Riešenie Vianoc s partnerom
Ten môj mi povedal keď som mu navrhla aby tento rok prišiel k nám na Vianoce (lebo ešte spolu nebyvame len sa to už rieši) tak odpoveď bola že sa to moc nehodí:/ už minulý rok sme boli takto každý pri svojej rodine čo mi už vtedy dosť vadilo že nebol so mnou(lebo sa to nehodí aby bol tu u nás) len teraz už to tak nechcem sme spolu cez 2 a pol roka a plus čakáme bábätko tak mi to príde už také že by sme mali byť spolu tak by si to mohol uvedomiť
a on by mal asi konečne odstrihnúť pupočníkovu šnúru od maminky lebo ďalšie Vianoce keď budeme spolu som zvedavá ako to bude chcieť riešiť
Ty ho nemáš čo pozývať, majú ho pozvať tvoji rodičia ak ho u seba doma chcú. Kde ste to dieťa zarobili? V tvojej alebo jeho detskej izbe? Neviem čo sa nehodí na darčekoch, nemáte snáď 10 rokov aby ste porovnávali kto komu čo kúpil. Pokiaľ ide len o štedrý deň riešiš blbosti.
@autumn1 no nebyvame spolu ale to neznamená že nemôžeme byť spolu...nie ja bývam u mami a on u rodičov čiže buď on tu alebo ja tam a popravde viac by mi vyhovovalo keby prišiel on tu ...ja nie som naviazaná na moju maminu tak ako on
@anonym_autor "popravde viac by mi vyhovovalo keby prišiel on tu ...ja nie som naviazaná na moju maminu tak ako on" z tohto to veľmi neznie, že nie si naviazaná na ňu ale veď keď nie si a tak veľmi s ním chceš byť choď ku jeho rodine. Alebo ti to zazázal? Alebo sa musí tebe prispôsobovať, čo tebe viac vyhovuje?
@anonym_autor "popravde viac by mi vyhovovalo keby prišiel on tu ...ja nie som naviazaná na moju maminu tak ako on" z tohto to veľmi neznie, že nie si naviazaná na ňu ale veď keď nie si a tak veľmi s ním chceš byť choď ku jeho rodine. Alebo ti to zazázal? Alebo sa musí tebe prispôsobovať, čo tebe viac vyhovuje?
@autumn1 Ona by aj sla, ale on nechce.
..ďalšie dieťa sa narodí dvom "exotom" 🙄
Budem za divnú, ale ja som čakala bábo pred Vianocami a v januári sa aj narodilo a neboli sme spolu na Vianoce, ale každý so svojou pokrvnou rodinou. Boli to posledné Vianoce, ktoré sme neboli spolu. Od kedy máme dieťa, tak sme spolu na Vianoce už 12 Vianoc a nič sa nestalo. On na trávení Vianoc až tak nelipol, ale ja som si chcela užiť naposledy atmosféru s mojou pokrvnou rodinou, kým sa bábo narodí a všetko sa zmení. Čiže, ja mu rozumiem. Dopraj mu posledné Vianoce, tie tradičné, potom si vybudujete svoje TRADÍCIE. Viem, že ty s mamou Vianoce asi až tak neprežívaš a teda chceš byť s ním, no on sa chce rozlúčiť s "detskými tradičnými" Vianocami po svojom.
@anonym_b7e101 Tak to sme divne dve 😅😅. Ja som jej pisala nieco podobne kusook vyssie 😁.
Bývame spolu už niekoľko rokov. My sme to vyriešili tak,že na Vianoce,Silvester idú rodiny k nám (dom je veľký,nie je problém s prespaním,toaletami, súkromím). Z mojej strany mamina a brat(tatka už nemám) a z partnerovej otec a mama (jeho sestra má už svoju rodinku). A dodnes ďakujem, že si tak " sadli" a naše sviatky bývajú v pokojnej atmosfére(varím podľa seba a nik sa mi zatiaľ do toho nemontuje,maminy sa zatiaľ nesťažovali,ale keď chcú, pomáhajú😆). Chlapi tí vykecavajú o robote, autách,politike, proste chlapské veci. Večer sa najeme,rozdáme darčeky,pozrieme tv a na druhý deň idú maminy do kostola,teda tí ktorí chcú a ostatok si užíva vianočnú atmosféru podľa nálady. Snáď to bude tak aj tieto sviatky a nič sa meniť nebude 😊.
