icon

Pre syna na promócie

vamajka
15. máj 2023

Poradte prosim, dostane aj peniaze no chcem aby mal aj pamiatku. Sperky nenosi a ani nechce. Kvalitne hodinky uz dostal na iny sviatok.

Strana
z2
anastazia12345
15. máj 2023

@vamajka ahoj, sestre som chcela na promócie dať okrem peňazí aj niečo hmatateľné, avšak súčasne čo by využila. Rozhodla som sa nakoniec pre prezenter, vieš to kúpiť za 10€ aj 150€. Nie je to však spomienkový predmet, ale niečo, čo pravdepodobne v praxi využije. Ešte píšeš, že rád číta knihy, tak mi napadla čítačka alebo poukaz na nákup kníh v obľúbenom kníhkupectve.

monillia
15. máj 2023

@vamajka manzetove gombíky nejaké drahšie, kozenna aktovka alebo aj to pero

vlucifuk
15. máj 2023

@vamajka Možno čítačku e-kníh, ak ešte nemá a je knihomoľ. Alebo nejaké super špeci lego, ak má k tomu vzťah...Mňa by toto potešilo.🤷‍♀️ Ja som šla po promóciách do zdieľaného podnájmu, tak mi rodičia kúpili válendu a dali mi tisíc korún na štart...😄

vkatush
15. máj 2023

@vamajka v ročníku sme mali jediného chalana 😁 a nepamätám si, či dostal kvety

Ale tá čítačka na knižky je super, keď je knihomolík, ale zase ak chce len reálne knihy ako ja, ta nič z toho. Mňa najviac tešili poukážky do kníhkupectva 😁

matkahelka
15. máj 2023

@vamajka ach, ved si sa to pytala pred par dnami. neboli odpovede podla tvojho gusta, ze sa to pytas znova?

vamajka
autor
15. máj 2023

@vkatush o citacku zaujem nema, knihy kupujeme nonstop

vamajka
autor
15. máj 2023

@matkahelka mylis sa, pytam sa 1. krat

vkatush
15. máj 2023

@vamajka tak ešte mi napadá nejaký zájazd, výlet po Európe. Nejaké mesto/štát, ktoré by chcel vidieť, navštíviť.

Ja som si urobila trip do Talianska ako odmenu a pre mňa to bolo najviac, zážitok, spomienky na celý život. A pritom som tam už bola viackrát, ale ten "po škole a pred dospeláckym životom" mi dal najviac.

Naozaj treba podľa neho, lebo tu ti môžu ľudia dať milión materiálnych odporúčaní (ntb, hodinky, bicykel, auto, byt, let balónom, skok z lietadla, rýchlu jazdu, wellness s frajerkou, podpísanú obľúbenú knihu alebo nejakú vzácnu - prvé vydanie, lístky na koncert, dovolenka, ...), každý má iný vkus a záľuby.

amelie2017
15. máj 2023

Ja som dostala od muza na promocie pero od montblanc s gravirovanim. Vacsinu casu lezi odlozene v krabicke, ale ked treba podpisat nieco dolezite, beriem ho 😀 pre mna je to taka pamiatka.

esfera
16. máj 2023

@vamajka, ak sa planuje zivit tym, co vystudoval, odporucam knizky Uc jako umelec alebo Moderni didaktiku, je to nieco, co ho inspiruje. Ak si rad vyraba vzdelavacie materialy, tak mozno zaplatit nejaky software (napr. Canva, Sutori, Doodly). Alebo, ako blo spomemute vyssie, zazitok, mozno spojeny s navstevou nejakej krasnej kniznice. Alebo len skvely all inclusive vikendovy pobyt vo wellness hoteli, oddych padne po statniciach vhod.

cacianka
16. máj 2023

@palicka ja som dala synovcovi ozdobený ozdobný cesnak, aj všetci jeho spolužiaci dostali, a áno anturium (zelenej farby), strelicia, modrozelena hortenzia, robila som a sú top.

Strana
z2