icon

"Rýchla" svadba

29. máj 2022

Budem sa v auguste vydávať, s priateľom budeme mať civilný obrad a potom sme chceli len obed s najbližšími a domov. Lenže mojej mame sa takáto svadba nepáči, ona chce aby sa aj tancovalo, lenže môj priateľ netancuje a má z toho akurát stres. Ani ja netancujem. Aj z toho dôvodu sme chceli takú "rýchlu" svadbu, ako som písala obrad, obed, chvíľu posedieť a domov. Mama je naštvaná, že sme ako burani, že je vidieť, že som nikdy na žiadnej svadbe nebola a tak podobne. Že toto svadba nie je a že tam budeme do 22:00, ale to my nechceme. Tlačí na nás a to sa mi nepáči. Je to vážne tak zlé, že to chceme inak?
Chcela by som počuť Váš názor. Ďakujem.

Strana
z7
misinka0611
4. jún 2022

@bessie12 Áno včera. Nestihla som odoslať ani komentár vyhodilo mi erorr lebo príspevok zmazaný no všimla som si že keď sa ženy ohradili že to nieje pekne fotiť ľudí na ulici a vysmievať sa z postavy tak jej odpoved, že ozvali sa baculky a smiala sa .. ako bolo mi smutno z toho a táto pani tu bude stále asi niekoho riešiť či ma niekto kojenca, či žije nadivoko alebo ako, pani na dôchodku, čo by mohla riešiť už iné veci a venovať sa niečomu inemu ako sudeniu ľudí a riesit ich životy.

bessie12
4. jún 2022

@misinka0611 to nemyslis vazne toto 🤦‍♀️ nenachadzam slov na to. To musi riesit cudzich ludi ? Nema dost svojich problemov ? 🙄

misinka0611
4. jún 2022

@bessie12 Asi nie keď už nemá tých kojencov, škôlkarov a žiačikov 🤷‍♀️

autor
4. jún 2022

@misinka0611 Ten príspevok si pamätám a je to veľmi smutné, pretože tá pani už má svoj vek a takto sa správa.

bessie12
4. jún 2022

@misinka0611 @autorka ta pani musi mat potom velmi nudny zivot ak riesi cudzich ludi. Je to nepekne od nej. Je tolko veci, ktorym sa moze venovat.
,,Nikdy nehovor nikdy a nikdy nehovor hop pokial nepreskocis" To iste sa moze stat aj jej. Co ak ona jedneho dna priberie a najde sa niekto, kto sa z nej bude vysmievat ? Ako by sa jej to pacilo ? Nech sa na to pozrie z tej druhej stranky 🤦‍♀️

oli18
Autor odpoveď zmazal
laila22
4. jún 2022

@oli18 ale Oli, nenapisu, lebo sa boja? Koho, žien z koníka? Ja som mala svadbu malú, presne ako som chcela. Bolo nás 20. Svokra ani rodičia nenamietali, dohodli sme sa na všetkom. Nemala som ani odobierku. Mne sú takéto veci ,,proti srsti,,. U iných si rada pozriem odobierku, opolnoci cepcenie a všetky tie tradičné veci.. Ale ja osobne na to nie som. My sme dokonca nemali ani kameramana. Stacilo foto. Každý je nastavený inak..

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
elizabet173
Autor odpoveď zmazal
k16k18
4. jún 2022

Ja vrátiť čas tak mam presne takú ako chceš ty pár ľudí ....škoda peňazí, teraz by som si ich vedela predstaviť minút inak ale tak na to človek príde časom....lepšie vrazit do domu alebo mesiac na dovolenke

bessie12
4. jún 2022

@elizabet173 vidis, ze su ludia, ktori sa z inych smeju a pritom nevedia pricinu. Ja sa snazim schudnut, ale ide to tazko. Pribrala som dost, ale to bolo kvoli stresu, ktory som zazivala doma aj v praci.

