icon

Poznáte najhoršiu žiadosť o ruku?

papaya1234
3. júl 2024

Ahojte, minule som čítala článok o tom ako týpek požiadal ženu v preplnenej električke a čakal potlesk alebo niečo, ale ľudia ich totálne odignorovali. Celkom ma to pobavilo aj keď mi samozrejme bolo ľúto tej ženy, aj keď povedala áno, tak som chcela vedieť, či aj vy poznáte, alebo ste dokonca zažili nejakú zlú žiadosť o ruku.

martinkatinka
3. júl 2024

Tak u mna klasika, na romantickom pobyte pri veceri. Paradox bol, ze som to viac menej cakala, pretoze pred pobytom som prala a vo vrecku nohavic zabudol ucet za prsten 😆 Ale tvarila som sa prekvapene, aj som sa nakoniec rozplakala

cavalierka
3. júl 2024

@martinkatinka ten účet tam nechal naschvál aby si videla koľko stal a na koľko si ta váži 😛😁

martinkatinka
3. júl 2024

@cavalierka ale inak by som to ozaj necakala, kedze sme riesili hlavne to, ze sa nedari babo, ze musime ist na umele a podobne.. A este vacsi paradox, ani som nevedela, ze som bola uz zrejme par dni tehotna 😆😆

amelie2017
3. júl 2024

@laurita285 nahodou, za mna pekne. Dokaz, ze aj v zdravi, aj v chorobe, aj ked si krasna, aj ked zrovna nemas najlepsi den.. mozno sa o teba tak bal kvoli tej operacii, ze to v tom momente citil a musel ta poziadat..
Mne operovali uplne banalnu vec, pol hodinovy zakrok a muz bol s nervami v kybli od strachu.

petracandle
3. júl 2024

@papaya1234 pre mňa je najhoršia žiadosť hocikde na VEREJNOSTI brrrr...

lavender94
3. júl 2024

Ja nenavidim keď niekto vystúpi na pódium počas nejakeho koncertu a vylieva si tam srdiečko. Alebo celkovo pred väčším publikom. Nikto na to nie je zvedavý, pre tú ženu to musí byť brutálne trápne…akože toto keby mi chlap urobí, asi ho tam nechám stáť ako zúfalca. Ale to som ja, ja tieto teatrálne hovadiny nemám rada

petracandle
3. júl 2024

@belle_vie mne to príde vtipné a originálne 😄😄 ale to záleží od okolností - ak to bolo z lásky a v rámci vtipu tak super, ale ak to bolo v rámci neúcty, že "drž hubu prsteň" tak smutné

vkatush
3. júl 2024

Kamoši. Chodili spolu od detstva. Rozišli sa v maturitnom ročníku, ale šli spolu na stužkovú ešte, lebo však ostali sme kamoši a mali sme ísť spolu pôvodne, koho iného budeme volať. A chceli ešte nejaké "benefity" kamarátske a benefit sa šmykol. Takže musela byť svadba, keďže veľmi nábožensky založené rodiny.

V aute cestou z nákupu jej len tak dal prsteň do ruky, že "keď už bude tá svadba". 😂

*sú happy, majú druhé už plánované bábo.

sevrin
3. júl 2024

Ja si osobne myslím, že žiadať o ruku niekde v električke alebo na futbalovom štadióne je trochu odveci. Pre oboch je to istá dávka emócií, ktoré by si mali prežiť obaja spolu bez účasti stoviek cudzích ľudí, ktorí ak zatlieskajú tak max tak len zo slušnosti.
Ja osobne by som žiadal o ruku len v jej prítomnosti. A určite nie v električke, nejaké lukratívnejšie miesto by to bolo.

