icon

Šperk za pôrod

motogirl699
14. nov 2022

Aký šperk ste dostali od manžela/partnera za pôrod?

diewcatqoo
14. nov 2022

Mesiac pred porodom sme kupili byt. Rata sa, ze polka je moja? 🙂

yoxinka
14. nov 2022

Šperky nenosím. Dostala som nový dom 😂🤪

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
motogirl699
autor
14. nov 2022

@fineta keď po nás prišiel, tak mi priniesol kvety a doma ma čakala večera a upratany dom 🤭😅 a nachystané veci pre malú čo nestihol kým som bola doma tehotná.. a prišla téma aj na šperk, no ja som navrhla aby sme dali roztopiť obrúčky z predošlých manželstiev a z toho mi dal niečo vyrobiť, len teda som sa ešte nerozhodla že čo 😂 a či to teda spraviť z tých obrúčok alebo kúpiť nový šperk a z nich dať neskôr spraviť niečo iné.. preto aj pre inšpiráciu táto téma 🙂

jaroe
14. nov 2022

@motogirl699 nič, na takéto veci vôbec nie sme.

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
fineta
14. nov 2022

@motogirl699 milé, pozorneho muža máš. 😊 Tie obrúčky z predošlých manželstiev by som asi vymenila v klenotach za šperk pre dcérku. Asi by som nechcela z jeho obrúčky pre seba nič, ale to je môj pohľad. 😊

motogirl699
autor
14. nov 2022

@fineta u nás to je skôr tak, že ja som s tým vyrovnaná a nemám s tým problém, len on trošku áno 😅

mamula20
Odpoveď bola odstránená
zafir01
14. nov 2022

ked som roky rokuce dozadu zistila, ze " sa to robi " som hned manzela informovala, ze si to neprosim , lebo na sperky nie som...
ked sa nam narodil prvy syn, manzel kupil projekt na dom, aky som si ja vybrala ( ani necekol vo vybere, nechal to uplne na mna ) ....
pri druhom synovi mi kupil krasnu okrasnu ceresnu do zahrady a zasadil ju . vzdy si budem pamatat, ze ta ceresna je " synova " a taktiez horsky bycikel a nove bezecke boty
a pri dcerke premyslam, ze asi ani nic.. ked som prisla z porodnice, cakali ma moji dvaja synovia, ktorí s muzom vyzdobili dom a napisali transparent " vitajte doma" , bolo upratane, navarene . uz snad milionkrat mi podakoval za nase deti . je to pre mna viac , nez cokolvek zlate, diamantove , strieborne....

motogirl699
autor
14. nov 2022

@zafir01 ten strom je veľmi krásne gesto 🥰 my tak máme tiež jeden, síce nám strašne zavadza, ale nepôjde preč, lebo ten zasadil jeho dnes už bohužiaľ nebohý tatino, tak to má takú peknú spomienku na neho

luccija
14. nov 2022

@motogirl699 dostala som hodinky.Na tvojom mieste obrucky roztopim, ak s tym suhlasi a dam nieco spravit.

zafir01
14. nov 2022

@motogirl699 no.. kedze ja som na sperky neni , ani nausnice nenosim. nosim v podstate len obrucku. mam rada skor minimalizmus.. a mam rada neustale motanie sa v nasej velkej zahrade, tak nejaky pekny strom, ci kvet, vzdy potesi . a rovnako aj sportove potreby 😀

guiseppinka
14. nov 2022

Ja som dostatala nausnice za prvu, kupoval ich so snubakom, takze to bola seria, ale 1 som stratila. Ked mala dcera rok, tak som si vybrala nausnice akoze za nu. Za druhu a syna som si uz aj vybrala, ale zlatnik mal vela roboty, tak mi ich nechcel vyrobit. Takze ked nieco najdem, tak si to kupim akoze za nich...

