Šaty na svadbu
Dobry den, prosim poradite? Neviem sa rozhodnut.
PS:prsia nemam ani zdaleka ako modelka, cize ten dekolt bude u mna decentny 😂
PS2: citala som viackrat na koni, ze cervena na svadbu nie. Neviem vsak preco
Dakujem

V niektorých kútoch sveta, keď príde žena(hosť) na svadbu v červených šatách, je to znak “spala som so ženíchom” samozrejme to neplatí, keď je to vyžiadaný dresscode na svadbu.
@zelenakobyla123 no s bratracom by som asi tazko spala 😂😂😂😂😂😂🤣🤣🤣🤣🤣
@jazula no ja budem mat vsetky tieto po kolena ori mojej vyske 🤷♀️
Keď niekedy čítam na reddite príbehy zo životov ľudí🤣 všetko je možné🤣🤣
@zelenakobyla123 tiez pravda 🙊
1. 2. a 4.... ak máš peniaze, tak objednaj všetky 3, vyskúšaj a potom 2 vráť (ja to tak robím) 🙂
@zuzanka.zuzu ano urobim to tak 😂
1.2 áno,tri veľmi nie,4vobec
Ani jedny😉
@rorino diky brona 😂
1
Číslo 1 .... veľmi krásna farba 😊👍👍👍
Tie druhé sú krásne, jednoduché, nemajú ich v inej farbe?
👍😂
@bazarik456 bohuzial nie 🤨
@ivver
@daniela2202 inac som myslela, ze vsetky tie prve zrusite, ze su malo slavnostne 🤭
Mne sa páčia prvé a posledné
1. a 2. sa mne veľmi páčia, 3. sú ako pre barbie a tie 4. na mňa pôsobia straaaaaasne nudne a tie dlhé radšej nekomentujem
@mamusa123456789 ano tie dlhe su strasne. Priznavam 😂🙈🫣
1,2,4.
Ak by si chcela dlhé, tak na tej stránke majú milión krajších šiat, vedela by som si vybrať... Škoda, ze sa žiadna väčšia udalosť u nás v blízkej budúcnosti nechysta
@mamusa123456789 dlhe nie. Pri mojej vyske by som ich musela skracovat a tomu sa chcem vyhnut 🙂
Neviem, akú máš postavu. Mne sa najviac posledné páčia.
@ankare mam cca 156 cm a 45 kg. Som vcelku chuda, ale teda nie pevna. Bez podprsenky po 2 detoch nemozem byt 🤷♀️
Dakujem dievcata, objednala som 1,2 plus este jedny som tam nasla. Posledne cierne si necham este v zalohe. Je dost mozne, ze mi nesadnu ani jedny. U mna normalka 😂
V posledných môžeš mať pohodlne aj podprsenku. 🙂
Tak saty dnes prisli. Najlepsie mi sedia zelene, cize tie prve. Mam ich podla predpokladu pod kolena 😂 a vystrih velmi decentny 👌
Okrem tretích sa mi páčia Všetky, najviac ale prvé a stvrte
Ja len k tomu redovemu... Niekde sa to nevolá tak.. Proste je to o polnoci kde sa skladá neveste závoj, zenichovy pierko (môžu ho oni darovať nejakému páru ktorý by mali mať svadbu) pretože už nebudú Nevesta a ženích ako celu svadbu ale žena a muž.. Niekde to býva robene nejakym súborom a volá sa to cepcenie vtedy bývajú aj mladomanželia v kroji a tancuje sa ženy so ženíchom a muži s nevestou a za každý tanec musia hodiť do misy peniaze... Keď sa to skončí, mladomanželia vezmú tu misu a idu sa prezliecť... Späť prídu v tých červených šatách alebo aké má na prezlecenie a tancujú znovu svoj tanec...
Ja som bola už na dosť svadbách a všade bol red8vy 🙂

Mala som na svadbe ako hosť červené šaty a absolútne nikomu to nevadilo 🤷🏼♀️ alebo mi to aspoň nikto nedal najavo 😅. Redový tanec nemali (juh Slovenska). Ale kamoska na Východe mala redový a šaty nemala červené…
Za mňa z toho výberu jednoznačne prvé šaty. V tých dlhých sa uvaríš a nezatancuješ si, ale súhlasím, že by som hľadala dĺžku po kolená alebo tesne pod ne.