petronela1985
3. júl 2024

@papaya1234 ja som mala 20 rokov, zásnuby som veru nečakala, ešte k tomu pred mojimi rodičmi. Môj tato zareagoval pohotovo - mávol rukou, že tých zásnub ešte zažiješ 😅 ale sme manželia stále

mer12
3. júl 2024

No, napr ta moja. Asi 3m predtym ako ma realne poziadal sme sa pohadali, ze nas vztah sa nikam nehybe a on sa mi zdoveril, ze uz bol s kamosom pozerat prstene. Nejako sa to utriaslo a ja som len cakala kedy to pride 😅. Jeden den ma zobral na vyhliadkovu vezu a este po ceste mi vravi, ze mamka ti posiela dezert, je v priehradke, otvorim priehradku a tam raffaelo a prsten 😅 ked sa uvedomil okramzite ho zacala boliet hlava a ziadost sa nekonala 😅. Nakoniec sme sli v lete na vikend do Madarska na kupalisko, uz som to popravde ani necakala. Na krku som mala tu plastovu dozicku na peniaze a kym som platila vstupne strcil prsten dnu, ja som si nic nevsimla a nakoniec v termalnom bazene zrazu otvori dozicku a vybafne na mna ci si ho vezmem 🤣 takze v Tiszaujvarosi v termalnom bazene klacal a ziadal 🤣 najprv mi bolo z toho smiesno, ale cim dalej tym viac mi to pride skor smutne

vkatush
3. júl 2024

A napr moja, bola síce plná romantiky, lupeňov, sviečok, krásnych slov, vedela som, že to príde, ale bola totálne nečakaná v ten deň.
Manžel mi zavolal, že keď šiel behať, zranil si zase koleno (má s ním problémy), či prídem po neho. A ja mastné vlasy, že by ste rezne na nich vyprážali, staré rozťahané a deravé legíny, netuším, či som vôbec mala umyté zuby 😂

eeffka
3. júl 2024

No u nas som asi vlastne poziadala ja 🤣🤣🤣po 10r do telefonu, ze uz by sme sa aj mohli zobrat a on ze dobre 🤣🤣🤣

smajliica
3. júl 2024

Kolegynin manžel odišiel do zahraničia a chcel vybaviť víza aj pre ňu, ale dali sa vybaviť iba pre rodinných príslušníkov. Tak jej zavolal a povedal s plačom a slzami v očiach že “Musíme sa zobrať.” 😂

mnamko
4. júl 2024

@aurora33 no nemyslím si žeby sa potreboval zviditeľniť.Je to šikovny chalan, ktorý momentálne popri práci moderatora si spravil pilotnú školu a začal pilotovať Boing aj s cestujúcimi

canany
4. júl 2024

Ja som mala uzasnu. Teraz uz ex mi na Vianoce dal prsten a ako sme sedeli na sedacke pri rozbalovani darcekov, sa ma spytal, teraz sme uz zasnubeni? Aj to bolo asi po 8 rokoch spolocneho byvania. Nehovoriac, o tom ze prsten taky aky nemam rada, s vytrcajucim olzirkonom, co som mu 100x hovorila, ked som si sama pre seba obzerala prstene, ze taky nenosim, lebo sa s tym niekde vzdy zahaknem.
Svadba sa konala az o 5 rokov neskor, aj to som bola ja iniciator a doteraz si trieskam hlavu o stenu, ze aka som bola blba. Tolko naznakov, 6ty zmysel ma neustale varoval a ja som mu este 2 deti porodila, kym sa mi tie oci uplne otvorili.

aurora33
4. júl 2024

@mnamko prosim ta, obyčajný pózer je to. To, že sa raz odfotí v lietadle neznamená, že pilotuje. Ale chápem, že niektoré čo menej používajú rozum mu to zožerú aj s navijakom.

mnamko
5. júl 2024

@aurora33 to čo píšeš,ty ho poznáš? Moja kamarátka sa pozná s jeho mamou tak snáď si nevymyšla.To možno ty si rada vymýšľaš,keď tak pišeš o iných a ešte je myslim aj právnik

aurora33
5. júl 2024

@mnamko tak jasne, že každá mama povie na svoje dieťa len to najlepšie a je nekritická. Podla mňa je to jeden falošný slizký had a hotovo 🙂

oliviakatka
5. júl 2024

Ja som rozmýšľala ako môjho vtedajšieho frajera poslať citlivo do r*** ale nechcela som kaziť sviatky a on na Silvestra vytiahol prsteň - na námestí o polnoci - bolo to mega trápne 🥲 šašek čo bol doma psycho ale na verejnosti hral divadlo a strhával na seba pozornosť pri každej príležitosti.

