icon

Riešenie Vianoc s partnerom

Včera o 06:47

Ten môj mi povedal keď som mu navrhla aby tento rok prišiel k nám na Vianoce (lebo ešte spolu nebyvame len sa to už rieši) tak odpoveď bola že sa to moc nehodí:/ už minulý rok sme boli takto každý pri svojej rodine čo mi už vtedy dosť vadilo že nebol so mnou(lebo sa to nehodí aby bol tu u nás) len teraz už to tak nechcem sme spolu cez 2 a pol roka a plus čakáme bábätko tak mi to príde už také že by sme mali byť spolu tak by si to mohol uvedomiť
a on by mal asi konečne odstrihnúť pupočníkovu šnúru od maminky lebo ďalšie Vianoce keď budeme spolu som zvedavá ako to bude chcieť riešiť

letfenixa
Včera o 08:13
@anonym_autor

@marhulka13 zatiaľ ma nikto nepozval ..na na severe a on východ

@anonym_autor a to máte korešpondenčný vzťah?

anonym_392815
Včera o 08:14

Tu vela dievcat opomina maly detajl. A to ze ta napustil. Je zabavne ze prist na vianoce sa nehodi ale nabuchat ta ked spolu nezijete sa hodilo.
K teme, my sme boli kazdy doma s rodicmi na stedry vecer az kym sme spolu nebyvali.

letfenixa
Včera o 08:16
@anonym_392815

Tu vela dievcat opomina maly detajl. A to ze ta napustil. Je zabavne ze prist na vianoce sa nehodi ale nabuchat ta ked spolu nezijete sa hodilo.
K teme, my sme boli kazdy doma s rodicmi na stedry vecer az kym sme spolu nebyvali.

@anonym_392815 napustil???

autumn1
Včera o 08:17
@anonym_autor

@autumn1 prečo by sa vám to nehodilo? Keď predpokladam že chcete byť spolu

@anonym_autor spolu ako pár chceme byť nie s bonusom rodiny druhej polovičky, pripadala by som si tam jednoducho navyše, divne, nepatrím do tej rodiny. Vianoce sú o rodine, tej vlastnej. Niečo iné je keby odmietol Vianoce so mnou - len my dvaja.

autor
Včera o 08:18
@autumn1

@anonym_autor spolu ako pár chceme byť nie s bonusom rodiny druhej polovičky, pripadala by som si tam jednoducho navyše, divne, nepatrím do tej rodiny. Vianoce sú o rodine, tej vlastnej. Niečo iné je keby odmietol Vianoce so mnou - len my dvaja.

@autumn1 no také veci mi aj on hovorí že by bol navyše

enmery
Včera o 08:21

Dobre Ti radím, nedávaj dieťaťa jeho priezvisko! Ešte tu budeš zakladať veľa tém kvôli nemu...tak aspoň jednu chybu neurob.

autumn1
Včera o 08:22
@anonym_autor

@autumn1 no také veci mi aj on hovorí že by bol navyše

@anonym_autor má prvadu. Vy ešte nie ste rodina, ani nebývate spolu, takže niet o čom. Pokiaľ máte aspoň každý svoju domácnosť tak mu navrhni, že štedrý večer budete spolu (buď u neho alebo u seba) a potom jeden deň navštívite jeho rodinu, druhý tvoju alebo každý tú svoju. A pokiaľ obidvaja bývate s rodičmi tak obaja by ste mali prestrihnúť pupočníkovú šnúru nie len on.

maryetta
Včera o 08:22

Je to smutna situacia. Ani tu ani tam. Cim skor poriesit svoje byvanie-a to by som bola zvedava kto v tomto "upustí". Lebo to nie su len tieto vianoce ale kazde dalsie. Moja rodina. Tvoja rodina. Kazdy pojde ku tej svojej po sviatkoch?
Uz tu by si mala vidiet ci to s tebou mysli vazne... tu uz nejde iba o teba ale aj o dieta.

luccys
Včera o 08:27
@really8

Skoda ze pises ako anonym. Toto nebude tvoja posledna tema o partnerovi. Chcela som to sledovat😭

@really8 Aj ja to vidim na styl "furt cosi" 🙃

luccys
Včera o 08:32
@enmery

Dobre Ti radím, nedávaj dieťaťa jeho priezvisko! Ešte tu budeš zakladať veľa tém kvôli nemu...tak aspoň jednu chybu neurob.

