icon

Poraďte mi najkrajšie meno pre dievčatko

klaudia1919
26. okt 2012

Baby viem že takýchto tém je tu až až ale čakáme dievčatko a naozaj si neviem vybrať 😅 Tak mi poraďte ake dievčenské meno sa hodí k priezvisku Rokytová 🙂 Ďakujem vám za rady lebo ja sa neviem rozhodnúť a navyše k tomuto priezvisku je ťažko vybrať 😀

lussy23
31. okt 2012

pre každho je najkrajšie meno nejaké iné🙂 Pre mňa sú to biblické mená. Vyhráva Rebeka 🙂

terezica
31. okt 2012

A čo tak Tereza Rokytova 😀

michaelamilan
31. okt 2012

Melánia 😀 ......keby čakáme dievčatko, tak máme určite Melániu 😝

simca06022011
31. okt 2012

Rebeka Rokytova je pekne meno 🙂)) Ako pisala @lussy23. My mame Simonku ale to sa vam nebude hodit 🙂)) A ludia ktorym maju rovnake inicialy su vraj velmi uspesny (vid ja,M.Monroe,...a moja Simka tiez 🙂 )

terezica
31. okt 2012

@felinda Adelaid či ako sa to piše je dosť trapne ako sorry.Aký sme mi slovaci zaostalí.Dávame kadejaké zahraničné mená a na slovenské pekne mena sa zabuda.By som chcela vidieť ktorý nemec dá svojmu dieťatu slovenské meno....

dasiacik
31. okt 2012

Dáška Rokytová znie super 😀

simca06022011
31. okt 2012

@terezica a hlavne ked mame napriklad Adelu 🙂))

sunsun
31. okt 2012

@klaudia1919 my sme chceli dorotku, ale cakame chlapceka..... velmi sa mi paci to meno

evkosca
31. okt 2012

@klaudia1919 Emilia

luban
3. nov 2012

@danielaaa212 mozno pri dalsom babatku Galinku pouzijete :D mne pri prvej nevyslo ale teraz ano :D a aj aj som si myslela, ze to meno nik nepozna a ani nema a cuduj sa svete, teraz zistujem, kolke to chceli dat a poniektore kamosky kamosiek 🙂 ho aj dali. Ale ja som spokojna, Galinka je pekne a nie otrepane meno. Ninku mame a ich je teraz neurekom 🙂

kubkonika
4. nov 2012

Neviem či sa hodí,no ja mám Laurinku a Dominiku.Manželovi sa veľmi páči meno Dianka.

henriet88
30. jan 2013

Tatiana 🙂

wanilla
1. feb 2013

Ester, Diana, Lucia, Nikola

chloe001
1. feb 2013

Pre kazdeho je najkrajšie to, ktore vybral a tak aj u nas je pre mna najkrajsie Laurinka a ked budeme mat dalsie dievcatko, tak sa nam pacia mena Emma, Sofia, Kristina, Olivia, Mia. Este sa mi velmi paci meno Karolina a Paulinka, ale aj ich podoby Karla a Paula. A celkom sa mi paci Kaya 😉 tak ale to som uz asi v inych vodach..

lejlla
1. feb 2013

u mna je top Alžbetka...

michaelka5
1. feb 2013

Michaela, Alžbeta

velvet26
1. feb 2013

Diana a Vanessa... 🙂 Dianka je moja prva dcerka a ak budem mat nahodou raz dalsiu tak to bude Vanessa..

danielaaa212
1. feb 2013

my sme chceli dat Galina , no mame chlapceka a vola sa Aurel :D. Nooo k prizvisku vasmu .. sa podla mna fakt hodi simonka, adelka, dorotka, esterka .. tak ako tu baby pisali. mozno natalka.. ale aj alzbetka .. dokonca by som povedala.. ze to priezvisko ma velmi velky potencial.. je take rozpravkove... ;) .. hodia sa preto k nemu mena ako pre princeznu ;)

ellie13
1. feb 2013

@klaudia1919 Pia je pre nás to najkrajšie dievčenské meno 🙂

luisiana12
1. feb 2013

jednoznacne DIANkA....to je meno hodne princeznej a vy mate naozaj aj take princeznovske priezvisko....velmi by sa to k sebe pekne hodilo... 🙂

petronelka8
1. feb 2013

Emily je to najkrajšie meno pre dievčatko.

trnka77
1. feb 2013

Mia,Romanka,Simona

damiko
1. feb 2013

Dorotka,ked som bola tehotna vzdy som chcela dievcatko s tymto menom,no narodili sa mi chlapci

miskaie
1. feb 2013

My mame Vivienne 🙂

irriss
1. feb 2013

Doufam, ze jednou budu babicka holcicky jmenem Perla nebo 😉 Rebecca

jajcula
21. feb 2013

JA mám dve dcerky ELIŚKA ALICA

pulsatilka
21. feb 2013

pre mna je kus smiesna kombinacia: krasne slovanske priezvisko a zahranicne krstne meno...divny hybrid 😒 . Ale to je len moj nazor 😉. U nas vyhrala Darja a Taťána (vyberali sme v ceskom kalendari 😀 ).

majda1245
21. feb 2013

a co tak dat meno anna maria

cukriiicek
21. feb 2013

Čo tak Elizabeth 🙂

marvilka
22. feb 2013

U nas vyhrala Mia, tatinkovi sa velmi pacilo ... ja som mala chvilu sen o Laure, ale potom rychlo preslo :D