misinka0611
4. jún 2022

@elizabet173 Ja to chápem. Každý sme nejakí niekto nevie schudnúť druhý chce pribrať niekto ma dlhy krk iný veľké brucho. Keď ideme po ulici nevieme prečo je ta žena tak veľmi chudá môže mať zdravotne problémy alebo prečo ma kilá navyše, možno prežila nedávno nejaký stres a dostala sa cez neho jedlo, jednoducho nevieme príbeh toho človeka a preto mi príde tak strasne hnusné ak niekto ma tu drzosť človeka fotiť prísť domov a capnut ho na net lebo si v júni v teple dovolil dať šaty. To naozaj nemôžeme vyjsť už ani von bez toho aby si nás nejaký dobrák nefotil lebo mu človek nelichotí? Niesom chudá ani nemám nejak kilá navyše taký priemer ale človek ked tu niečo takéto vidí sa už aj zamýšľa nad tým či vlastne môže ísť v lete na kupalisko či niekomu nebudú prekazat moje strie po deťoch a či sa tu nenájdem s popisom ako sa mi niekto vysmieva. Nerozumiem a bola som v šoku z toho. Sme dospelé ženy a nie nejakí pubertiaci.

autor
4. jún 2022

Inak baby, chcem sa Vám poďakovať za Vaše názory, že ste sa zapojili. Vyriešili sme to nakoniec tak, že bude obrad, potom obed, krájanie torty, dáme si tortu s kávou a pôjdeme domov. Bez tancovačky.

cacianka
4. jún 2022

@misinka0611 poniektoré ženy nedospeli ani do 60r.,alebo majú vymlete hlavy,
aj na blbých ľudí slnko svieti, bohužiaľ niektorým aj pripeká...

sandra432
4. jún 2022

Určite urob podľa teba a manžela, to čo si predstavujete vy...
My sme mali presne taku svadbu ako popisujes a neľutujem. Svadba na urade, pofotili sme sa a šli na obed, každému sme potom ešte doniesli z torty a okrem toho aj malú spomienku na našu svadbu.
Manželovi mama bola tiež proti , že svadba má byť riadna a v kostole, ale normálne na ňu prišla , poblahoželala nám a čaká, že budeme mať ešte svadbu v kostole, čo sa ale možno vôbec nestrane.
Nám to vyhovovalo a sme so svadbou spokojní , dokopy nás bolo 10 osôb .

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
nikoleta1234
4. jún 2022

My sme si tiež zvolili rýchlu svadbu... Pôvodne sme mali v pláne len krstiť vtedy naše ročne dievčatá... Avšak sme sa aj zobrali, za tri týždne sme vybavili všetko, miesto, šaty, tortu, zákusky, fotografa... Po svadbe bol len obed a neskôr večera...prijemne rodinné posedenie s najbližšími cca do 20tej... Nikto nič nevycital... Ja neľutujem

samkolea
4. jún 2022

Ja som mala taku svadbu pred 2tyzdnami, urad a potom obed. Obavala som sa, ze bude ponurna nalada, pretoze nikto nemal pit -vsetci pozvani soferi, a ze svadba skonci on15.00. Nakoniec o 19.00 sa skoncila ale aj len kvoli deckam, uz sa nedalo s nimi. Asi by klabosenie pokracovalo, celkom prijemne bolo 🙂.

radacak
28. júl 2022

Kašľať na ľudí...Urobte tak ako vy chcete..My sme tak mali na úrade sme boli my dvaja,svedkovia ,moja mama,moji dvaja bratia a naša dcéra...Potom sme mali doma len posedenie,aj sme si zatancovali🤣🤗Obrad bol vybavený za 10 minút

ptvw
9. aug 2023

Ahoj tak akú ste mali nakoniec svadbu? My sme s mužom uvažovali ze pre nás by bolo najlepšie poslať emailom podpísané naskenovane papiere a vybavene.... Nikam sa netrepat, žiadny svedok 🤦‍♀️

mamusa123456789
9. aug 2023

Vaša svadba=vaše pravidlá, aj keď mne sa viac páčia svadby aj s tancovackou a to nie som veľký tanečník, ale je to každého rozhodnutie, ze akú svadbu bude mať a hlavne svadba je o inom ako veselici alebo obede ❤️❤️❤️ prajem všetko dobré v manželstve, lubte jeden druhého, vazte si jeden druhého a rešpektujte sa a detičiek vám prajem, presne toľko, koľko si želáte 🥂

Strana
z7