Poraďte mi najkrajšie meno pre dievčatko
Baby viem že takýchto tém je tu až až ale čakáme dievčatko a naozaj si neviem vybrať 😅 Tak mi poraďte ake dievčenské meno sa hodí k priezvisku Rokytová 🙂 Ďakujem vám za rady lebo ja sa neviem rozhodnúť a navyše k tomuto priezvisku je ťažko vybrať 😀
Lea Charlotte, Céline, Timea, Anetka, Juliana, Linda 🙂
Nicol. Vivien, Karin, Natália, Yasmine, Liana, Sandra, Sarah 🙂
aco meno Ester, mne sa velmi paci a som tehotna, akurat nevieme ci je to devciatko, ak ano, tak sa bude volat Ester, mne sa velmi paci a je to meno nezvycajne, myslim si, ze bude ve skolce iba jedna Esterka a nie desat 🙂 😉
Ester je pekne a zaujimave. V skolke bude asi fakt jedina ;) my mame Melissu a tiez si myslim ze ich nebude v skolke vela ;)
Ahojte mne sa pacia mena pre dievcatka : Barborka, Karinka, Katka .... ale aj tak najviac sa mi paci Barborka to vam radim a myslim ze sa to hodi aj ku priezvisku 😉
Ja mam zoé hanna
A čo tak meno Júlia? aj ja som nositeľka tohto mena, a v mojom okolí je málo ľudí s týmto menom. Ináč zlaté keď sa povie dievčatku Julinka🙂 hodí sa aj k vášmu priezvisku🙂
Anabell 🙂
My máme Terezku a veľmi sa mi páči aj Alžbetka (Betka, Alžbeta) 🙂
Soňa, Linda alebo Alexandra, to by sa páčilo mne 🙂
Eulália
kristinka 🙂
lucinka
Lia
skús meno, ktoré sa bude zhodovať s dominantnými písmenami priezviskami. R, K, T. Takých je strašne veľa. Ja som túžila po Bernadete, ale manžel mi to neodsúhlasil. Potom som navrhovala Barboru a Marínu a napokon sme sa zhodli na Hane 🙂
Alžbetka, Júlia ako moje 🙂
Lívia
@henrietag super, to da hodí
REBEKA ROKYTOVA
K Tvojmu priezvisku Patrícia by bolo celkom pekné 🙂
Baby, 😀 😀 😀 ved dievcatko sa uz davno narodilo.... tema je z r. 2012
kedže R je dosť tvrdé písmeno, meno k priezvisku by som zvolila jemnejšie, napr. Nela, Júlia, Lilien, Klaudia, Linda, Lea a pod. 😉 alebo kukni tu: http://www.mamaaja.sk/tipy-pre-vas/die-a/mena/
Karin alebo Karmen
... u nás vyhráva Veronika alebo Alexandra - Saška.....ale chlapčenské meno stále nemáme..... 🙂
EVA 🙂
Mam doma Pamelu, Armanda Jadranku ,, Deborku , tiež pekne mená
Adelka
ahoj.Cakame druhe babatko a ma to byť dievčatko.poradte nejake pekne meno aj netradične.mne sa pači Kiara. Laura, Sára, Sofia, Emily, Saskia.dakujem

ja mam Zuzanku 🙂krasne slovenske meno,a jedno viem isto,ked na svoje dievčatko na ihrisku zavolám,neotočí sa dalšich 10dievčatiek :D