icon

Šaty na svadbu v máji - hosť

witchlucia
5. apr 2023

Sú tieto šaty vhodné na svadbu? Sme pozvaní na svadbu koncom mája a všimla som si že nevesta inklinuje vo výzdobe k romantickým farbám, biela krémová, púdrové oddiete ružovej, bude to nádherné. Chcela by som zapadnúť do jej konceptu ale všetky slávnostné šaty čo mám sú čierne. Mne tieto tlmené pastelové farby nesvedčia aj svadobné šaty som mala krémové a popolnočné čierne. Vlasy mám zafarbené na Malinovo červenú. Nevesta povedala že si máme dať to v čom sa cítime dobre ale ozaj nechcem počas jej špeciálneho dňa pútať pozornosť. Dlhé šaty neplánujem všetky ženy čo poznám budú mať koktejlové šaty.

Šaty na svadbu v máji - hosť
Strana
z2
nevenka
5. apr 2023

No svagrina mala na svojej svadbe ako svadobne tmavomodre saty. A jedna baba ako host mala kremove dlhe 🙃😆. A kazdy vedel, kto je nevesta 🤔😅.

daniela2629
6. apr 2023

@witchlucia
Môj úprimný a skúsený názor, nakoľko sa v móde celkom vyznám..Tieto krásne, jemné a romantické šaty sú ako stvorené pre hosťa na svadbu. A to zároveň vôbec nepútajú pozornosť ako tu niektoré písali..Tiež tieto šaty ani z ďaleka nepripomínajú svadobné šaty a to ani farbou, celkovým strihom a dĺžkou nehovoriac!
Neviem, či sleduješ kráľovskú rodinu, ale napríklad taká módna ikona ako Kate Middleton, keď bola na svadbe princa Harryho a Meghan, tak mala podobný strih šiat a mali dokonca čistú, bielo - krémovú farbu. Určite už len minimálne podľa protokolu musela vedieť, že sa to hodí na svadbu a že nevestu nezatieni. Ja idem tiež v máji na jednu svadbu a obliekam si strihom podobné šaty, len sú z dvoch dielov, čierne s priesvitnými bledoružovými, vyšívanými kvetmi.
Hlavne vždy počúvaj svoje srdce a rozum a podľa toho sa rozhodni..Prajem krásny deň a v máji peknú zábavu na svadbe 🙂

tamtamka26
6. apr 2023

ja by som skôr pozerala na to, že koncom mája, je už teplejšie a keď sa rozprúdi zábava, by som v nich bola celá dopotená.... ale je to na tebe..

danica2711
6. apr 2023

@tamtamka26 tak keď už by sa v týchto ľahkých šatách v máji "dopotila", tak čo by si mala obliecť? Plavky? A čo v júni, júli, auguste?

eternity24
6. apr 2023

@witchlucia vhodne sú, určite majú od svadobných ďaleko.

miriam11
Odpoveď bola odstránená
lopuch22
6. apr 2023

@witchlucia konzultuj s nevestou a máš vybavené. Mne osobne sa veľmi páčia,mám rada retro a kľudne by som si dala aj babkine.😂Nemyslím si,že to,že sú bledé naruší bontón a že jedine nevesta môže mať bledé.A keď už,tieto miesto kremoveho podkladu by sa mi páčili v jemnučkej tyrkysovej, mätovej, žltej

tamtamka26
6. apr 2023

@danica2711 ja som bola v decembri na svadbe, mala som krátky rukáv, myslela som, že mi bude zima... ale keď sa zábava rozbehla a bola poriadna tancovačka, tak som bola fest spotená...

sono2
6. apr 2023

@witchlucia keď sa tebe páčia prečo nie.
Som už čakala tie kilometrove vystihy ci z vrchu aj zo spodku

sono2
6. apr 2023

Som sa to bála napísať, ale také pohostenie na lúke áno na stavbu troška nech to ma šmrnc

daniela2202
9. apr 2023

@witchlucia 😊🍰😊🤗👍

ibrunova
9. apr 2023

Mne sa nepáčia.. Ale ak sa ti páčia a sadnú ti,..

witchlucia
autor
27. apr 2023

Pre tie ktoré to zaujíma, šaty som ukázala neveste a nahuckala má objednať ich. Objednala som si ešte aj jedny petrolejové (tmavá modrá/zelená). Tieto čo boli v diskusii už prišli a podarilo sa mi ich prešit aby lepšie pasovali tak pridávam fotku. Nevesta si myslí že sú super ale ja ešte počkám na tie druhé a uvidím 🥰 PS: farbou sú rovnaké ako moje žlto-béžove posteľné prádlo

witchlucia
autor
27. apr 2023

V predu nad opaskom chýbajú gombíky, odstrihla som ich pri prešivani a zabudla našiť naspäť. Všimla som si ich az po fotení

merlinja
27. apr 2023

Prepáč, ale za mňa s tými čiernymi doplnkami to vyzerá otrasne. Skôr by som dala niečo farebné keď je to v máji.

linki90
27. apr 2023

@witchlucia podľa mňa si ich kľudne daj 🙂 si rozkošná v nich celý taký retro štýl na teba pasuje 🙂 a ak s tým nevesta nemá problém do toho , biele niesú s nevestou si ťa nepomýlia ;) ale som zvedavá aj na tie smaragdové s farbou vlasou budú ladiť podla mňa , tak pošli potom foto aj tých 🙂

ell_mala
Autor odpoveď zmazal
daniela2629
28. apr 2023

@witchlucia V tých šatách ste nádherná, bez komentára 😊
Prajem Vám, aby ste si svadbu v nich naplno užili.
Krásny zbytok dňa 🤗❤️

witchlucia
autor
28. apr 2023

@linki90
@ell_mala
@daniela2629
Žienky ďakujem krásne, veľmi ste na potešili 🥰 som si vedomá že to nieje pre každého ale ja retro zbožňujem, myslím že ich vynosim aj na iné príležitosti ☺️

linki90
28. apr 2023

@witchlucia určite áno a mne sa to páči vintige či retro hodí sa ti to 🙂 a keď prídu tie smaragdové šaty prosim foto do ss 😄 ale ja by som šla to týchto ešte si viem k tomu predstaviť taký ten klobúk a hotovka 🤗

witchlucia
autor
28. apr 2023

@linki90 aj klobúk je na ceste 😍🥰

romanadam1626
6. máj 2024

@melanta súhlasím

matvejka125
3. jan 2025

@witchlucia Ahoj, kde si kúpila prosím tie šaty, veľmi sa nám páčia , neviem kde ich objednať, ďakujem.

witchlucia
autor
3. jan 2025

@matvejka125 ahoj, kúpila som ich cez Aliexpress, pošlem ti do správy link

bielasovicka
4. jan 2025

@witchlucia ahoj, a tie smaragdove co si spomínala sú aké? Na svadbe si mala tieto bledé kvetinové?

bielasovicka
4. jan 2025

@witchlucia *petrolejove

witchlucia
autor
4. jan 2025

@bielasovicka prišli mi v nesprávnej veľkosti, nakoniec som mala tieto, tmavšie krémové s čiernym vzorom, ešte aj vlasy mi ladili k výzdobe 😂 dobre že sa tak stalo, všetci sa zladili do bielo- čierno bordova. Doteraz ľutujem, že som si nedala tie kvôli ktorým bola založená skupina, ale vynosila som ich na iné príležitosti

Strana
z2