Poraďte mi najkrajšie meno pre dievčatko
Baby viem že takýchto tém je tu až až ale čakáme dievčatko a naozaj si neviem vybrať 😅 Tak mi poraďte ake dievčenské meno sa hodí k priezvisku Rokytová 🙂 Ďakujem vám za rady lebo ja sa neviem rozhodnúť a navyše k tomuto priezvisku je ťažko vybrať 😀
A čo tak Tereza Rokytova 😀
Melánia 😀 ......keby čakáme dievčatko, tak máme určite Melániu 😝
Rebeka Rokytova je pekne meno 🙂)) Ako pisala @lussy23. My mame Simonku ale to sa vam nebude hodit 🙂)) A ludia ktorym maju rovnake inicialy su vraj velmi uspesny (vid ja,M.Monroe,...a moja Simka tiez 🙂 )
Dáška Rokytová znie super 😀
@terezica a hlavne ked mame napriklad Adelu 🙂))
@klaudia1919 my sme chceli dorotku, ale cakame chlapceka..... velmi sa mi paci to meno
@klaudia1919 Emilia
@danielaaa212 mozno pri dalsom babatku Galinku pouzijete :D mne pri prvej nevyslo ale teraz ano :D a aj aj som si myslela, ze to meno nik nepozna a ani nema a cuduj sa svete, teraz zistujem, kolke to chceli dat a poniektore kamosky kamosiek 🙂 ho aj dali. Ale ja som spokojna, Galinka je pekne a nie otrepane meno. Ninku mame a ich je teraz neurekom 🙂
Neviem či sa hodí,no ja mám Laurinku a Dominiku.Manželovi sa veľmi páči meno Dianka.
Tatiana 🙂
Ester, Diana, Lucia, Nikola
Pre kazdeho je najkrajšie to, ktore vybral a tak aj u nas je pre mna najkrajsie Laurinka a ked budeme mat dalsie dievcatko, tak sa nam pacia mena Emma, Sofia, Kristina, Olivia, Mia. Este sa mi velmi paci meno Karolina a Paulinka, ale aj ich podoby Karla a Paula. A celkom sa mi paci Kaya 😉 tak ale to som uz asi v inych vodach..
u mna je top Alžbetka...
Michaela, Alžbeta
Diana a Vanessa... 🙂 Dianka je moja prva dcerka a ak budem mat nahodou raz dalsiu tak to bude Vanessa..
my sme chceli dat Galina , no mame chlapceka a vola sa Aurel :D. Nooo k prizvisku vasmu .. sa podla mna fakt hodi simonka, adelka, dorotka, esterka .. tak ako tu baby pisali. mozno natalka.. ale aj alzbetka .. dokonca by som povedala.. ze to priezvisko ma velmi velky potencial.. je take rozpravkove... ;) .. hodia sa preto k nemu mena ako pre princeznu ;)
@klaudia1919 Pia je pre nás to najkrajšie dievčenské meno 🙂
jednoznacne DIANkA....to je meno hodne princeznej a vy mate naozaj aj take princeznovske priezvisko....velmi by sa to k sebe pekne hodilo... 🙂
Emily je to najkrajšie meno pre dievčatko.
Mia,Romanka,Simona
Dorotka,ked som bola tehotna vzdy som chcela dievcatko s tymto menom,no narodili sa mi chlapci
My mame Vivienne 🙂
Doufam, ze jednou budu babicka holcicky jmenem Perla nebo 😉 Rebecca
JA mám dve dcerky ELIŚKA ALICA
pre mna je kus smiesna kombinacia: krasne slovanske priezvisko a zahranicne krstne meno...divny hybrid 😒 . Ale to je len moj nazor 😉. U nas vyhrala Darja a Taťána (vyberali sme v ceskom kalendari 😀 ).
a co tak dat meno anna maria
Čo tak Elizabeth 🙂
U nas vyhrala Mia, tatinkovi sa velmi pacilo ... ja som mala chvilu sen o Laure, ale potom rychlo preslo :D

pre každho je najkrajšie meno nejaké iné🙂 Pre mňa sú to biblické mená. Vyhráva Rebeka 🙂