icon

Rozvedená krstná mama

bonnie2
4. sep 2018

Ahojte. Moja sestra krstila moje dieta a teraz caka babo ona. Povodne sme boli dohodnute, ze jej pojdem krstit ja, no som uz styri roky rozvedena. Mohla by som v takom pripade byt krstnou mamou alebo je to uz vylucene?

Strana
z3
blue_eyes
18. okt 2018

@gennara ja som nepodplatila, ale isla som za tym ktory nic nepytal...citaj pozornejsie....inak fanatizmus je dost vazna porucha....chod sa prejst na cerstvy vzduch

gennara
18. okt 2018

@blue_eyes @gennara nic sme netajili...peniaze a sup uz sa dalo tak netrep
toto si mi napisala, ako este pozornejsie mam citat :D a oznacit za fanatizmus, ked chce niekto poukazat na nekale praktiky knazov, ktore existuju, tak to je fanatizmus :D super, tak to v celej nasej spolocnosti potom vyzera...

gennara
18. okt 2018

@blue_eyes ale si mi neodpovedala, farnost a meno knaza, ktory peniaze pytal alebo u ktoreho to s peniazmi slo, ci ste ich uz dali alebo nedali, je to od knaza chrapunstvo. Ak nepovies, kde sa to stalo, je to len sproste ohovaranie.

blue_eyes
18. okt 2018

@gennara sak ano peniaze sup a dalo sa....zrazu....preto sme sli tam kde sup netrebalo dat

blue_eyes
18. okt 2018

@gennara jedina sprosta fanaticka si tu ty...deje sa to vsade...hod sa do kludu....pekny den

terezka1947
18. okt 2018

@blue_eyes ej,ej...mozno si neuvedomujes ako ublizujes,lebo ak je pravda,ze si.za peniaze kupila nieco,co nie je ok...treba to riesit
Ak to tak nebolo,tak potom aj na neznamom fore neublizuj nevinnym,kt.sa branit nemozu

gennara
18. okt 2018

@terezka1947 no ona tvrdi, ze odisli k inemu, ktory peniaze nepytal. Ja len ze kazdy tu rozprava o tom, ze za peniaze sa to da vybavit, ale akonahle sa takeho cloveka opytam, kto konkretne tak konal, kto konkretne pytal peniaze, nech biskup vie, akych ma knazov, tak sa nedozvies, hned sa zacne vykrucat, deje sa to vsade, ako tato dotycna pani. Nemienim ju urazat, ako ona uraza mna.... Takze uz mi to zacina pripadat ako jedna velka legenda a sproste ociernovanie....

blue_eyes
27. okt 2018

@terezka1947 peniaze som nedala....ciiiitajte pozornejsie....isla som.tam kde prachy nepyyyytali....ale ze im tehotne nevesty v bielom nevadia to je zaklad....a pokial.by za to mali fararov potrestat, tak tu kazdy druhy uz nie je. 🙂

blue_eyes
Autor odpoveď zmazal
blue_eyes
27. okt 2018

@gennara ja som si toho magora poriesila sama po svojom.....taku hambu este nezazil....mozes kludne spat.....a tiii co su hore vyssie robia horsie veci. Pekny den

Strana
z3