Pozvaní na svadbu bez detí: Ísť či odmietnuť?
Ahojte. Išli by ste? Kamoška organizuje svadbu pozvala mňa aj priateľa ale bez detí. Popravde sa mi to nepáči veď tie deti patria ku mne. Či vidíte to inak? Rozmýšľam že ani nepôjdem a slušne to odmietnem. Bola som už na x svadbách a bolo samozrejme že detičky boli pozvané tiež
@yosi dúfam, že si stále ženatý s tou istou ženou 😄
@kavasmliekom Áno, som. A?
@yosi b?
@kavasmliekom Ťažká inteligencia...
@kavasmliekom Ženatý s tou istou ženou, ktorá ho podviedla, ktorá utiekla za milencom, ktorú prefackal, jej milenca dobre, že nezabil, sedel za to v base niekoľko dní, bol označený za tyrana a všetko sa dialo pred ich vlastnými deťmi. Hlavne, že taký človek ide moralizovať a súdiť iných. Čo tam po tom, aký život žijem, hlavne, že som mal veľkolepú svadbu 😁
@yosi Nie, mňa to neteší, ver mi. Je mi to v podstate jedno, je to tvoj život, ale vie ma zdvihnúť zo stoličky, keď niekto ako ty moralizuje, súdi a doslova sa vysmieva iným, keď chcú malú svadbu lebo financie nedovolia. To by som si ja v živote nedovolila. Ja sa ti nevysmievam, čo si prežil, zažil atď. ale nemoralizuj, hlavne nie ty.
@mandzula
Čitaj ale od začiatku...13 strán, ale stojí to za to.
https://www.modrykonik.sk/forum/za-dverami-nasich-spalni/ako-sa-vyrovnat-s-neverou-manzelky/
@earlgrey 😱
@yosi platok s broskynou bol len obrazny, chcela som tym povedat len tolko, ze to, aka ma byt svadba, je vecou kazdeho z nas, nie su pre nu stanovene vseobecne kriteria, ako sa nam tu snazis nahovorit ty napriklad s tymi poctami ludi, pozyvanim deti, nakladmi na cloveka a ze sme lakomi, ked na nej nemame stovky hosti. Pochop, ze kazdy ma ine priority.
A suvis taky, ze stastni ci nestastni dokazu byt ako ludia s velkou, tak s malou svadbou.
@yosi Vôbec nie, skôr som to vytiahla preto, aby si si uvedomil, že moralizovanie a súdenie nie je od teba na mieste...svoj názor vyjadriť môžeš samozrejme, ako všetci, ale tam by to malo aj skončiť...lenže ty len ďobeš a ďobeš ako ďateľ a nie a nie prestať...tak fajn, mal si veľkú svadbu, so všetkým, čo k tomu patrí, s deťmi, so super jedlom, s 30 ročným alkoholom. Paráda. Tlieskam a teraz rešpektuj aj to, že iní môžu chcieť úplne inú svadbu, bez jedla a alkoholu napr. a bez deti. Tam to malo skončiť.
@oblecenie99 áno,veď záleží od okolností,ako je aj príbuzenské vzťah,či vek dieťaťa😉
Strasne uboha chudera by som musela byt aby som dehonestovala mensie svadby lebo ,,ja" som z xy surodencov, rovnako moja zena a tym padom len nase cele familie spolu su hned 40ludi 😃.
A este väcsia chudera by som musela byt muz na zenskom fore h*nkajuci si nad temami o kojeni, zenskych problemoch , ci v skupine napr. Silikonove prsia.
V neposlednom rade uz sa tu tusim 2x minimalne aj pedofily ozvali a priznali.
Nic proti chlapom ale na tejto stranke by ozaj byt nemuseli.

@mandzula Kurací plátok s broskyňou si mala možno na svadbe tak ty. Ani sa nečudujem, že nechcete pozývať viac ľudí keď sú takí lakomí, že sa prídu len nažrať.