icon

Pozvanie na svadbu po 22. hodine a dar

zuzzka358
14. aug 2020

Prosim radu. Boli ste uz pozvany na svadbu po 22hej? Ak ano alebo vy ste pozyvali aky ste doniesli alebo dostali dar. Sme len kamarati, sme pozvani aj s manzelom. Myslela som ze kvet a ku blahozelaniu 20e? Alebo aku mate skusenost? Dakujem za rady.

Strana
z3
baccio
17. aug 2020

Podľa mňa je smutné že sa toľko riešia peniaze.My keď sme mali svadbu vôbec sme nemysleli na to kto nám koľko da....alebo aby mi niekto zapisoval kto koľko dal 👎. Mali sme veľa mladých tak sme podostávali aj kopec fakt zaujímavých veci čo iste nestali ani 10 eur ale pobavilo nás to😁 a vôbec sme to neriešili .Chceli sme hlavne aby sa všetci dobre zabávali a aby sme mali na čo spomínať.Ja som za to aby každý sám uznal čo môže a chce dať. Mňa poteší už len to ak si niekto nájde čas prísť .Ak niekoho niekam pozvem neočakávam darceky a peniaze....ale to, že bude snami zdieľať našu radosť a bude sa cítiť fajn ako aj my. Všetko ostatné je len bonus navyše.

eeffka
17. aug 2020

@andy03 normalna prax na vychiode slovenska, "svadobny zosit" sa to vola, moja svokra tiez jak taka .... oni vam dali tolko a boli tolki, na krstiny a oni vam dali len zlatu retiacku na ruku? a nie na krk? no gadzovina....co ti budem hovorit
Muzovu stranu mala vsetko spisane, za nasu som jej nic nepovedala, u nas sa dava tolko kolko chcem a mozem si dovolit a nevolala som ludi pre obalky na svadbu

nyusika
17. aug 2020

@elizuella
mne vobec nevadi, ked ma niekio na zaklade mojho nazoru povazuje za arogantnu a povysenecku.

zapisovat si, kolko mi kto dal povazujem a vzdy budem povazovat za sedlacinu.
to je vsetko.

ze mas ty iny nazor, je uplne v poriadku.

elizuella
17. aug 2020

@nyusika Iba si taka hlupucka, co uz s tebou...

Strana
z3