Šaty na stužkovú pre útle dievča čo nenosí sukne
Baby poradte...saty pre dievca co nenosi sukne, ani saty...nevie ich nosit... sportovy typ, utla, stihla ale oblieka sa tak po svojom...nohavice (nie rifle) a tricka jednofarebne, tenisky.
Jednoznacne bude mat balerinky na nizkom...o opatkoch ani pocut co ju chapem. A dalej co? Chceme aby sa citila pohodlne a prijemne. Chce mat zakryte plecia, dekolt tiez podla moznosti zakryty. Material, dlzku aj strih si necha poradit. Chceme nieco smrncovne, jednoduche, nie princeznovske. Viete poradit?
@tykat Nieco dlhsie, zaujimavy strih, ciste linie, jednoduche. Ziadne kvety, masle, cipky, volany. Pekne jednoduche saty, nie velmi obtiahnute, ale padava a priliehave, aby dali vyniknut sithlej postave.
Zvolila som teda zakryty dekolt s lodickovym vystrihom a nejaky vystrih na chrbte (decentny)
@tykat Ako keby ste o mne pisali! Ja som mala tieto, a tiež topánky s opätkom ano vidieť mala som také nízke trošku platforma
@kristina2708 určite nie
@mircalla ďakujem nepýtala som sa na názor, len som chcela ukázať čo som mala ja
@kristina2708 ok tak si trúfam povedať ,že toto si určite neoblečie
@martinka13 super
Ak je útla, štíhla a celkovo maličká, tak ja by som tiež odporučila kostýmik. Peknú bielu košeľu ku krku s brošňou napríklad🙂
@zofiac Ďakujem 🙂
objednala som si modré nad kolená z Bon Prix, materiál sa mi páči, no vyzerám v nich ako vo vreci. Vážne dlhé nie? Lebo dcéra mi zvolila dlhé rovné čierne s bielou štólou - vyzerá to elegantne, budem aj tak väčšinou sedieť, parket patrí mladým. Maturantky z triedy majú (čo ukazovali fotky) dlhé farebné, princeznovské väčšinou - t.j. korzet a dlhá široká sukňa. Ale aj tak ešte pozriem pre seba nejaké puzdrové po/nad kolená.
Bola som bezradná a začala panikáriť pri pomyslení na šaty. Teraz sa už teším a cvičím "neplakanie" od dojatia 🙂
Foto potesi
@tykat no vidis,super.....a odrazu sa dcera sama sebe paci,staci,ze vyskusala a videla,ze je v nich krasna
@terezka1947 ano, doporucujem aj ostatnym co nenosia saty...ist do pozicovne a skusat...mozno tam zmenia nazor....maju naozaj rozne strihy, dlzky, farby, rozne tvary dekoltu...a tetusky vzdy poradia a pomozu...tieto saty si dcera vybrala aj preto ze je utla a nemusi riesit vystrih a nejaku pushup podprsenku.
Ale ako je vidno este aj spod nich jej vykukaju tenisky 😀
@martinka13 tie posledne su nadherneeee!!!!

https://www.dhresource.com/0x0s/f2-albu-g4-M01-... a čo takýto štýl? prípadne namiesto dlhej sukne puzdrová. Úplne jednoduchý strih.