lundus
5. júl 2024

Môj muž - introvert. má požiadal o ruku po roku chodenia, podal mi krabičku s prsteňov zo slovom "na". Keď som ju otvorila a opýtala sa ci to je snubný prsteň, povedal len "hej" 🤣🤣🤣 svadbu sme mali až po 10 rokoch chodenia a to som sa ho opýtala pri telke ci by sme sa už nezobrali a on na to že " môžme," ešte že som sa opýtala 🤣🤣🤣 a dokopy sme teraz spolu 19 rokov.

nelly761
5. júl 2024

@papaya1234
Mňa môj požiadal tak že som akurát prebalovala pokakanu malú a prišiel (asi z obchodu - bol kúpiť ten prsteň) postavil sa k nám, začal sa hrabať vo vačku vytiahol prsteň len tak bez krabičky. A povedal to je potom zásnubný 🤦🤦🤦🤦🤣🤣🤣🤣🤣

candii
5. júl 2024

@tttbb bože tu babu poznám, je z nášho mesta. Kokos hanba na celý život

abcmajacba
5. júl 2024

@oliviakatka a čo si mu povedala? 😁

evkakorcek
5. júl 2024

Mňa "chudák" môj exmanzel požiadal o ruku, keď som ostala tehotná a to len preto, že to rodina chcela. Prsteň som samozrejme nenavliella pretože som bola opuchnutá. A môj snubný prsteň si vyskúšala celá jeho ženská časť rodiny (to som sa dozvedela až potom samozrejme) a ešte s otázkou to čo - to čo máš za prsty ???? Však mi sme si ho všetky doma skúšali a nám sedel!
A po roku rozvod 🤣

veronicka88
5. júl 2024

Môj otec povedal mojej mamke,ta už keď sa musíme zobrať 🤣🤣🤣🤣mala 19 a bola tehotná so mnou🤣🤣🤣dodnes sú spolu,prežili x rozvodov kamarátov,sú mi veľkým príkladom do zivota

cimage
5. júl 2024

Kamarat chcel pozidat priatelku o ruku, kupil prsten, schoval ho do vrecka nejakeho kabatu v skrini. Ona ho nasla, ale nepovedala mu to. Naplanoval si den D a prsten nevedel najst 🙈. Este sa jej aj priznal, takze sa zasnubili bez prstena, ktory potom spolu nasli 😆. Ale nakoniec sa aj tak rozisli.

jablkovastrudla
5. júl 2024

@aknaj toto je skutocne?

gabikaa96
5. júl 2024

Boli sme s teraz už manželom v obchode,zastavili sme sa v zlatníctve povedal že si mám vybrať ktorý sa mi páči,vybrala som si. Vonku na parkovisku v aute mi hovorí nech si ho dám dala som si zhodli sme sa že je super, cestou domov sa pýtam na čo som ho dostala a on že práve sme sa zasnúbili 🤣🤣😂

ikuska27
5. júl 2024

Tak to ja som žiadosť o ruku nezažila...
Boli sme s mužom spolu už 9 rokov..vedeli sme že sa raz vezmeme..ale neriešili sme to nejak.. čakala som druhé dieťa...mala som týždeň dovolenku, tak som mužovi povedala:"zoberme sa rovno...Boh vie kedy budem mať druhú dovolenku.."😂😂 tak sme sa na konci dovolenky vzali a do práce som prišla už vydatá 😄
A asi po mesiaci od svadby sme upratovali a muž našiel prsteň po mame..prišiel za mnou a hovorí:"Aha aký krásny prsteň..nechceš ho ako snubný??"😂😂
Takže to mi vôbec neriešime ako by to malo byť...nám to tak nejak plynie a funguje to 🙈