icon

Pozvaní na svadbu bez detí: Ísť či odmietnuť?

23. sep 2024

Ahojte. Išli by ste? Kamoška organizuje svadbu pozvala mňa aj priateľa ale bez detí. Popravde sa mi to nepáči veď tie deti patria ku mne. Či vidíte to inak? Rozmýšľam že ani nepôjdem a slušne to odmietnem. Bola som už na x svadbách a bolo samozrejme že detičky boli pozvané tiež

jomarch
25. sep 2024

@yosi automaticky vodka a vino?? aspon dobra domaca ked uz a nie vodka prekristoverany 🤣🤣🤣

matullienka
25. sep 2024

@yosi ponížiť človeka, tým že vytiahne starú diskusiu? Keby sa ten človek nepoužíval sám, tým, že vie ako sa ľudia chovajú v spoločnosti nikto by tu nič nevytahoval. No ty si evidentne len násilník, ktorý si potrebuje pohonkat svoje ego na stránke pre mamičky, lebo keby sa tak správal doma j žene už vy sa z tej basy asi nevyhrabal

mandzula
25. sep 2024

@jomarch neboj, bola aj pálenka (dúfam, že domáca, preboha), základ dobrej svadby bol teda položený. Aj počet ľudí zodpovedajúci definícii kvalitnej svadby splnený.

domkakvet
25. sep 2024

Ano chod.

yosi
25. sep 2024

@matullienka Nevieš, tak prečo súdiš? Ale keď už potrebuješ špárať do môjho súkromia, tak ten kto nakoniec pohorel som nebol ja. To vieš, pravda nakoniec vždy vyjde na povrch a tí ktorí chceli ublížiť, sami skončili zranení. Odpustil som jej, neviem prečo by som sa ja mal za to cítiť vinný.

Aj moja bola taká odvážna a múdra, kým sa nevrátila do reality. A pri toľkých zlých rozhodnutiach ktoré urobila jej nepomohlo jej nič, ani tej jej smiešny právnik.

matullienka
25. sep 2024

@yosi za mňa je hulvát a násilník každý chudák, ktorý udrie ženu, nech si mal dôvod akýkoľvek, deti nebila ani netyrala. To , že tvoje ego nezvládlo situáciu je tvoj problém. Tak u mňa si každopádne chudák ty

drakvak
25. sep 2024

Nečítala som všetko. Ja to beriem tak, že blízki príbuzní by mali pozvať aj deti z rodiny, ale ak pozýva kamoška, tak chápem jej rozhodnutie. Možno si to celé nesprávne poňala, kamoška asi chcela, aby ste si vy dospelí užili večer ako pár bez detí, najmä ak sú ešte malé (do 10 rokov), že ich treba mať od dohľadom. Takéto urážanie sa nepatrí k ozajstného priateľstvu. Nikto neodmieta tvoje deti, len ti chce dopriať trochu zábavy bez nich, keď budú v dobrých rukách (u starých rodičov napríklad).

yosi
25. sep 2024

@matullienka Moje ego? Ona kvôli sebectvu zničila život sebe, mne a hlavne svojim deťom. Nakoniec si to uvedomila, aj keď neskoro. Ja som aký som, ale toto by som deťom nikdy neurobil. A vôbec, čo si ty dovoľuješ ma súdiť keď o tím vieš pekné hofno.

mandzula
25. sep 2024

@yosi dostal si len vypit z vlastnej mediciny - sudis, budes sudeny.

yosi
Odpoveď bola odstránená
mandzula
25. sep 2024

@yosi teraz si sa ukazal v celej svojej krase.

yosi
25. sep 2024

@mandzula Nech sa páči. Aké požičaj, také vráť

cacianka
25. sep 2024

@yosi nepatrí ! Či len preto že to povieš ty ?
Už si fakt trápny a úbohý

lienka.7
25. sep 2024

@yosi ako fakt uz si trápny... co si tu stále dokazujes prosím ta?

yosi
26. sep 2024

@lienka.7 Neviete slušne a vecne diskutovať, idete to osobných invektív a ja si niečo dokazujem?

