icon

Strach zo svadby

chrummmka
16. jan 2017

Dobry den pisem na mobile tak sa ospravedlnujem za chyby. Nemam strach zo svadby ale zo svadobneho dna aby som to upresnila. Tesim sa ze budeme svoji mame spolu aj dieta keby sa da tak hned aj zajtra ale....ja som strasne citliva az prehnane, bojim sa ze preplacem celu svadbu ze budem stale dojata. Viem ze je to normlane ked si nevesta poplace ale ked ja uz raz zacnem plakat tak neviem prestat :D moja svadba ma strasne dojima a ked tam budem vidiet nasu malu rodinu rodicov a tak dalej proste nechcem byt stale ako uplakane decko. Mam strach aj z priprav ten stres aby boli hostia spokojni atd...ked som vyberala pesnicku na prvy tanec tak som prosim pekne plakala ked som si to vsetko predstavila normalne sa za to nenavidim a hanbim neviem sa ovladat :D Aj teraz mi je to trochu trapne ze to tu riesim ale nechcem hned vyhladavat odbornu pomoc aj ked sa tomu asi nevyhnem inak to nezvladnem. Nechcem aby som pokazila celu svadbu kvoli blbosti. Vzdy som bola citliva aj na rodinnych oslavach sa mi chcelo plakat bola som dojata ale po porode je to ovela horsie neviem to ovladat. Bojim sa ze mi to pokazi celu radost zo svadby a chut na pripravy svadby vzdy som sa na to tesila ale pripadam si ako blazniva uz neviem co dalej. Ako ste to zvladli tie co maju podobny problem? dakujem za rady a za zdvihnutie nalady hadam mi to trosku pomoze a prekonam sa 🙂

Strana
z2
chrummmka
autor
17. jan 2017

@cacianka som dva roky po porode

cacianka
18. jan 2017

@chrummmka rado sa stalo, ak ti to aspoň trošinku pomôže, a neboj sa dobre už bolo😝
pokus o vtip
neboj sa vyjde to ako treba, a ak máš okolo seba nejakého negativistického, alebo strašne premúdrelého človeka, čo by ti len robil rošambo a všetko ofrflal, bud ho totálne vyšachuj alebo mu daj veledúležitú vec na starosť, najlpešie takú , čo ho vzdiali a zamestná 100 km a 3 mesiace...

hanata
18. jan 2017

@chrummmka Ja som sa tiez bala, ze budem v kostole plakat a obaja sme boli vyrehotani ako leco. 😀 Frtan by ti nepomohol? Ale iba jeden!!! 😀

chrummmka
autor
19. jan 2017

@cacianka nemam nikoho takeho akurat kamaratky lubia frflat ale mne je to jedno o to mi nejde😀

chrummmka
autor
19. jan 2017

@hanata nad frtanom som uz rozmyslala 😀

berginkan
19. jan 2017

ja ti len tolko poviem, je to tvoj den 🙂 a ked sa aj rozplaces nevadi. vsetci budu rozumiet a budu ta podporovat. ja by som si to zopakovala hned 😀

Strana
z2