Šaty pre staršiu nevestu
Ahojte dievčatá potrebujem poradiť. Koncom septembra mame svadbu. Bude len taka mala rodiča a súrodenci dokopy asi 10 ľudí. Svadba bude na úrade. Len vôbec neviem aké šaty si obliecť nechcem klasické svadobné šaty. Mam už 40 rokov a veľkosť 46-48.Budem veľmi rada ak mi poradíte. Ďakujem
neviem odkial si ale v tt v priori maju super obchod so spolocenskymi satami a podla mna by si tam nasla 🙂
Skúšať v salóne aj ja som špekulovala mám 44-46velkost to musíš len skúšať a čo ti padne to zobrať a môžeš mať klasické svadobné jednoduché šaty, nemusíš sa schovávať do kostýmov za vek. Len ulahodiť saty k tvojej postave a určite nájdeš aj v salónoch krásne šaty, ktoré budú pre teba top a budú sa ti páčiť. Na nete je toho veľa,objednas môžeš vracať naspäť takto obehas obchody salóny vyskúšaš a keď sa už v Tom vidíš už sa rozhodneš čo ti aj viac vyhovuje
Tie áčkoveho strihu vyzerajú všetky ako tehotenské 🙈
Teraz som bola na svadbe takmer 40rocnej, stale mlada zena, mala klasicke svadibne saty. Kostym ani neries, to je uz 60+. Tie biele kratke saty,co su tu fotky, su krasne vsetky a urcite by si v nich vyzerala velmi pekne
@tinkerbell nádherné 🙂
Take v ktorych sa budes citit pohodlne a krasne.My baby ti tu mozeme hoc ake fotky podavat a potom skusis a nebudu pasovat. Traba skusat 😉
Pozri moj bazar, mam tam jedny, v ktorych som sa ja vydavala
Skús salón dyona
dnešné 40 vyzrajú super. Vyber si šaty také, aké sa páčia tebe a aby si sa ty dobre cítila 🙂
@btus tak....moja reč;)))
@maminkadeticiek A kde ste ich našli?
@unicornlady aaach, tie sú nádherné 👏
@vevesh tie prve su krasne😉
@unicornlady dala super inšpirácie 👌 už len zohnať...určite si kupuj niekde kde sa dajú vyskúšať!!! Tiež mám veľkosť 46-48 a A ckove na moju postavu vôbec...
Aj ten kostým je super @dskjhfdlkdjhl za mňa skôr ten ako šaty 😉
Ahoj autorka. Dopredu sa ospravedlňujem, ale budem úprimná - ja som už raz taká. 🤭 Tie šaty, ktoré si sem dala, ako Tvoj výber, sú všetky úplne zlé. Robia postavu neforemnou a namiesto toho, aby nedostatky skrývali, ešte ich zvýrazňujú. Okrem toho vzbudzujú dojem nočnej košele. Odporučila by som Ti hľadať úplne iný štýl: zvýšený pás pod prsiami, padavá sukňa, výstrih do V. 40 rokov vôbec nie je tak veľa, určite sa kvôli tomu nemusíš obliecť, ako stará žena. Ani navliecť na seba stan, pod ktorým chceš schovať nejaké tie kilečká naviac, lebo tým ich ešte zvýrazníš. Skúsim pohľadať nejaké šaty podľa toho, čo som písala a dám Ti sem fotky.
Ja sa chystám na svadbu (ako hosť) teraz v auguste a kúpila som si tieto, práve kvôli tomu zvýšenému pásu a nariasenej sukni, aby som nemusela byť celý deň navlečená v sťahujúcej bielizni. 🤭 Ale ja mám malé prsia, tak som zvolila takýto vrch. Ak by som mala veľké, dám si určite V-čkový výstrih. Mám 46 rokov. 😉
@enoula tie su NADHERNE presne tento styl ide kazdemu :D

@zuzka38 radila som zakladatelke, Ty zrejme radu nepotrebujes a vies si vybrat sama. Kolko ludi, tolko chuti, to si vo svojom veku este nepocula?