matullienka
26. sep 2024

@lienka.7
@cacianka tak už vieme prečo chodí tak strašne vypomáhať svojej žene, lebo sa bojí, že si tam niekoho zase nájde. Tak radšej vypisuje sprostosti

yosi
26. sep 2024

@matullienka Ešteže som to nenapísal ja, lebo by som bol trápny, útočný hulvát. Takto si sa ty týmto komentárom stala kráľovnou inteligentného humoru.

lienka.7
26. sep 2024

@yosi pokial sledujem túto debatu, všetko začalo tým, že si nebol schopný pochopiť, že keď je pozvánka pre 2 osoby, tak sú to proste 2 osoby. Dospelá osoby. A nie XY tvojich deti k tomu, resp.ako sa ty rozhodneš. Ono kto pozýva, ten rozhoduje, vies... zvyšok uz potom sa odvíjal od tohto.

yosi
26. sep 2024

@lienka.7 A ja som zase celý čas písal, že som sa s týmto nestretol aby boli deti pozvaných hostí vylúčené. Proste ten hostiteľ si to ani nedovolí urobiť. Ale ja o voze, vy o koze

earlgrey
26. sep 2024

@yosi Sliepka sa hlási. Bol si útočný, urážal si tu ľudí, vysmieval si sa iných. To je fajn však? Ale akonáhle niekto vytiahne niečo z tvojho života, mimichodom, sám si o tom písal litánie na MK, nie je to niečo, čo nie je verejne dostupné, tie informácie si do sveta vypustil sám, tak už je zlé? Uprac si pred vlastným prahom a potom môžeš mať námietky ohľadom života iných.

lienka.7
26. sep 2024

@yosi a my ti tu píšeme, ze je uplne normalne, ze podmienky si určuje hostiteľ, nie hosť. Viacere sme ti tu napisali, ze je uplne bezne a aj normalne, ze male deti na svadbu nepatria. Svadba je spoločenská udalosť 2 ludi, nie zabavna estrada pre tvoje deti. Ale ty si ideš stále len to svoje 🤦‍♀️

yosi
26. sep 2024

@lienka.7 Sa hlboko ospravedlňujem, že som také niečo nezažil, lebo u nás sa to považuje za štandard, že pozvaná je celá rodina vrátane detí. A keď už niekto robí naozaj malú svadbu, tak len pre najúžasnejší okruh rodiny.

mandzula
26. sep 2024

@yosi namiesto zmazania komentara, ze ja a @earlgrey sme podla teba sliepky, si mohol radsej uz konecne uznat, ze nemusis mat vo vsetkom pravdu.

michelle567
26. sep 2024

Veď už ako chcete. Ak máte stráženie choďte, keď nikoho nemáte tak ostavate doma s deťmi 🤷

yosi
26. sep 2024

@earlgrey Popísali ste 2 strany osobnými útokmi voči mne ktoré sa vôbec netýkajú témy, a ešte jedna druhú utvrdzujete ako ste mi naložili. Neboj, mne to vôbec nevadí. Ja som otvorene a verejne písal o tom čo som zažil aby som pomohol a poradil ľuďom ktorí to tiež zažili. Celej rade mužov aj žien som pomohol, vlial nádej aby bojovali, že aj taká hlboká kríza sa dá prekonať. A vy nemáte čo na práci len sa na tom baviť

yosi
26. sep 2024

@mandzula Ja som ten komentár nezmazal. Zrejme admin. Stojím si za tým.

mandzula
26. sep 2024

@yosi aha, tak potom uz fakt niet o com.
Ak sa takto bezne vyjadrujes o zenach a si taky trvdohlavy aj v beznom zivote, necudujem sa, ze si dopadol tak, ako si dopadol.

yosi
26. sep 2024

@mandzula So mnou sa dá vychádzať veľmi dobre. Stačí byť slušný aj keď máme iný názor. Kto sa ku mne správa ako hulvát, tak aj ja sa s ním bavím ako s hulvátom.

mandzula
26. sep 2024

@yosi kde som sa k tebe ja konkretne spravala ako hulvat?

yosi
26. sep 2024

@mandzula Už len tým, že ja svojim príbehom chcem pomáhať ľuďom ktorí potrebujú nádej a vy ste to obrátili proti mne. Ok, kľudne sa bavte na tom, ako sa mojim deťom rozpadla rodina kvôli niekoho nezodpovednosti. To považujem za maximálne nekorektné a s touto témou nesúvisiace