@enmery Podla reakcii a prispevkov autorky som si skoro na 100% ista, ze tvoja rada nepadne na urodnu podu...

janinah
Včera o 08:41

Tvoji rodičia ho pozvali? Lebo sa jedna o ich domov.A co vam bráni,ze už nie ste spolu v podnajme a stále len planujete? Tak len neplanujte az do pôrodu a ostaneš s babetkom rodičom na krku a on si bude prichádzať a odchádzať ako sa mu to bude hodiť,robí to aj teraz.

autor
Včera o 08:43
@autumn1

@anonym_autor má prvadu. Vy ešte nie ste rodina, ani nebývate spolu, takže niet o čom. Pokiaľ máte aspoň každý svoju domácnosť tak mu navrhni, že štedrý večer budete spolu (buď u neho alebo u seba) a potom jeden deň navštívite jeho rodinu, druhý tvoju alebo každý tú svoju. A pokiaľ obidvaja bývate s rodičmi tak obaja by ste mali prestrihnúť pupočníkovú šnúru nie len on.

@autumn1 no nebyvame spolu ale to neznamená že nemôžeme byť spolu...nie ja bývam u mami a on u rodičov čiže buď on tu alebo ja tam a popravde viac by mi vyhovovalo keby prišiel on tu ...ja nie som naviazaná na moju maminu tak ako on

autor
Včera o 08:44
@maryetta

Je to smutna situacia. Ani tu ani tam. Cim skor poriesit svoje byvanie-a to by som bola zvedava kto v tomto "upustí". Lebo to nie su len tieto vianoce ale kazde dalsie. Moja rodina. Tvoja rodina. Kazdy pojde ku tej svojej po sviatkoch?
Uz tu by si mala vidiet ci to s tebou mysli vazne... tu uz nejde iba o teba ale aj o dieta.

@maryetta áno veď to sa rieši ...tak pokiaľ by sme mali spoločné bývanie boli by sme spolu...len ja už na toto nemám silu sa stále dohadovať čo kde kedy ako. .

lenkahvh
Včera o 08:48
@letfenixa

@abbey1 vrah býva vždy nič moc

@letfenixa ja som presla diskusiu az do konca a neviem, kto je vrah. ty vies?

lenkahvh
Včera o 08:49
@letfenixa

@anonym_392815 napustil???

@letfenixa napustil ju ako vanu 🙂
kua dnes same perly tu, ani pracovat nemozem 🙂

anonym_d2f2f5
Včera o 08:49

A jeho rodicia vedia ze si tehotna? Lebo mne to pride ako keby sa dohadovali 18r deti

luccys
Včera o 08:57
@anonym_d2f2f5

A jeho rodicia vedia ze si tehotna? Lebo mne to pride ako keby sa dohadovali 18r deti

@anonym_d2f2f5 Na toto som sa aj ja pytala. Hm. Stale nevieme

letfenixa
Včera o 09:06
@lenkahvh

@letfenixa ja som presla diskusiu az do konca a neviem, kto je vrah. ty vies?

@lenkahvh prečítaj si, na čo som reagovala.

autor
Včera o 09:07
@luccys

@anonym_d2f2f5 Na toto som sa aj ja pytala. Hm. Stale nevieme

@luccys jasné že vedia o Tom 😌
@anonym_d2f2f5 na to že sa len niečo opýtam nemusím mať hneď 18 môžete si byť istá že mám oveľa viac

lenkahvh
Včera o 09:09
@letfenixa

@lenkahvh prečítaj si, na čo som reagovala.