motogirl699
autor
14. nov 2022

@luccija to je teda aj môj plán, len sa nejako neviem rozhodnúť, že čo 😅 z prsteňov momentálne nosím len obrúčku, náramky mám Harley a náhrdelníky mám jeden od manžela čo som dostala a jeden čo mám po nebohej starkej

motogirl699
autor
14. nov 2022

@zafir01 ja som dievča z mesta, takže na záhradu sa ešte len učím 😂 ale dala si mi celkom chrobáka do hlavy ☺️🤭

zuzinabila
14. nov 2022

@motogirl699 striebornú súpravu-náušnice a retiazku s príveskom a malým polodrahokamom.vobec som necakala, ale prislo mi to od manzela mile🙂

dominikamacakova
14. nov 2022

Zlaté prstene

kiki68
14. nov 2022

@motogirl699 ziadny, nechcela som. Ani sa to Tu nenosi uz, hoci Hebamme ho lamala na rubiny a smaragdy 😂

kiki68
14. nov 2022

@zafir01 my sme kupili hrusku Alexander, presne ako sa vola syn.

zuzi0911
14. nov 2022

Nie,no ja si ná dary nepotrpim.. v podstate materiálna vec nemá pre mňa hodnotu...
Hodnotu má pre mňa môj muž,jeho starostlivosť,správanie atď...
Ale aj u nás v rodine ženy dostávali darčeky a aj otcovia boli perfektní...

dominikamacakova
14. nov 2022

@diewcatqoo dáva sa nejaký šperk, takže nie, polka bytu sa neráta za pôrod

diewcatqoo
14. nov 2022

@dominikamacakova aha, no ja som zila v tom, ze za porod sa dava nieco, co zenu potesi. Mna by teda sperkom urcite nepotesil a on to vie 🙂

zafir01
14. nov 2022

@motogirl699 kukni strom sakura 😍

motogirl699
autor
14. nov 2022

@zafir01 nádhera 😍 budem nad tým silno uvažovať 😉

lucinka1988
14. nov 2022

@motogirl699 Ja napríklad nepochopím x komentárov v tejto diskusii v zmysle, akože akú sprostosť si sa opýtala..Podľa mňa darček pre ženu za pôrod je krásne gesto od muža, je to veľmi "gentlemanské", je to niečo, čím dáva najavo, že si ženu za všetko váži..Nemyslím si, že ten, ktorý nedá nič je niečo menej, ale mne príde veľmi pekné, ak to muž urobí. A nijako sa to nevylučuje s tým, že by nemohol byť perfektný otec a manžel..Aj môj je, denne mi to dáva správaním najavo, je to najlepsi otec pre naše deti, a je mimoriadne pozorné od neho to, že mi daroval 2x diamantové šperky, lebo ja si na šperky potrpím. A nijako sa to nevylučuje s tým, že máme aj peniaze, aj nehnuteľnosť, aj všetko ostatné, ale takéto pozornosti pre ženu/ manželku su mimoradne pekné a som veľmi rada, že to praktizuje aj pri mojich sviatkoch a vianociach. A áno, potrpím si na to, dokonca si potrpim aj na pekné oblečenie, kozmetiku, výlety, šperky, obrúčky a pod..🥳❤️Peace

scorpionflower1
14. nov 2022

@motogirl699 Sperk som nedostala, ale mesiac po porode bol so mnou doma, to bol darcek.

sima1415
14. nov 2022

Miesto šperku som dostala autá :D

shannarourk
14. nov 2022

@motogirl699 od manžela som dostala zlatý set retiazku na ruku a krk a od svokrovcov som dostala zlaté náušnice so zirkónmi 💚
Nečakala som nič, nepotrpím si na to, ale dcéra bude mať čo dediť ☺️ u nás sa zlato posúva z generácie na generáciu. Dcéra mala náušničky, ktoré som mala ja, pred tým moja mama a plne verím, že ich raz bude mať aj moja vnučka 🥰

evaachesa
14. nov 2022

Ja som dostala od svokry zlatý sen náušnice a náhrdelník, vyrobené na mieru. Skoro som odpadla a s mužom sme nechápali lebo sme ani netušili že sa niečo takéto vôbec rieši. 😅 Aj sme ju zjazdili že či nemá kam peniaze dávať. 😄 Mám ale fakt super svokru. 🥰 Moji rodičia tiež o takom niečom ešte nepočuli, tak sa tiež čudovali. 😏