Skúsenosti so šatami kúpenými z Manzara Fashion
Ahojte. Máte skúsenosti s kúpou spoločenských šiat cez http://www.manzara.sk/saty?limit=32 ? Lebo ceny sú prijateľné, či je aj kvalita dobrá. Ďakujem
Ja som si od nich objednala viacero vecí a niektoré sú krásne, niektoré horšie...to už tak býva, keď si človek objedná cez internet podľa mňa.
Raz mi poslali peniaze samy od seba, inak som im písala...ale nikdy som nemala problém s vyriešením svojej požiadavky....
Ani aliexpres nie je žiadna výhra, šaty sú síce lacné, ale doručenie trvá dlho....takže je už na nás, čo uprednostníme. A kto sa pýta a dožaduje toho, čo chce, väčšinou to aj dosiahne. To si teda aspoň myslím ja a riadim sa tým🙂
Úplne nekvalitný tovar !!!!!!!!!!!!!... podvodníci 1. triedy !!!!!!!!! DÁVAJTE SI POZOR !!!!!!!!!!!
@faskolienka mali ste tiez negatívnu skúsenosť? :/
@winter1993 úplne negatívnu ...
@faskolienka treba vrátiť tovar co najrýchlejšie :/ ja som sa velmi hnevala lebo ceny maju dost vysoke no žiaľ cena nezodpovedá kvalite :/
manzara= aliexpress. cina ako hrom...
Mna zarazilo len to ze pozeram plavky a tie ktore som kupila z bonprixu su aj na aliexprese
Ahojte dievčatá, tiež potrebujem vrátiť šaty späť, ale na ich stránke akosi neviem nájsť ten formulár o odstúpení od kúpnej zmluvy...viete mi poradiť, kde ho majú schovaný ?
@diana0073 oni formular nemaju 🙂 ked chces vratit saty, zabal ich do obalky, a na fakturu napis za co chces vymenit (pripadne cislo uctu, ale vo forme IBAN) a posli 🙂 a napis im email ze si im poslala balik spat, lebo ti nesedeli, nepacili, atd...mas 14 dni zo zakona na vratenie tovaru bez udania dovodu 🙂
@winter1993 ďakujem pekne za odpoveď milá winter 🙂 ...urobím to takto a uvidím, ako sa zachovajú...snáď budem mať šťastie a vrátia mi peniažky za nepodarok, ktorý mi poslali 😒
@diana0073 no mali by, ja som im takto uz vracala a nastastie mi vratili peniazky...ale z ich obchodu si uz nic nekupim, lebo objednavala som 2x a 2x mi dosiel lacny tovar z ali ale za drahe peniaze...
Celé zle!!!! Šaty prišli, ale len sa podobali na tie, čo mali prísť, totálny šmejd, už nikdy viac odtiaľ nič! Bola mi podozrivá tá stránka od začiatku a aj tak som objednala, škoda, že som si toto fórum neprečítala skôr, unahlila som sa, tak neurobte tú istú chybu aj vy...:(
Ahojte dievčatá, no ako tu čítam tak mám strach čo som si dnes objednala a bojím sa čo mi príde, štve ma to že som skoršie si neprečítala toto forúm a objednala tovar. Prosím Vás máte niekto skúsenosti s kúpou týchto šiat?
http://www.manzara.sk/saty/dlhe-saty/dlhe-saty-...
@ivet1993 kamaratka si ich objednala ale hned ich vratila naspat, nakolko obrazok a realita boli dve rozdielne veci...
Ahojte 😉 ...práve dnes mi prišli peniažky za vrátené šaty, takže aspoň so servisom som spokojná. Normálne ma zaráža, ako môžu predávať také nepodarky, však si z nás robia normálne srandu.
...ďakujem winter1993 🙂
S vratenim penazi nebol ziaden problem, takze klobuk dole, po tych recenziach co som citala
este že som Vas tu nasla, velka vdala, akurát som objednala saty a zaplatila prevodom,idem to rýchlo teda zrusit
Dakujem velmi pekne za odpovede. Fotku nezaslem, lebo hned ako si si toto precitala tak som to zrusila. Najprv mi tam samozrejme nezdvihali ale nakoniec povedali ze mi to zrusia, nastastie 🙂
@vilma75 môžem sa opýtať, mali ste faktúru priloženú v balíku, alebo ste si len vytlačili potvrdenie objednávky zaslanej na Vašu mailovú adresu? som trošku zmätená a asi budem musieť prelúskať odpadky v koši, ale som si viac-menej istá, že žiadna faktúra pri balíku priložená nebola ☹
@xxxxxnnnnn no ja som objednavala, ale s kvalitou som spokojna nebola takze tovar za cca 50e som posielala spat..
problemy nerobili, peniaze v poho poslali este aj s tym, ze ich mrzi ze nejsom spokojna 🙂
Je to cinsky shit ! Objednala som si body Sparkle a vobec nezodpovedaju tym na obrazku. Objednala som velkost S, ale tie co prisli su do sirky ako XL, nie su v pase tvarovane, su mi kratke !!! meriam len 160cm !!! a nemaju ziaden stitok-znacka, material, ako prat... Idem posielat spat. Telefon je nedostupny, tak dufam, ze mi peniaze poslu. Foto tych co mi prisli a tych z webu manzara.sk
@kazka určite sa oplatí poslať spať..keď ste nemali faktúru v balíku, skúste pozrieť mail či ju tam máte, mne vrátili peniaze aj bez zaslania faktúry..napísala som im mail s volala dovtedy pokým nedvihli...ale určite pošlite naspäť, takýto shit ani zadarmo...