Potešili sa vaše deti z darčekov?

devilka1
26. dec 2022

Ahojte 🙂 potesili sa deti darcekom pod stromcek?? Ja som celkom sklamana nasa dostala rozne lega potom nieco na tvorenie, vystrihovacky oblecenie, a vobec to nezaujalo..prvy dojem ked sa rozbalovalo fajn, no uz je par dni po vianociach a darceky len tak pohodene nezaujem..najlepsi je tablet a ak je zakazany tak sa nudi chodi hore dole ze co ma robit...to je uz ozaj taka doba alebo co robime zle?? Je to celkom smutne...myslela som ze po veceroch budeme spolocne tvorit skladat lego a tak no ale vobec to tak nie je...ako to mate vy?

zuzanka.zuzu
26. dec 2022

vek?

karola987
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
viestta
26. dec 2022

Treba prehodnotiť aj počet darčekov. Deti nimi bývajú zahltene. U nás sme sa dohodli, koľko darčekov dostane.

miadi
26. dec 2022

@devilka1 moje deti sa tesia zo vsetkeho z knih oblecka hraciek sladkosti klucenky . Uplne najviac zo slizu 😆maly bude mat 3 a pamata si aj od koho co dostal minuly rok. ( hraciek maju kopec). Mm frflal ze mam toho vela a ked to konecne videl rozbalene tak zas frflal ze nic moc 😁tak idem este dcere kupit in line korcule nech sa zatial uci na nich po dome 🤣

devilka1
autor
26. dec 2022

@viestta darcekov praveze vela nebolo ani nic drahe lebo sme aj predpokladali ze to fak dopadne

janka54321
26. dec 2022

@devilka1 úplne ťa chápem, u nás to isté ..niektoré darčeky doslova len odbalila, teda dala dole papier a koniec ...zajtra sme sa dohodli, že nebude mať tablet a môže sa venovať darčekom...dostala to, čo chcela, ale tablet je stále IN ..ako aj pred vianocami. ..moja chyba

negymama
26. dec 2022

no ja som toho roku pre dlhe tyzdne choroby mna aj deti nemala cas ani na obchody ani na objednavacky a tak deti mali minimum darcekov.
chlapci 11 a 14 rokov dostali Lebo robota na ovladanie na aplikaciu v mobile, ktory sa da preskladat na viac modelov s vela funkciami, toto bol prakticky ich jediny darcek ked neratam ponozky a asi zo vsetkych doterajsich vianoc su najviac nadseni, dookola preskladavaju a skusaju vsetky varianty toho legorobota...macka, auto, raketa, gitara. Vcera sa s tym hrali do polnoci.
Baby dostali len jednu spolocensku hru a este dojdu knihy /bohuzial nedosli do vianoc/ a su taktiez spokojne.
Az sa cudujem, ze take jednoduche malopolozkove vianoce a decka vysmiate 🙂

sense
26. dec 2022

Koľko rokov ma dieťa?

dominikamacakova
26. dec 2022

@miadi Ježiš no, moja 3 ročná aj spala s tým slizom 😂

andrejka1974
26. dec 2022

@devilka1 záleží koľko má rokov a u nás bola spokojnosť staršia dcéra dostala korčule a mladšia tá je autistka a tej je to jedno ale skúsila by som to lego stavať spolu proste zabaviť sa so všetkým spolu a vermi bude to chciet

victory7897
26. dec 2022

Napiš vek nech ťa môžme ,zdžubať ,, za tablet ,lebo keď ešte nechodí do školy tak je na to ešte malá podľa môjho názoru ..nepísali ste list Ježiškovi, že čo si praje pod stromčekom?

bilberryday
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
luccija
26. dec 2022

@devilka1 zobrať tablet a skladajte Lego, tvorte.Pokym ho nezoberies vždy ju bude lakat

devilka1
autor
26. dec 2022

Ma 8 rokov...aj pisala jeziskovi...dostala to..ale pisala to len tak lebo sama nevedela co chce...a tablet mala dnes max hodinu a zvysok co sme sa boli prejst a tak...mimo toho vymyslala ze co by mohla robit..no darceky nic...na tablete nikdy nettravi pol dna”

20erika07
26. dec 2022

Myslim si ,ze to bude tym tabletom. Darmo ,ze je hodinku na nom, rozmýšľa dalej nad nim, nehra sa ,javi nezaujem o bezne hry mozno preto aby ho dostala lebo sa nudi.
Ako to mate po cely rok s beznym hranim? My sme mali tiez tablet a mala som na nan alergiu, som povedala , ze dost koniec ,odlozila som ho naveky prec. Nebavilo ma to stale riesit kolko casu na nom mozu stravit, zase im ho brat, zase tie znudene tvare. Doma mame doslova tvorive dielne, neustaly bordel z toho, ale na tablet si nikto nespomenie uz par rokov, ani ho odvtedy nikto nepytal.

