všetko 😃a staršia povie že nevie čo chce.
@abbey1 Moja ešte není na kozmetiku.Knihu im kupujem vždy,no dcéra raz si to prečíta a už si na to ani nespomenie.
@zojkaaa Ja na Mikuláša tiež len 1-2 sladkosť lebo od babky dostanú plnú tašku sladkosti.No u nás to pojeme ja s manželom nakoniec😃

nicol_ka55
23. sep 2022

videla som 3D pero, take nieco potesi kazde dieta a je jedno ake stare, podla mna 🙂 skus si pozriet na internete, je to pecka.

abbey1
23. sep 2022

Akoze este nie je na kozmetiku? Mydlo,vsampon, kondicioner a ppdobne snad pouziva. Dnes su take moznosti.

zojkaaa
23. sep 2022

@abbey1 ano aj depdorant prip sprej pod pazuchu fu moja sa tesi aj telovemu mlieku ked je fajny vonavy
Ja napr aj na Mikula pribalim kefku a pastu k tym sladkostiam

marci77
23. sep 2022

nejaku vlacikovu drahu pre 3rocneho (tie drevene vlaciky, co zvyknu mat v ikea, lidl) ....ja ma sice dievca, jeden rok dostala kuchynku, dalsi rok domcek pre babiky z lidlshop (teraz momentalne je aj zlava -6eur pri nakupe nad 50eur)
alebo tito plysaci z labkovej patroly mali tiez uspech
https://www.mall.sk/hladaj?s=labkova patrola plys
pripadne hocico ine z labkovej patroly
https://www.mall.sk/hladaj?s=labkova patrola fi...

a 12 rocnej podla zalub.....ja planujem ten globus kupit, co vysiel teraz od kuzelneho citania (ale ja mam chalana, o trochu mladsieho)
u nas je to kuzelne citanie celkom oblubene
alebo oni potom maju aj take naucne veci napr. taketo nieco
https://eshop.albi.sk/science-crafts/

pripadne nejaku encyklopediu, nieco z techniky (napr nejake bezdrotove sluchadla, hracska myska a pod. .....alebo mikinu, tricko (nejaky merch, ak ma niekoho oblubeneho napr. youtubera a pod.
alebo vstup napr. do jump areny a pod.

evica17
23. sep 2022

12 ročnej by som dala.nieco zážitkové, neviem čo má rada. Poukážku na welnes, a ísť s ňou alebo tobogány, alebo iné,neviem čo radi robia 12 ročné dievčatá. A 3 ročnému nejakú drobnost

autor
23. sep 2022

@abbey1 Jaj to áno používa samozrejme,to jej kupujem počas celého roka.Ja že si myslela očné tiene špirálu a rúž,toto ešte nepoužíva.

autor
23. sep 2022

@marci77 Malý na patrolu je maniak,viem že by chcel čo majú tú vežu kde bývajú no to stojí cca 100 eur,to sú drahé hračky.So staršou je to horsie,ona nemá záľubu.Najviac chodí von s kamoškami

zojkaaa
23. sep 2022

Mna este napadlo ze moja ma rada vystavy galerie tak popozeram ci sa nechxsta v Ba nieco zaujimave a dostane listky

janickacrazy
23. sep 2022

Tak mu kúp to auto, kde sa vozia Tlapkator. My ho máme doma a malý sa s ním fakt veľa prehral , keď bol mladší. Aj vežu máme, tu dostal minulý rok na Vianoce.

lamara55
23. sep 2022

No ak rada chodí s kamoškami von, tak jej doprajte nejaký spoločný zážitok s kamoškami. Nemusí to byť ani drahé. Od pyžamovej párty s nejakým programom, alebo vstupenky niekam (do kina napríklad). A pre mladšieho lego? O keď omrzí tak ľahko predáte na fcb v lego skupine / tam ho keď tak aj lacnejšie viete kúpiť. Ja svojej neteri a synovcovi kupujem veci, pri ktorých môžu vykonávať pohyb - detský skate, kolobežku, bicykel atď. (to môžete všetko kúpiť aj tu z druhej ruky).

