icon

Skúsenosti so šatami kúpenými z Manzara Fashion

xxxxxnnnnn
20. nov 2015

Ahojte. Máte skúsenosti s kúpou spoločenských šiat cez http://www.manzara.sk/saty?limit=32 ? Lebo ceny sú prijateľné, či je aj kvalita dobrá. Ďakujem

barbie89
10. okt 2016

Škoda že som ja hlúpa najprv neprečítala tieto recenzie dneska mi od nich došla tunika skoro ma šľak trafil

arderikka
14. okt 2016

@kazka Ahoj, uz mi poslali peniaze na ucet 🙂 Asponze tak..

kazka
14. okt 2016

@arderikka supeerr moja, teším sa! 😉 a už nikdy viac 😀 ja so to nakoniec neposlala naspäť- nestihla som dvojtýždňový termín na vrátenie 😒

barbie89
14. okt 2016

@arderikka a to po jakom case vam vratili? Ja uz to ani neposlem lebo som to uz mal raz na sebe pod bundou 😄 po tom co som tu citala

arderikka
15. okt 2016

@barbie89 po tyzdni ako som to odoslala. Tak som rada lebo som sa aj trochu bala, ze neposlu. V kazdom pripade uz odtial nic nebudem objednavat :-P

olga9660
8. nov 2016

ahojte, ak je tu niekto komu nebola uznana reklamacia alebo v pripade vratenia tovaru neboli vratene peniaze, tak mi napiste, pomozem vam (nic vas to nebude stat). Nemaju tu take obchody co robit.

olga9660
8. nov 2016

@blondiegirl To by museli mat ten formular na svojej stranke (aspon zakon im tuto povinost uklada) ale marne budete hladat...

simca06022011
8. nov 2016

@olga9660 formular mozu odoslat aj emailom pri potvrdeni objednavky napriklad ;) keby chceli... a mozno nemaju podmienku formularu pri reklamacii, my ten papier nepozadujeme vobec... Zakaznik nacmarcha cislo objednacvky na papier hodi do krabice a tovar mu prevezmeme a ostatne si najdeme v systeme a vybavime...

simca06022011
8. nov 2016

IBA RADA pre tych co chcu odstupit od zmluvy, mozete tak urobit elektronicky, napisete im ze odstupujete od zmluvy, vraciate ten a ten tovar... a ide vam 14dnova lehota do kedy vam musia vratit peniaze. Vy mozete tovar poslat aj na 14.den postou...

olga9660
8. nov 2016

@simca06022011 jasne ze to maju vo svojich OP ze musim poslat aj formular...z manzary mi odpisali ze staci napisat cislo uctu na fakture, ze maju taky postup (co tam nejaky zakon)...a co ked mi peniaze nevratia? ja som si ako kupujuci nesplnila povinnost tak ze mozem si potom nechat tie "krasne" saty a zabudnut na peniaze... ide mi o to aby sme sa vsetci spravali korektne a dorziavali jasne pravidla

olga9660
8. nov 2016

@arderikka prosim Vas a vratili Vam aj postovne naklady?

winter1993
8. nov 2016

@olga9660 jasne ze nie...mohli sme byt radi keď nam vrátili peniaze za tovar, vyžadovať od nich aj poštovné je zbytočne...

simca06022011
8. nov 2016

@olga9660 ty nemáš povinnosť posielať žiadny formulár, keďže odstúpiť mozes aj e-mailom... Nspr. Ak napíšeš všetky údaje ktoré potrebujú vedieť

annagrey
8. nov 2016

Žienky, tiež mám zlú skúsenosť z manzary!!!Otrasnejšie handry som si fakt ešte neobjednala!!!!AJ som im tovar vrátila, no fotku nemám, lebo obratom som to poslala naspäť, ale viem, že už NIKDY VIAC u nich nebudem objednávať!!!NO OTRASNE! 😠

arderikka
8. nov 2016

@olga9660 Vratili mi postovne, ktore som platila za dorucenie. Vyslovene som o to ziadala nakolko bol tovar uuuuplne iny ako ten co maju vyobrazeny na webe.

mia265
8. nov 2016

@barbie89 haha, tak modelka je asi o meter nižšia, asi si moc vysoká 😀

simca06022011
8. nov 2016

@shynini5 ason to vieš vrátiť, kým do činy to neposleme... Ja som prestala xo zahraničia oblecko kupovať kvôli tomu že sa nedá vratit bez vysokých nákladov. A modelka je modelka. Mne to sadnúť nemusí... Aj od nextu mi prišli také handry za kopec peňazí čo išli do koša, že hrôza... Čiže suhlasim. Oblečenie online je vždy riziko, treba s tým rátať...

barbie89
8. nov 2016

@mia265 tak to mi bolo jasne ze nebudem vyzerat jak ta modelka, ani postavu na to nemam preto som si aj objednala veľkosť L anie dajake Sko ako mal nozmno modelka, ale toto bol aj iny strih a material ani nehovorim 😂 tak čo už, presne tak nakupovať online z takýchto neoverených stránok je riziko.

zojkaninka
9. nov 2016

@annagrey baby kde je ten formulár na vrátenie, neviem nájsť ☹ aj mne dnes prišlo, otras!!!!!

arderikka
9. nov 2016

@zojkaninka formular nikde nie je, vtedy som kvoli tomu aj volala. Tak som napisala normalnu ziadost o vratenie penazi za tovar a za postovne.

lusinda3
Odpoveď bola odstránená
arderikka
11. nov 2016

@lusinda3 lebo ma nenapadlo si ich precitat 😝

myska_lili
9. dec 2016

Krasne oblecenie predavaju 😂😂😂
Moja blbost ze som necitala recenzie

barbie89
9. dec 2016

@myska_lili 😂😂😂 už fakt nám ostáva sa smiať na vlastnej hlúposti, no nič to najlepšie sa ucí na vlastných chybách 🙂

myska_lili
9. dec 2016

@barbie89
Snad sa mi podari vybavit reklamaciu.. dnes "TO" prislo zajtra to odchadza 😂

barbie89
9. dec 2016

@myska_lili držím palce 😊

myska_lili
10. dec 2016

@barbie89 prosim ta treba tam uviest aj cislo objednavky? Ci len meno a preco reklamujem

kubkovamama
10. dec 2016

Toto je jeden z najotrasnejsich netovych obchodov. Vsetok tovar co maju som našla na Aliexpress za smiesne sumy. Fotky co obchod prezentuje nie su reálne.(tie isté su na Ali.) Nechapem,ze zakon umoznuje fungovat takymto "podnikatelom". Bohuzial, zostava jedine davat si pozor. Ked cgcem usetrit, vyskusam si vec v kamennom obchode a potom objednam o nieco lacnejsie v netovom.A ani to sa nie vzdy oplatilo 🙂

barbie89
10. dec 2016

@myska_lili ja somto nevracala vykaslala som sa nato zaplatit postovne a bohvie ci by mi vratili peniaze

myska_lili
12. dec 2016

@barbie89 ahojky. Pisala som im mail. Aj spravu na fb.
Balik poslala doporucene a odpisali mi ze peniazky mi vratia do 14 dni.
Zatial to vyzera slubne 😊