icon

Šaty s trblietkami na svadbu

mayka12
21. apr 2022

Ahojte práve som si kúpila šaty na svadbu celé akoby posypané drobnými trblietkami. A až doma som si všimla ako oapdavaju a sú všade. Mal niekto skúsenosť či sa to praním napraví ak mal také šaty. Lebo takto na svadbu ísť nemôžem pokaziť hosťom a hlavne mladomanželom ich oblečenie.

viestta
•
Odpoveď bola odstránená
•
mayka12
autor
•
21. apr 2022

@viestta tak ak by odpadávali trochu to sa dá ale odpadávajú veľmi. Keď ich operiem už ich nemôžem vrátiť. Tak neviem čo mám robiť. Páčia sa mi a nie je jednoduché si kúpiť pre mňa šaty čo sa postavy tyka

sardinka32
•
21. apr 2022

@mayka12 moja skusenost...budu opadavat aj tak a kazdy kto bude s Tebou tancovat to bude mat na sebe...neviem, kolko ich tam mas, fotku si nedala...mozno ale len mozno sa to opadavanie trosku tym pranim zmierni...

mayka12
autor
•
21. apr 2022

@sardinka32 celé sú také

tosomja
•
21. apr 2022

U nás majú zakázané kupovať také oblečenie, hoci len malá hviezdička s tými trblietkami a nosia do prvého prania. Tie trblietky som mala všade, vo vlasoch, na nohách, v jedle, na každom kúsku oblečenia, aj muž sa celý leskol. Ja by som vrátila a kúpila niečo iné.

mayka12
autor
•
21. apr 2022

No mne tam nechýbajú keby sa po praní stratili len nemám istotu či odpadajú...a mala si tiež tento typ šiat?

beronsche
•
21. apr 2022

@mayka12 uplne vsetky ti neodpadnu ani po vyprati. Ja by som vratila, tie trblietky budes mat vsade...

sardinka32
•
21. apr 2022

@mayka12 to je vela trblietok... ak stihas, radsej vrat a kup ine... budes mat pokoj... takto si tu svadbu neuzijes, budes z toho nervozna... este som kdesi citala, ze sa to pokusali zeny odstranovat tymi valcekmi lepivymi na oblecenie... skus kupit a prejst s tym po tych satach, kolko toho sa nalepi a kolko ostane... podobne to dopadne aj po prani

miadi
•
22. apr 2022

Budes ako vianocna dekoracia 😁😳radsej to vrat a kup ine.

travelllerka
•
22. apr 2022

Lak na vlasy nepomôže?

humajnicek
•
22. apr 2022

No neviem asi vyslovene prať by som sa bála. Keď tak niekde do čistiarne nech ti to skúsia profesionálne poriešiť 🙂

renirv
•
22. apr 2022

mne sa ta latka paci 🙂 ale teda vytriast ich asi nestaci aby to vsetko co ma opadalo ci?

basska_b
•
22. apr 2022

Vrat to, preboha... to co su za saty... podla mna nejake jednorazove na fotenie

tosomja
•
22. apr 2022

dcéra si vydupala tričko s nápisom ktorý bol trblietavy, tak som nadávala, aj po troch mesiacoch nosenia a prania z toho padalo. Neopadne to nikdy tak, aby z toho furt nepadlo čosi.

mayka12
autor
•
22. apr 2022

@miadi ta fotka je robená zblízka tie trblietky sú len ako taký prach a ja neriešim vizuálnu stránku...po tej sa rpaveze každému páčili ale praktickú aby som s nimi nenarobila neporiadok

mayka12
autor
•
22. apr 2022

@tosomja tiež si myslím idem vymeniť za ine

miadi
•
22. apr 2022

@mayka12 Asi si mà nepochopila 🤣Ja mam take vianocne dekoracie su pekne ale ked sa ich dofknes trblietky su vsade.

mayka12
autor
•
22. apr 2022

@miadi 😉 chápem. No už som ich vymenila