icon

Skúsenosti so šatami kúpenými z Manzara Fashion

xxxxxnnnnn
20. nov 2015

Ahojte. Máte skúsenosti s kúpou spoločenských šiat cez http://www.manzara.sk/saty?limit=32 ? Lebo ceny sú prijateľné, či je aj kvalita dobrá. Ďakujem

zuska777
Odpoveď bola odstránená
shynini5
2. aug 2016

Ja som si od nich objednala viacero vecí a niektoré sú krásne, niektoré horšie...to už tak býva, keď si človek objedná cez internet podľa mňa.
Raz mi poslali peniaze samy od seba, inak som im písala...ale nikdy som nemala problém s vyriešením svojej požiadavky....
Ani aliexpres nie je žiadna výhra, šaty sú síce lacné, ale doručenie trvá dlho....takže je už na nás, čo uprednostníme. A kto sa pýta a dožaduje toho, čo chce, väčšinou to aj dosiahne. To si teda aspoň myslím ja a riadim sa tým🙂

faskolienka
6. aug 2016

Úplne nekvalitný tovar !!!!!!!!!!!!!... podvodníci 1. triedy !!!!!!!!! DÁVAJTE SI POZOR !!!!!!!!!!!

winter1993
6. aug 2016

@faskolienka mali ste tiez negatívnu skúsenosť? :/

faskolienka
8. aug 2016

@winter1993 úplne negatívnu ...

winter1993
8. aug 2016

@faskolienka treba vrátiť tovar co najrýchlejšie :/ ja som sa velmi hnevala lebo ceny maju dost vysoke no žiaľ cena nezodpovedá kvalite :/

madlei
8. aug 2016

manzara= aliexpress. cina ako hrom...

petra932212
8. aug 2016

Mna zarazilo len to ze pozeram plavky a tie ktore som kupila z bonprixu su aj na aliexprese

diana0073
15. aug 2016

Ahojte dievčatá, tiež potrebujem vrátiť šaty späť, ale na ich stránke akosi neviem nájsť ten formulár o odstúpení od kúpnej zmluvy...viete mi poradiť, kde ho majú schovaný ?

winter1993
15. aug 2016

@diana0073 oni formular nemaju 🙂 ked chces vratit saty, zabal ich do obalky, a na fakturu napis za co chces vymenit (pripadne cislo uctu, ale vo forme IBAN) a posli 🙂 a napis im email ze si im poslala balik spat, lebo ti nesedeli, nepacili, atd...mas 14 dni zo zakona na vratenie tovaru bez udania dovodu 🙂

diana0073
16. aug 2016

@winter1993 ďakujem pekne za odpoveď milá winter 🙂 ...urobím to takto a uvidím, ako sa zachovajú...snáď budem mať šťastie a vrátia mi peniažky za nepodarok, ktorý mi poslali 😒

winter1993
16. aug 2016

@diana0073 no mali by, ja som im takto uz vracala a nastastie mi vratili peniazky...ale z ich obchodu si uz nic nekupim, lebo objednavala som 2x a 2x mi dosiel lacny tovar z ali ale za drahe peniaze...

zuska777
Odpoveď bola odstránená
tina1217
26. aug 2016

Celé zle!!!! Šaty prišli, ale len sa podobali na tie, čo mali prísť, totálny šmejd, už nikdy viac odtiaľ nič! Bola mi podozrivá tá stránka od začiatku a aj tak som objednala, škoda, že som si toto fórum neprečítala skôr, unahlila som sa, tak neurobte tú istú chybu aj vy...:(

ivet1993
29. aug 2016

Ahojte dievčatá, no ako tu čítam tak mám strach čo som si dnes objednala a bojím sa čo mi príde, štve ma to že som skoršie si neprečítala toto forúm a objednala tovar. Prosím Vás máte niekto skúsenosti s kúpou týchto šiat?
http://www.manzara.sk/saty/dlhe-saty/dlhe-saty-...

winter1993
30. aug 2016

@ivet1993 kamaratka si ich objednala ale hned ich vratila naspat, nakolko obrazok a realita boli dve rozdielne veci...

