Rozlúčka so slobodou
Ahojte, chcem sa iba spytat ci ste niektora zazili rozlucku so slobodou spojenu. Lebo s priatelom mame spolocnych kamosov nakolko sa dlho pozname, tak sme dumali ci nespravit taku party spolocnu (grilovacku kedze aj opatrenia su teraz take ake su este) ze by tam boli aj baby aj chlapi 😃 pripadne nazor ak ste taku zazili, ci to bolo fajn, alebo to racej rozdelit na zensku a pansku party. Dilema 🤷♀️🤷♀️😃😃
Oznámila by som a šla. Môjmu by som tiež nikdy nezakazovala podobné akcie, hoci aj so striptízom. Bývalého som si raz bola vyzdvihnúť v bordeli (barman skoro odpadol), spali u nás kamaráti z Prešova, a dostali ,,nápad" zájsť do bordelu. Ja som sa vracala z práce, a keď som sa spýtala kde vás nájdem, odpoveď bola ,,v bordeli". A čo tam robil môj (bývalý manžel)? Hustil do barmana že čo to tam má za štetky, že sa tvária ako kakabusy, kto by na to dostal chuť....

@lucija93 Ja by som robila oddelene... Ma to byt posledna party, kde budete od seba... po svadbe uz budete pravdepodobne chodit vsade spolu.