Šaty ako hosť na svadbu

2. sep 2021

Ahoje dievcata. Buduci rol v lete idem sestre na svadbu. Poradte kde zozeniem naozaj pekne saty pre mna? Nemam ziadne svadby pochodene, bola som pred par rokmi len na jednej, to som mala pozicane este ked som byvala doma u rodicov. Dajte tipy. Nemam vobec ziadnu predstavu.

janai1
2. sep 2021

Nechápem význam týchto anonymných diskusii 🤔
Nenapísala si odkiaľ si 🤷‍♀️ tak trebárs v BB Suay majú krásne šaty alebo v ZA na pešej je fajn obchod

ivkazba
2. sep 2021

V BA odporúčam Peek&Cloppenburg (najlepší výber v Auparku a Avione), Party21 v Petržalke na Panónskej oproti Renaultu, Chantal v Auparku zvykne mať aj spoločenské šaty.

ivkazba
2. sep 2021

@janai1 tak to je vážna intímna otázka, treba anonymne. Tiež tomu nerozumiem.

moonlight1210
2. sep 2021

Co su pre teba pekne saty?
Ako princezna?
Triezve?
Klasika?
Vystredne?

Ake farby mas rada?

Ake latky?
Leskle?
Zamat?
Cipky?

….

Daj viac info.

0silvia0
2. sep 2021

Aj vek nam prezradis, velkost a typ postavy?

moonlight1210
2. sep 2021

Co ja nemusim, su tie lacne za 15-20 eur od “cinana”.
Na kilometre to krici odflaknutym strihom, spracovanim, pouzitymi materialmi.
Aj ked napady maju niekedy zaujimave a pekne.
Len ten vysledok.

Takze este - do akej ceny chces ist?

larisa
2. sep 2021

Myslím si ,že ti asi neporadia, ked si anonym. Nevieme aku máš postavu , aku velkost nosis. Skus na bonprix pozerať maju tam celkom pekné šaty.

buberova
2. sep 2021

Alebo Mia dress má pekné...

elenka74
2. sep 2021

Sama predsa najlepšie vieš, aké obchody sú vo vašom meste, darmo ti kočky z Ba poradia ten a ten obchod, keď sa nenachádza v tvojom meste. Budeš ochotná ísť aj do iného mesta?

jaskolka
2. sep 2021

Ťažko povedať, keď nič iné nevieme, vek, veľkosť, typ postavy, celkový typ teba, čo preferujes(dlhé, krátke, elegantné, excentricke, nenápadne) a xy iných veci - odkiaľ si, aký je cenový strop, či chceš požičať, ušiť, kupit a podobne, napríklad aj to, kedy a kde bude svadba, môže byt podstatny detail.

simca06022011
2. sep 2021

Pozri sa do zrkadla, pozri na interenete spoloc. Saty, bez do obchodu a skusaj. Mozeme ti 500 obcgidiv odporucit, kazda mame iný štýl. A aj teraz si môžeš saty pozicat...

autor
2. sep 2021

Vek 27, postava tak akurat, ani stihla ani obezna, proste taky stred, vyska cca 165cm. Skor som mala na mysli nieco z internetu nejake tipy ci nemate skusenosti s konkretnymi strankami. Obchody si aj sama viem obehnut. Nemam ziaden konkretny styl ani typ proste vobec neciem ake saty. Preto hladam nejake rady

sisa_s
2. sep 2021

Ak internet, pozri ASOS

pribinak
2. sep 2021

Však sa odfot, tvar si zafarbí, ale keď chceš radu, tak je treba vidieť typ postavy, hlavu, vlasy, … to je veľmi tatko takto radiť

oktoberka
2. sep 2021

Ako chces niečo kupovať,ešte cez net,keď netušia ako ti ktorý strih sadne.
Ja radím,chod do obchodov,reálne skúšaj.
Zistíš aký strih,farba ti lichotí,potom trebárs ries internetové nákupy.
Máš na to kopu času.

puklica13
2. sep 2021

Hlavne sa zaoberať tým co si oblečiem o ROK..🤣ale pobavilo ma to..a presne, napíš odkiaľ si, lebo ak zo Svidníka,asi je zbytočné radiť obchod v Trnave

lorin29
2. sep 2021

Tieto napr ale ak sa ti nepáči ružová tak darmo budeme farby taketo radit😀😀😀

nikuska744
2. sep 2021

@lorin29 tieto sú naozaj krasne

simca06022011
2. sep 2021

tak otvor hocijaky eshop (overeny, lebo satove su aj rozne typu "aliexpress", z kade tovar neuvidis nikdy alebo ti pride dlazkova handra) a objednaj saty, vyskusaj, vratis...

nevenka
2. sep 2021

@larisa ano, ja som si tam kupila, a to mam atypicku postavu, poskusala som toho dost po obchodoch, vedela som, ze nemozem mat ziadne rozsirene od pasa a potrebovala som nieco na prelozenie cez prsia, aby sa dalo kojit. Musela som si sice upravovat dlzku a dalo mi to zabrat, ale kedze skusenosti so sitim mam, tak v pohode. A stali do 30 eur.
Su take kvetovane, letne, boli sme na svadbach aj pred 4 a 2 rokmi a stale sa nosia aj take, hlavne na letnych svadbach, nemusia to byt roby plesove. Teda zavisi aj od typu svadby. To sa sestry da opytat, ako si to predstavuje, ci bude svadba v normal restike alebo nejaka na zamku, kastieli a chcu to mat honosne alebo tak..

kitycat
2. sep 2021

Aj na FB bazare najdes ze predavaju ved hladaj alebo sa opytaj sestry odkial bere saty tam budu mat aj spolocenske

elenka.k
3. sep 2021

budúci rok je ďalekooooo ....... ak nemáš predstavu, tak si ju rýchlo vytvor, ja si vyberám podľa nálady. Ako sa v akých cítim - pohodlnosť, chceš byť sexi - upútať na niekoho dojem? Krásne sú dlhé s rázporkom od stredu stehna, jemná krajka, čipka - hore na pleciach, rukávoch...... sú rôzne .... Rozšírené do A s výstrihom na chrbte.
Ozaj a prsia? Máš veľké, či menšie? To je tiež dôležité - aby Ti fakt sadli na hrudi, to si musíš všetky skúšať, myslím šaty. Určite nekupuj cez net.

elenka.k
3. sep 2021

Ozaj si svetlejšia -blond, či tmavšia brunet....?

elenka.k
3. sep 2021