icon

Prvé sväté prijímanie - chodenie do kostola

mami92
17. apr 2022

Zdravým. Mam otázku. Synovec toho roku bude mať prvé sväté prijímanie. Mamu nema a otec s nim odmieta chodiť do kostola. Je to problém ze nechodí do kostola keď ma mat prvé sväté??? Ja už na to nemám slov a ja som už vo vysokom štádiu tehu som na rizikovom a tiež mam male Dieta a nemam čas ešte aj s nim behať a ani sa mi to nepáči ze ja by som mala keď to nieje moje dieťa.

Strana
z4
annamalaga
17. apr 2022

@mami92 autorka najlepšie sa odsťahovať niekam ďaleko a pokoj.

mami92
autor
17. apr 2022

@annamalaga mi sme v podnájme v malom byte mi sa musíme odsťahovať ci chceme alebo nie kúpili sme dom . Takže nechápem ten komentár ale oky.

annamalaga
17. apr 2022

@mami92 myslela som, že preč, aby Vás furt neotravovali. Uzi si materstvo moja, netráp sa nad tým, brat sa nestará o syna, netrápi ho to, preto sa netráp ani ty, len úbohý chlapec.

mami92
autor
17. apr 2022

@annamalaga aha prepáč. 🥰 ja keď budem môcť a presvedcim ho tak ho vezmem v lete na prázdniny ale už viac fakt neviem. A ďakujem

evkamotka
18. apr 2022

@mami92 ak s nim nevies chodit do kostola v nedele a sviatky dalsich vela rokov (5-10), tak nema zmysel zachranovat to teraz narychlo 1-2 mesiacmi okolo prijimania Krestanske zivotne postoje sa buduju roky (az desatrocia), aj to sa mnohi mladi nakoniec rozhodnu inak. Zial tak to je. Ked by si mala zaujem chlapca priviest k viere, mozes ho do kostola bravat po prijimani, ked uz nebudes tehotna.
Co sa tyka chlapcoych povinnosti, mnohe farnosti maju zavedene, ze deti maju zbierat do knizky podpis/peciatku, ze boli na omsi. Mozno to ma aj tento chlapec, mozes sa ho spytat

Strana
z4