Už ťa predstavil rodičom? Bola si u nich už?
Bývame spolu už niekoľko rokov. My sme to vyriešili tak,že na Vianoce,Silvester idú rodiny k nám (dom je veľký,nie je problém s prespaním,toaletami, súkromím). Z mojej strany mamina a brat(tatka už nemám) a z partnerovej otec a mama (jeho sestra má už svoju rodinku). A dodnes ďakujem, že si tak " sadli" a naše sviatky bývajú v pokojnej atmosfére(varím podľa seba a nik sa mi zatiaľ do toho nemontuje,maminy sa zatiaľ nesťažovali,ale keď chcú, pomáhajú😆). Chlapi tí vykecavajú o robote, autách,politike, proste chlapské veci. Večer sa najeme,rozdáme darčeky,pozrieme tv a na druhý deň idú maminy do kostola,teda tí ktorí chcú a ostatok si užíva vianočnú atmosféru podľa nálady. Snáď to bude tak aj tieto sviatky a nič sa meniť nebude 😊.
@zuzanita1609 čo to má spoločné s autorkou
@zuzanita1609 čo to má spoločné s autorkou
@anonym_4569b2 no tak,že ako sa dajú vyriešiť spoločné sviatky. Buď osamote sami dvaja,alebo spojiť rodiny dokopy.
@anonym_4569b2 no tak,že ako sa dajú vyriešiť spoločné sviatky. Buď osamote sami dvaja,alebo spojiť rodiny dokopy.
@zuzanita1609 ale ty si vydatá.Ty si v inej situácii.Toto nie je riešenie pre ňu
@zuzanita1609 ale ty si vydatá.Ty si v inej situácii.Toto nie je riešenie pre ňu
@rozculena Nie som. Žijeme "na divoko" 😁. Ono to nakoniec záleží nie na tom, aký status máme,ale na jednotlivcoch. A tu je to skôr o tom,ako to cítia obaja.
@rozculena Nie som. Žijeme "na divoko" 😁. Ono to nakoniec záleží nie na tom, aký status máme,ale na jednotlivcoch. A tu je to skôr o tom,ako to cítia obaja.
@zuzanita1609 dobre,ale máte spoločné bývanie,čo teda oni tiež nemajú
@zuzanita1609 dobre,ale máte spoločné bývanie,čo teda oni tiež nemajú
@rozculena no veď,ale tam už asi nebudú problém len sviatky,ale aj bežné dni, keďže už budú rodičmi. Vzali to obaja trošku z iného konca,aj keď viem,ako sa vraví ,,ak chceš boha rozosmiať,povedz mu o svojích plánoch" .
jeho rodičia už vedia že čakate spoločne dieťa.Alebo ešte nie. Poznaš ich bola si u nich už alebo ešte nie.Koľko ste spolu aku dobu.
Keď už čakáte spolu dieťa tak by ste mali byť spolu .Ach tak neznášam týchto maminkinich maznáčikov

@anonym_autor tak na jednej strane ho chápem, kedže plánujete spoločnú budúcnosť a vie, že sú to posledné Vianoce, ktoré bude doma, keďže riešite spoločné bývanie a budete rodina. Ja by som ho nenútila. Ja viem, že ženy mu tu naložia, ale už vidím, ako by všetky utekali k budúcej svokre na sviatky. Ja sama by som neišla na sviatky v podstate k pre mňa cudzím ľuďom.
@sima234
ja som isla a ani tehotna som nebola. Ani zasnubena. Aj sme sa rozisli ale rodicia boli fajn, aj surodenci.