icon

Šaty na stužkovú pre útle dievča čo nenosí sukne

tykat
15. sep 2018

Baby poradte...saty pre dievca co nenosi sukne, ani saty...nevie ich nosit... sportovy typ, utla, stihla ale oblieka sa tak po svojom...nohavice (nie rifle) a tricka jednofarebne, tenisky.
Jednoznacne bude mat balerinky na nizkom...o opatkoch ani pocut co ju chapem. A dalej co? Chceme aby sa citila pohodlne a prijemne. Chce mat zakryte plecia, dekolt tiez podla moznosti zakryty. Material, dlzku aj strih si necha poradit. Chceme nieco smrncovne, jednoduche, nie princeznovske. Viete poradit?

Strana
z2
alohim
21. sep 2018

https://www.dhresource.com/0x0s/f2-albu-g4-M01-... a čo takýto štýl? prípadne namiesto dlhej sukne puzdrová. Úplne jednoduchý strih.

macik166
21. sep 2018

@tykat dajte vedieť, čo ste vybrali

mircalla
21. sep 2018

@tykat Nieco dlhsie, zaujimavy strih, ciste linie, jednoduche. Ziadne kvety, masle, cipky, volany. Pekne jednoduche saty, nie velmi obtiahnute, ale padava a priliehave, aby dali vyniknut sithlej postave.
Zvolila som teda zakryty dekolt s lodickovym vystrihom a nejaky vystrih na chrbte (decentny)

kristina2708
21. sep 2018

@tykat Ako keby ste o mne pisali! Ja som mala tieto, a tiež topánky s opätkom ano vidieť mala som také nízke trošku platforma

mircalla
21. sep 2018

@kristina2708 určite nie

kristina2708
21. sep 2018

@mircalla ďakujem nepýtala som sa na názor, len som chcela ukázať čo som mala ja

mircalla
21. sep 2018

@tykat skús ASOS UK zadas kritériá a vyberieš...žiadne vzory či trblietky

mircalla
21. sep 2018

@kristina2708 ok tak si trúfam povedať ,že toto si určite neoblečie

mircalla
21. sep 2018

@martinka13 super

begees
18. okt 2018

Ak je útla, štíhla a celkovo maličká, tak ja by som tiež odporučila kostýmik. Peknú bielu košeľu ku krku s brošňou napríklad🙂

zofiac
18. okt 2018

@eva8 stihla? Tak hocico!!! Okrem dlhych,tie patria maturantkam...ale napr.bkdy a zvonova midi sukna, male cierne, co vibec nemusia byt cierne

eva8
Autor odpoveď zmazal
zofiac
18. okt 2018

@eva8 kks...to neplakanie musim.aj ja nacvicit, este mam cas 1 rok. Ked dcera koncila ZUS, tak.som prejav nepocuvala a az doma som.si to z dvd vypocula a porevala si.

eva8
18. okt 2018

@zofiac Ďakujem 🙂
objednala som si modré nad kolená z Bon Prix, materiál sa mi páči, no vyzerám v nich ako vo vreci. Vážne dlhé nie? Lebo dcéra mi zvolila dlhé rovné čierne s bielou štólou - vyzerá to elegantne, budem aj tak väčšinou sedieť, parket patrí mladým. Maturantky z triedy majú (čo ukazovali fotky) dlhé farebné, princeznovské väčšinou - t.j. korzet a dlhá široká sukňa. Ale aj tak ešte pozriem pre seba nejaké puzdrové po/nad kolená.
Bola som bezradná a začala panikáriť pri pomyslení na šaty. Teraz sa už teším a cvičím "neplakanie" od dojatia 🙂

eva8
18. okt 2018

@zofiac 😀 Tak to sme teda dve. Ale to vraj rodičia plačú. Teda vodovzdornú špirálu 🙂

P.S. prepáč, vymazala som a prepísala predchádzajúci príspevok 🙂

eva8
18. okt 2018

@zofiac proste aj teraz som spanikárila. Založila som novú tému o šatách na stužkovú pre mamičky a až po odoslaní zmazaného príspevku som zistila, že to nie je tá "moja" téma. Tak som príspevok upravila

tykat
autor
19. okt 2018

@begees ...uz mame saty..dokonca sa slecne velmi pacia 🙂

luci1012
19. okt 2018

@tykat foto prosíme 🙂 🙏🙂

uglybetty1234
19. okt 2018

Foto potesi

tykat
autor
19. okt 2018

su jemne, lahucke, a dcera je rada ze nemusi riesit dekolt kedze sperky nenosi, mame k nim uz aj topanky, lakovane balerinky, jemna pudrova farba...skusim pridat fotku siat 🙂

terezka1947
19. okt 2018

@tykat no vidis,super.....a odrazu sa dcera sama sebe paci,staci,ze vyskusala a videla,ze je v nich krasna

tykat
autor
19. okt 2018

@terezka1947 ano, doporucujem aj ostatnym co nenosia saty...ist do pozicovne a skusat...mozno tam zmenia nazor....maju naozaj rozne strihy, dlzky, farby, rozne tvary dekoltu...a tetusky vzdy poradia a pomozu...tieto saty si dcera vybrala aj preto ze je utla a nemusi riesit vystrih a nejaku pushup podprsenku.

Ale ako je vidno este aj spod nich jej vykukaju tenisky 😀

andyka321
27. okt 2018

@martinka13 tie posledne su nadherneeee!!!!

eva8
27. okt 2018

@tykat verím, že bola mladá dáma, ktorá všetkých očarila 🙂

Strana
z2