Poraďte mi najkrajšie meno pre dievčatko
Baby viem že takýchto tém je tu až až ale čakáme dievčatko a naozaj si neviem vybrať 😅 Tak mi poraďte ake dievčenské meno sa hodí k priezvisku Rokytová 🙂 Ďakujem vám za rady lebo ja sa neviem rozhodnúť a navyše k tomuto priezvisku je ťažko vybrať 😀
...keďže máte v priezvisku fonologicky tvrdé spoluhlásky, tak by sa hodilo krátke meno s podobnými hláskami....napr. Hana Rokytová....myslím,že Hana sa tu objavila už viackrát....asi na tom niečo bude....
@klaudia1919 Ahoj, mne sa veľmi páči Karin, malá má 21 mesiacov a už vie povedať svoje meno-Kajin, voláme ju Kájka, Kája, Karinka, ...pochádza z dvoch verzií- Katarína /skrátené Karin/, alebo z talianskeho Karina-znamená milá,pekná. Toto meno je podľa mojej mienky dosť zabudnuté.
A Karin Rokytová znie pekne. Manžel ráčkuje? Musí to byť sexi. /prepáč, ale musela som to poznamenať/ 😉
@luban najkrajsie meno na svete... my sme mali pre dceru vybrate Galina .. ale bude to chlap :D .. a som sokovana ,ze niekto ho ma... mate vkus :D ;)
Mne sa paci meno Miška - sedelo by aj Vam, ale aj Katka alebo Karin .... mozno Timea mi sedi k tomu priezvisku 🙂
Aj my máme Karin 🙂 A, ak by išlo o meno aké nemá skoro nikto, ja napr. nepoznám nikoho s menom Olívia 🙂)) Mne osobne sa ešte páči meno Sofia 🙂
moja maličká má meno Xénia - vybral ho jej ocko a ja som vyberala chlapčenské
Ja som plánovala pre dievča meno Natália, ale páči sa mi aj Alena, .Erika, Petra, Blanka, Diana, Kamila, ale aj klasické napr. Marianna, Zuzana.
Amelie alebo Amelia🙂)pre nas najkrajsie🙂, aha , ale pozeram, ze to by vam vobec nepasovalo k priezvisku🙂))
Mne sa voľakedy veľmi páčili mená Sabína a Patrícia. Dá sa aj pekne povedať v skratkách Sabi alebo Pati. Najnovšie sa mi však páči trošku netypické u nás, Noélia ako pre princeznu.Mne sa strašne páči. Hodne sa používa v španielsku.
Inak sa nad touto temou fakt usmievam, kazdy radi nieco ine, kedze univerzalne najkrajsie dievcenske meno neexistuje... vzdy je to vec vkusu a toho, co s tym dany clovek spaja...
Máš pravdu. Každá mama si pre svoje dieťa určite vyberie to najkrajšie meno. Také aké jej srdiečko našepne a určite bude to naj.
Máme Rebeku, má 10 rokov a je veľmi spokojná so svojím menom🙂. Teraz sa mi páči Noemi
mne by sa hodilo Dominika Rokytová
inak sa mi páči Sandra, Vanesa, Melánia, Lea, Laura
@klaudia1919 ahoj ako vidim navrhy sa rozrastli 🙂 ja len tak zo zvedavosti uz mate vybrane? Ci mas este vacsiu hlavu 🙂
moje diecatko sa vola terezka a je aj tak pokrstena.nie tereza,ani terezia,ale terezka🙂)krasne meno,nie?
Natálka, nedá sa jej povedať škaredo - Natalia, Natalka, Natali, Natal, Naty .... 🙂 ale veľmi sa mi páči aj Sandra
a co tak Laura Rokytova alebo Tamarka Rokytova A PACI SA MI AJ ZARKA 🙂 my sme mali podobny problen ale nkoniec vyhrala Laura 😉

@ajulik87 My mame vybrane Klaudia 🙂