@letfenixa ved ja viem, citala som - ved sranda nie? ci vazne berieme toho vraha?
lebo ja teda nie 🙂

anonym_c61e76
Včera o 09:10
@anonym_autor

@luccys jasné že vedia o Tom 😌
@anonym_d2f2f5 na to že sa len niečo opýtam nemusím mať hneď 18 môžete si byť istá že mám oveľa viac

@anonym_autor preto zostanes doma aj s malym pri tvojich rodicoch,alebo sa chces stahovat k nemu,ci on k vam alebo urobite obaja kompromis a najdete si podnajom na strednom slovensku???nie,nie kazdy tam kde ste aj po narodeni dietatka.Dufam,ze ti aspon prispieva na vybavicku.

letfenixa
Včera o 09:11
@lenkahvh

@letfenixa ved ja viem, citala som - ved sranda nie? ci vazne berieme toho vraha?
lebo ja teda nie 🙂

@lenkahvh áno, sranda. Pekný preklep to bol.

anonym_c66b1d
Včera o 09:11
@anonym_autor

@anonym_c66b1d tak to mohol prísť on k vám či?

@anonym_autor A preco by mal? Nam to takto vyhovovalo. A od dalsieho roka sme boli uz spolu..
Mne skor bolo luto, ze nemohol chodit so mnou na kontroly, az na tu poslesnu pred porodom sa mu podarilo ist, ale to, ze na Vianoce on bol so svojimi rodicmi a ja so svojimi, mi luto nebolo a nie je.

Kazdy to ma inak nastavene.

anonym_d2f2f5
Včera o 09:15

No pozri sa ak mate ovela viac ako 18 rokov tak uz by ste mali fungovat ako par aj ked nemate vlastne byvanie ale uz by malo byt minimalne naplanovane co kedy a ako...A nie ci sa hodi a nehodi ist na Vianoce k rodicom a kto koho pozval.

anonym_7b9487
Včera o 09:16

Tie odpovede nemaju ani hlavu ani pätu, a ešte bez akejkoľvek čiarky, to uz dat fakt napísať AI.

anonym_b7e101
Včera o 09:18

Budem za divnú, ale ja som čakala bábo pred Vianocami a v januári sa aj narodilo a neboli sme spolu na Vianoce, ale každý so svojou pokrvnou rodinou. Boli to posledné Vianoce, ktoré sme neboli spolu. Od kedy máme dieťa, tak sme spolu na Vianoce už 12 Vianoc a nič sa nestalo. On na trávení Vianoc až tak nelipol, ale ja som si chcela užiť naposledy atmosféru s mojou pokrvnou rodinou, kým sa bábo narodí a všetko sa zmení. Čiže, ja mu rozumiem. Dopraj mu posledné Vianoce, tie tradičné, potom si vybudujete svoje TRADÍCIE. Viem, že ty s mamou Vianoce asi až tak neprežívaš a teda chceš byť s ním, no on sa chce rozlúčiť s "detskými tradičnými" Vianocami po svojom.

oblecenie99
Včera o 09:23

No ak tam za stredrovecernym stolom sedí so svojou manželkou a detmi, tak verím že by sa nehodilo, že tam prídeš aj ty. celé je to divné.

parvinka0001
Včera o 09:24

Snáď ti ten dobrý človek bude aj platiť dobre výživné ak náhodou .

sense
Včera o 09:29

Predpokladám že dieťa plánované nebolo a dúfam že dáš dieťaťu meno po tebe a nie po ňom. Pretoze prepáč , by na sviatky s matkou svojho dieťaťa sa nehodí ale sexovať než ochrany sa mu hodilo

luccys
Včera o 09:30
@anonym_b7e101

Budem za divnú, ale ja som čakala bábo pred Vianocami a v januári sa aj narodilo a neboli sme spolu na Vianoce, ale každý so svojou pokrvnou rodinou. Boli to posledné Vianoce, ktoré sme neboli spolu. Od kedy máme dieťa, tak sme spolu na Vianoce už 12 Vianoc a nič sa nestalo. On na trávení Vianoc až tak nelipol, ale ja som si chcela užiť naposledy atmosféru s mojou pokrvnou rodinou, kým sa bábo narodí a všetko sa zmení. Čiže, ja mu rozumiem. Dopraj mu posledné Vianoce, tie tradičné, potom si vybudujete svoje TRADÍCIE. Viem, že ty s mamou Vianoce asi až tak neprežívaš a teda chceš byť s ním, no on sa chce rozlúčiť s "detskými tradičnými" Vianocami po svojom.

@anonym_b7e101 Ja sa len bojim, ze ten typek ma tak 30+...potom su uz tie "detske" Vianoce trochu trapne, hlavne ked je partnerka tehotna