icon

Kde nájsť svadobné šaty za rozumnú cenu?

radka0803
Dnes o 10:17

Ahojte, dievčatá🙂
Budúci rok ma čaká svadba, a tak už pomaly začínam premýšľať nad svadobnými šatami...

Chcela by som sa preto poradiť, kde ste si vyberali svadobné šaty, ak ste za ne nechceli utratiť majlant, ale zároveň ste chceli, aby spĺňali aspoň nejakú vašu predstavu.
Vedeli by ste mi odporučiť salóny, kde majú pekný výber šiat za rozumnú cenu? Nechcem za požičanie dávať 800 € a viac, čo mi príde už trošku crazy 😅
Zaujímali by ma hlavne vaše osobné skúsenosti – kde ste boli spokojné s výberom, prístupom a, samozrejme, aj cenou. 😊

Budem vďačná za každý tip, pokojne aj mimo Liptova (Orava, východ ...). Ďakujem krásne! ❤️

mullerova46
Dnes o 11:04

@radka0803 ja som si kúpila šaty za 100 🙂 a za 25 mi upravila krajčírka 🙂 mala som body a suknu. Určite je oveľa.lacnejsie si kúpiť a nechať upraviť ako požičiavať.

tinka_1807
Dnes o 11:05

@radka0803 Skús z bazáru. Resp chod najskôr do salónu, vyskúšaj viacero typov a podľa toho, čo uvidíš zw ti sedí a vyhovuje tak vyberaj na bazároch 🙂

anonym_ed0303
Dnes o 11:34

@radka0803 ja som si kúpila v Poľsku a následne predala 😉

anonym_25e168
Dnes o 11:51

skús vyhľadať cez net biele spoločenské šaty a vyjú ti pekné šaty, vhodné na svadbu. 🙂 tiež by som veľmi veľa neinvestovala na šaty, ktoré využijem reálne jeden deň

anonym_25e168
Dnes o 11:54

vždy keď sa povie svadba, všetko sa náramne predražuje, príklad svadobé líčenie, svadobný účes?? prosím ťa za klasické večerné líčenie zaplatíš niekde aj o 50€ menej a za vlasy detto

ivicatolic
Dnes o 12:00

@radka0803 na Bonprix majú svadobné šaty aj do 100€ 😊😀😊 a možno budeš vyzerať lepšie ako tie umelé krásavice v drahých a škaredých róbach,,🤣😭🤣👉

anonym_3df8cd
Dnes o 12:52

Ja som si saty kupila cez facebook, marketplace. Za polovicnu cenu a presne tie, ktore som chcela zo salonu 🙂

pokemonkaa
Dnes o 12:57

bonprix ma pekne v ponuke, napriklad tieto: https://www.bonprix.sk/svadobne-saty-z-jemneho-...

13uzivatelka11
Dnes o 12:58

Tiež som kúpila šaty cez marketplace a tam som ich aj predala o pár eur lacnejšie ako som ich kúpila. Tiež mi prišlo dat 800€ len za požičanie strašne veľa

anonym_b6304b
Dnes o 13:01
@ivicatolic

@radka0803 na Bonprix majú svadobné šaty aj do 100€ 😊😀😊 a možno budeš vyzerať lepšie ako tie umelé krásavice v drahých a škaredých róbach,,🤣😭🤣👉

@ivicatolic Presne.Aj ja som chcela z Bonprixu ale nemali vtedy moju veľkosť.Tak som si nakoniec objednala z Bahajuc.sk.Nestali ani 100€.

zuzanka.zuzu
Dnes o 13:09

Poľsko, Čína, kedysi Ukrajina (neviem ako teraz). ja som ich kúpila vo Viedni za pár šupov 🤷 v podstate asi všade je lacnejšie než v SR 😂

viktoriaandrascik
Dnes o 13:14

Ja som si kúpila cez vinted, konkrétne model ktorý som skúšala v salóne a páčil sa mi. V salone stáli 1500€, na vinted 500€

zana134
Dnes o 14:14

Dcéra si dávala šiť babe z Čierneho Balogu a aj s vyšívaným motýlikom ju stáli 350. Skús pozrieť stránku folkova.sk A šaty môžeš nosiť aj po svadbe.