sense
26. dec 2022

Mam trochu staršiu a teda lego ju nikdy nebavilo.... Zbytočne vyhodené peniaze.... Tiež ma multimedia n'a hodinu dovolené a potom si už činnosť nájde. Dostala hru. Knižku, kreatívne sady, aj to hneď rozbalil a, ale hrať sa ešte nehrala keďže išla k otcovi potom. U neho dostala ďalšiu babu takže už to vidím na zajtra tak ze budem. Musieť zas zvyšné babikivske veci z pivnice hore vyniesť....

victory7897
26. dec 2022

@devilka1 no tak mňa už nebaví s mojím 7ročnym vystrihovať a tvoriť ,to ťa obdivujem ..už mam toho dosť za tie roky ,keď do školy niečo má tak to áno ale inak už sa mi nechce fakt málokedy...skôr hráme spoločenské hry , človeče, monopoly, pexeso , čierny Peter ,to ju nebaví?

slavomira236
26. dec 2022

@devilka1 má 8 rokov tak sa nediv že sa nechce hrať...môjho 9ricneho teraz mal tiež už hračky nebavia preto mu už ich nedávam teraz dostal knihu šach a nintendo...a hraje sa na ňom už 2 dní teraz ho len dostal tak mu dovolím sú prázdniny nech sa hraje pyta ho už od Ježiška 3 roky tak nech si užije sme aj tak doma mladšia má horúčky keď začne škola aj na Tom bude menej...ale zahrali sme si aj šach ktorý dostal...

slavomira236
26. dec 2022

@negymama 5rocna dostala lolky 2 ešte sa s nimi nehrala bábiky ju nikdy nevráti fixy veľké dnes maľovala plyšového psíka s tým spala a taký dom je plastikové s tým sa hrala po večeri potom dostala horúčky tak všetko stojí akurát dnes kreslila trochu

vilma7
26. dec 2022

Je jedináčik? Čítať knihy ju nebaví? Ja by som tablet obmedzila pomaly až úplne vylúčila. Tie deti potom nemajú fantáziu a nevedia sa ani sami hrať.
Alebo pozvať kamarátku nech sa spolu niečo zahrajú, nejaké hry spoločenské.

natalala
26. dec 2022

@devilka1 my sme na tom tak, ze nema tablet. Takze staviame lego, tvorime, hra sa s plastelinou, citame knizky atd 🤷🏼‍♀️

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
4stanka4
26. dec 2022

@devilka1 skoro 2 a pol ročná dostala lekarsky kufrík a vyšetruje od rána len čo rozlepi oči 😀 aj na návštevy ho berieme lebo musí všetkých vyšetriť 🙂 ešte dostala aj kolobezku, nou sa presuva z jednej strany domu na druhú. S ničím sa fakt ešte takto nehrala ako s tým kufrikom a veľmi sa tomu teším.

tamvtme
26. dec 2022

Nasa skor naopak, pri rozbalovani ziadne extra nadsenie, ale zas chuda je chora a necitila sa moc dobre...ale dokola sa s novymi hrackami hra, takze sa im velmi tesi...ma 3 roky

miadi
26. dec 2022

@dominikamacakova u nas ten sliz chcela 7.5r a malemu sa teda tiez paci Tak mu pozicia. Nastastie tento sliz sa nelepi mali sme od niekoho Aj taky otras co neslo z chlapateho koberca. Ach taka blbost ale tolko radosti. 😂

pragmaticka
26. dec 2022

Tak pre tvoje porovnanie. Moja 9 rocna tablet vôbec nemá. Ani mobil. Nás na hravanie nedostáva. Pod stromček dostala alexu na pustanie pesniciek, keyboard (začala chodiť na klavier a dosť ju to baví), pyjamo, playmobil a to na com sa robi gofry(hrozne si to želala). Potešila sa veľmi. Celé dni sa sama učí hrať na klavíri "Last Christmas" alebo sa hrá s mladsiou playmobil (podobne ako lego). Od starých rodičov dostala spoločenskú hru a korčule. Zajtra ideme na ľad ich vyskúšať.

micicka
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
malacibulka
26. dec 2022

Nabuduce daj jeden darcek a bude sa s nim aj hrat. Takto ju zaujima len to "najlepsie". Nechapem na co davate decku technologie, taka mala dievka si okamzite vytvori zavislost na dopamine a este nie je dost zrela aby si to vedela manazovat. Dospeli s tym maju problem, nieto este decko s nedovyvinutym mozgom.

heln
27. dec 2022

@devilka1 nuz, za mna zly vyber darcekov.
moja 11 rocna, dostala lego(friends) ktore si sama vybrala a hra sa s nim uz treti den v kuse, spolu s nou sa zahra aj mladsi dvojrocny a hra sa so svojimi hrackami, ktore dostal, lebo sme vedeli, ze sa mu to bude pacit.

canany
27. dec 2022

@negymama mozem sa spytat, ake to bolo lego? Tiez by som nieco taketo, zatial to bolo len lego creation, co sa sa na 3 veci preronit, ale to tak na chvilku a koniec. Ale to vasemozebyt zaujimavejsie.