nwnw
23. sep 2022

Ahoj ta kniha Rozmotaj si jazycek je blbost. Chlapcovi kup Doprava a Dinosaury k Albi.
Este malemu klude penazenku, peracnik, pracovne zosity s nalepkami, peciatky, u nas sa viac zavdacim kopou blbosti zamalo (kyneticky piesok, sliz, pastelina, peciatky, balony, ...), Mozno korcule, hokejka, bicykel, skateboard, čelovka 😄

lucik194
23. sep 2022

12 rocnej by som knihu nekupovala, ani u nas sa nekupuju, chodi do kniznice, cita co chce odtial

u nas je to spolocenska hra, oblecenie (nejaka drobnost), vybera si uz sama, teraz ju potesili podkolienky, nosi ich ku kratasom na jesen, bluetooth reprak dostala, ruksak si vybrala (fjallraven) do skoly, maliarske platno, veci na tvorenie mydielok (nove farby a vone dostala), extra ceruzky na kreslenie, kaktus

toto dostala 11-13r na narodky, meniny, co som su spomenula

lucik194
23. sep 2022

a napr este baby dostanu tuto jesen ( moznoze aj ma vianoce) podla toho dokedy ta vystava bude - listky na HP do Viedne

autor
24. sep 2022

@lamara55 Kolobežku a bicykel majú.Dcera má aj korčule.Lego je tiež dobré len tiež drahé.Take väčšie stojí nad 50 plus eur.Nechcem ani moc drahé darčeky,keďže je situácia aká je.Mozem sa spýtať na tú lego skupinu,pod akým názvom to nájdem?
@nwnw Rozmotaj mi jazýček mu kúpila babka aby pomocou toho začal rozprávať.No nepomohlo,až keď mal tri roky začal všetko opakovať po nás a hovoriť krátke vety.Dovtedy len minimum slov.Skusim kuknúť tu dopravu a dinosaurov aké to je.Auta a dina má rád
@lucik194 Spoločenskú hru akú si kupovala?To rada hrá len u nás je problém že dôjde synček a všetko berie tak nemôžme si ani zahrať pri ňom.Na tu HP výstavu by sa tešila dcéra aj ja.Len neviem koľko to stojí a do Viedne to je daleko.Mozes pridať link kde by som o tom prečítala viac?

lucik194
24. sep 2022

ta vystava bude na jesen vo viedni lenze este nie je termin......
https://harrypotterexhibition.com/press/harry-p...
cakam tiez na datum,

lucik194
24. sep 2022

u nas sa vela hra, hry aj kupujeme aj poziciavame z kniznice

ale minuly rok som isla do “mačka vo vreci” z Ihrysko, mas na vyber 3 macky, kupis a pridu Ti hry v dvojnasobnej cene, len nevies ake 😂

u nas sa trafili 50/50 chcela som hry pre 10plus, ale poslali aj 8plus, ktora je dost mimo......

ono tazko sa radi hra, ked nic o nej neviem..... aspon oblast, ma rada zvierata, umenie, abstraktne veci, nieco rychle, kartovky....
inak je tu skupina “oblubene spolocenske hry”, alebo aspon inspiracia na FB deskovky pro 3 bratri”

autor
24. sep 2022

@lucik194 Je to po anglicky,nič z toho nerozumiem😔

lucik194
24. sep 2022

na web strankach existuje moznost prehodit do ineho jazyka, automat to prelozi, minimalne na pocitaci, otvor link na pocitaci a nechaj to prelozit

autor
24. sep 2022

@lucik194 Ďakujem za radu,na Pc budem až večer

lenkakravcova
24. sep 2022

Bubon a kvalitný xylofon. 🙂 našich to nedávno dosť potešilo.

lamara55
24. sep 2022

Zadajte na fcb Lego bazár a nájde vám niekoľko skupín. Nemusíte vôbec kupovať velké sety. Je veľa úžasných aj do 20€. Na bazáre ešte menej. Ja sama tam sem tam nejaké nahodím ale len zo sveta Harry Potter. Aj tu celkom dosť ľudí predáva lego. A ak kúpite bez krabice vyjde vás ešte menej.