diana0073
31. aug 2016

Ahojte 😉 ...práve dnes mi prišli peniažky za vrátené šaty, takže aspoň so servisom som spokojná. Normálne ma zaráža, ako môžu predávať také nepodarky, však si z nás robia normálne srandu.

diana0073
31. aug 2016

...ďakujem winter1993 🙂

mia265
31. aug 2016

@ivet1993 Jasné,že to nebude ako na obrázku.Len tá čipka ,keby si ju chcela kúpiť je minimum 20 eur. To proste nevychádza, za takú cenu sa čudujem,že si to vobec objednala. Schválne daj fotku,ked prídu

zoginka
1. sep 2016

S vratenim penazi nebol ziaden problem, takze klobuk dole, po tych recenziach co som citala

evinka2311
2. sep 2016

este že som Vas tu nasla, velka vdala, akurát som objednala saty a zaplatila prevodom,idem to rýchlo teda zrusit

ivet1993
8. sep 2016

Dakujem velmi pekne za odpovede. Fotku nezaslem, lebo hned ako si si toto precitala tak som to zrusila. Najprv mi tam samozrejme nezdvihali ale nakoniec povedali ze mi to zrusia, nastastie 🙂

kazka
20. sep 2016

@vilma75 môžem sa opýtať, mali ste faktúru priloženú v balíku, alebo ste si len vytlačili potvrdenie objednávky zaslanej na Vašu mailovú adresu? som trošku zmätená a asi budem musieť prelúskať odpadky v koši, ale som si viac-menej istá, že žiadna faktúra pri balíku priložená nebola ☹

vilma75
20. sep 2016

@kazka ahoj, ja som mala fakturu prilozenu, vytlac si len tlacivo na vratenie a vypis ho podla mailu, tam mas urcite cislo objednavky, naxov a cenu tovaru 🙂 tlacivo na vratenie som si nasla na nete kedze zial oni ziadne nemali na stranke, drzim palce 🙂

kazka
20. sep 2016

@vilma75 Ďakujem veľmi pekne za radu, idem to hneď poriešiť, nakoľko aj v mojom prípade hrajú "mŕtveho chrobáka", písala som im aj správu cez FB, včera bola prečítaná a dodnes žiadna odpoveď...ešte raz ďakujem a prajem krásny týždeň, Katarína

narsila
20. sep 2016

@xxxxxnnnnn no ja som objednavala, ale s kvalitou som spokojna nebola takze tovar za cca 50e som posielala spat..
problemy nerobili, peniaze v poho poslali este aj s tym, ze ich mrzi ze nejsom spokojna 🙂

arderikka
26. sep 2016

Je to cinsky shit ! Objednala som si body Sparkle a vobec nezodpovedaju tym na obrazku. Objednala som velkost S, ale tie co prisli su do sirky ako XL, nie su v pase tvarovane, su mi kratke !!! meriam len 160cm !!! a nemaju ziaden stitok-znacka, material, ako prat... Idem posielat spat. Telefon je nedostupny, tak dufam, ze mi peniaze poslu. Foto tych co mi prisli a tych z webu manzara.sk

kazka
26. sep 2016

@arderikka 😠 😠 😠 😠 ja mám tie isté! je to des...a mali ste v balíku aj faktúru? lebo ja nie a neviem teda, či má zmysel posielať ich späť bez faktúry...

winter1993
26. sep 2016

@kazka určite sa oplatí poslať spať..keď ste nemali faktúru v balíku, skúste pozrieť mail či ju tam máte, mne vrátili peniaze aj bez zaslania faktúry..napísala som im mail s volala dovtedy pokým nedvihli...ale určite pošlite naspäť, takýto shit ani zadarmo...

arderikka
27. sep 2016

@kazka ano mala som fakturu. Nakoniec som sa dovolala a povedala mi pani, ze ich mam poslat a na druhu stranu faktury napisat reklamaciu, kedze reklamacny formular nikde nemaju. Kopiu si samozrejme nechavam.