Sú reštaurácie otvorené 25. decembra?
Dievčatá, možno divná otázka, ale nikdy som to nepotrebovala riešiť, tak naozaj netuším. Sú bežné reštaurácie (nemyslím tie v hoteloch) otvorené 25. decembra? Švagor totiž príde zo zahraničia predstaviť nám snúbenicu a chce nás pozvať na obed. Ideálne by bolo samozrejme prísť k svokrovcom, ale to švagor hneď zavrhol a my v podstate tiež, pretože ten byt nevyzerá veľmi reprezentatívne a ísť tam upratovať nám svokra nedovolí.
sak ich pozvi na obed k vam
U nás - PB - bývajú zavreté.
vsetky byvaju zatvorene. nepises síce mesto ale v BA byvaju zatvorene. otvorené tak byvaju max niektoré fast foody.
asi by som isla do nejakej v hoteloch, aj s rezervaciou. nech to mate dohodnute....
@anonym_autor Ved nechaj, nech si to svagor prezisti.
A to si musel vybrať akurát tento deň na návštevu restiky? Véd vtedy je každý doma s rodinou.
@anonym_26e5d7 ako píšem, prídu zo zahraničia iba na tento jeden deň, na Štedrý deň budú u jej rodiny v Poľsku, potom prídu k nám a potom musia ísť, pretože švagor je vojak a musí do služby.
@anonym_26e5d7 ako píšem, prídu zo zahraničia iba na tento jeden deň, na Štedrý deň budú u jej rodiny v Poľsku, potom prídu k nám a potom musia ísť, pretože švagor je vojak a musí do služby.
@anonym_autor tak najskôr bude obed asi u vás
najjednoduchšie to bude urobiť u vás doma. nechce sa mi veriť že bez problémov nájdeš nejakú reštiku 😏
Ved ich pozvi k vam,snubenica chce spoznať rodinu a nie kontrolovať byt.
sak ich pozvi na obed k vam
@anonym_1104e1 to som navrhla, ale svokra by k nám na obed neprišla. Ani švagor veľmi nechce robiť mi starosti a chystať obed. Ale ak teda budú reštiku zatvorené, tak asi to aj tak bude u nás. Ja sa na nich veľmi teším
@anonym_autor v ten deň asi žiadna reštaurácia otvorená nebude,to je 1.sviatok vianočný, takže pochybujem,že by niečo bolo otvorené.
Preco to riesis ty? Ved ide predstavit snubenicu. On mozno aj k tym rodicom chce ist.
Veď, nech ide švagor predstsviť snubenicu v prvom rade k rodičom a tam bude slavnostny obed. K vám prídu poobede na zákusok a kavu. Čo ti riešiš taketo veci, ked este zije svokra.
Macdonald byva otvoreny
Svokrin bordel v byte je vizitka svokry, snúbenica aspoň bude vedieť do akej rodiny sa ide vydať. U nás býva všetko zavreté, dokonca aj fastfood.
@anonym_1104e1 to som navrhla, ale svokra by k nám na obed neprišla. Ani švagor veľmi nechce robiť mi starosti a chystať obed. Ale ak teda budú reštiku zatvorené, tak asi to aj tak bude u nás. Ja sa na nich veľmi teším
@anonym_autor
Každý bude .ať niečo navarené, netreba to stailovat na neviem čo. Aké sú to starosti + 2 osoby. Svokre keď je komotna, nemusí prist
25teho si myslis ze urcite nie ( sme po restikach velmi casto a ziadna nieje v ten den otvorena). Ak bude u Vas este 26tak chodte vtedy
@anonym_autor kde budu spat? Este v Polsku?
jedine naozaj nejaky hotel najst. zalezi odkial ste. a v ramci toho hotela bude asi aj restauracia.
chapem ze u svokry to asi nie je vhodne. svokra k vam nechce prist preco? iba kvoli tomu aby si nemala starosti?
Z mojej skusenosti tiez len restauracie v ramci hotelov. Tie ale zvyknu byt otvorene aj pre neubytovanych ludi. Ak nemate vyslovene problem s hotelom, tak toto mi pride ako dobry napad. Ak vyberiete nejaky lepsi hotel, tak to zvykne byvat aj dost reprezentativne, treba vsak pocitat s vyssou cenou. Tiez by som na prvu navstevu volila taketo neutralne miesto 🙂 Predsalen doma pocas sviatkov chcu mat ludia nejake sukromie.
@anonym_autor
Preco to riesis ty? Ved ide predstavit snubenicu. On mozno aj k tym rodicom chce ist.
@anonym_ebbbee práveže nechce, preto sa nám ozval, aby nám poprosil o pomoc s organizáciou. Na Slovensku nežije už viac ako 20 rokov a keď príde raz za rok domov k rodičom, vie, aká je tam atmosféra a ako to tam vyzerá. Takže on to potrebuje vyriešiť tak, aby k rodičom domov nešli.
Veď, nech ide švagor predstsviť snubenicu v prvom rade k rodičom a tam bude slavnostny obed. K vám prídu poobede na zákusok a kavu. Čo ti riešiš taketo veci, ked este zije svokra.
@anna777115 pretože nás požiadal o pomoc.
@anonym_autor kde budu spat? Este v Polsku?
jedine naozaj nejaky hotel najst. zalezi odkial ste. a v ramci toho hotela bude asi aj restauracia.
chapem ze u svokry to asi nie je vhodne. svokra k vam nechce prist preco? iba kvoli tomu aby si nemala starosti?
@pralinka25 svokra zo zásady u nás nič nezje. Keď stráži choré deti, tak aj vodu si donesie svoju.
@anna777115 pretože nás požiadal o pomoc.
@anonym_autor obvolaj hotelove restauracie
Ozaj teraz ma napadlo, v BA bude urcite otvorena restauracia Jasmin
Ale neviem ake mesto...asi som si nevsimla
Ozaj teraz ma napadlo, v BA bude urcite otvorena restauracia Jasmin
Ale neviem ake mesto...asi som si nevsimla
@ivik4 mesto je Žilina
Aha no ja som strcena vsade v ZA ale neviem o ziadnej. Mozno pozri Cosmos ale nemyslim si
@pralinka25 svokra zo zásady u nás nič nezje. Keď stráži choré deti, tak aj vodu si donesie svoju.
@anonym_autor ak sa vam nepodari zohnat otvorenu restiku, co je myslim dost realne, a ty si s tym ok ze by si obed pripravila ty u vas doma, tak by som to na tvojom mieste tak urobila a svokru pozvala k vam. ze ona nic u vas nezje, jej problem, nech si sedi pri pohari vody co si donesie
Pokiaľ mi pamäť siaha, tak 25. je zavreté všetko (nepočítam prevádzky ktoré otvorené musia byť, napr. pumpy). Až 26. sa začínajú poobede otvárať prvé krčmy, s reštauráciami je to otázne, ale možno aj tie.
Obvolala by som nejaké hotely a spravila rezerváciu

A to si musel vybrať akurát tento deň na návštevu restiky? Véd vtedy je každý doma s rodinou.