Sú sady voňaviek a deodorantov zbytočným darčekom?
Ahojte,nepríde vám sada voňavky s deodorantom už ako prežitok ? 🤣 Dostala som od budúcej svokry a každý rok to isté, moja mama dáva priateľovi skôr darčeky ktoré ona vlastne vyrobí čiže ma to nejakú hodnotu ,ale moja budúca svokra mi príde ako keby to len odflakla,proste reálne načo je dobré niečo také dávať ? Nepríde vám to ako zbytočnosť ktorá len stojí v skrini ? A sú to sady za 5€ čo ani nevydrží vôňa nič čiže za mňa zbytočne vyhodené peniaze
@gabrielabydzo osobne myslím, že manžel by mal svoju manželku poznať dostatočne, aby vedel čo má a nemá rada. Samozrejme, aj v opačnom garde. Napríklad, je nedokážem pochopiť, ako sa denno - denne ženy tu na MK pýtajú, čo kúpiť mame, deťom, otcovi, manželovi... Tak asi si poznám chlapa, otca, sestru... 🙄 Nemyslím si, že ak mi niekto kúpi dar od buka do jedle, že som nevďačná. Skôr by ma dobre naštval 😉 Napr. moja mama by mi stále kupovala obliečky... Keď jedného dňa videla v mojich očiach zdesenie nad nevkusom, ešte sa urazila... No tak sorry, že. margarétkové obliečky by som si nedala ani na chatu. Keby mi podarovala podľa môjho vkusu, poteším sa= boli by pre mňa. Nie, podľa jej vkusu 🤷♀️
"Hodnotu" vlastnoručne vyrobený darcek pre tvojho priateľa?Neverím tomu.Sprchac,či antiperspirant vždy treba.Za mňa jednoznačne skôr ta sada kozmetiky,ako nejaké vlastne výrobky niecoho....
Inak,darovanemu koňovi sa na zuby nepozerá 😉
Mňa vždy poteší každý darcek.
No vyrobený darček je čo??? Sviečka, kytica nejaká, či hackovanie??? No to by bolo posledné čo by som chcela . Radšej spotrebný materiál ako budúca svokra dala a veľmi sa teším na takéto nevesty , pri mojich chlapcoch
Mňa by zaujímalo co si ty kúpila budúcej svokre!
@mooonika1975 presne tak treba sa tešiť aj z maličkosti, a nepozeral na cenu darčeka dneska sú ceny v každom obchode iné
Každý darček je kupovaný za to, že vás má niekto rád. Treba si vážiť všetko. Medzi dospelými by sa už nemali kupovať darčeky, vianoce sú pre deti...ale vždy sa poteším keď dostanem niečo alebo kozmetiku ( aj keď mám citlivú kožu a veľa mi nesedí) ... ja s manželom si nekupujeme darčeky ( všetko čo chceme si kúpime počas roka spolu) ...na vianoce kupujem deťom ( a to dvojnásobne, keďže starší syn 10r má 26.12 narodeniny)
Lapače prachu by som nechcela...kozmetiku viete podarovat niekomu inému k sviatku ( ušetríte) 😉
My ani cenovky nedávame dole... niektoré sa ani nedajú a vôbec to nie je blbé keď viete čo koľko stálo..a to kupujeme aj v kiku, dm, takko a podobne..my ( celá rodina) vieme kto si za aké ceny môže dovoliť...dokonca hovorím svokre a mame alebo všetkým že nech nenakupujú zbytočne drahé keď deti to aj tak vynosia alebo zničia...
Pripnem sa,zaujímajú ma odpovede autorky 😄
Moja svokra robí to isté... A mnoho ľudí, ktorých poznám 🙄 svokra má, pre istotu, nakúpené sady celoročne a rozdáva ich postupne kadekomu... Už z tvojho príspevku vidím, že za nejaký čas budeš pridávať príspevky do diskusií o svokrách 😉😄... Je to prirodzené, tvoja mama ti je bližšia, preto darčeky od nej sú "na vyššej úrovni" a darčeky od svokry...prijmeš a odhodíš 🚮
A čo je to za voňavku s deodorant za 5 eur?
@fantaghiro21 Ja som tiež objednala z hebe . bolo v akcii aj s kuponom okolo 5 eur :D
@sisska96 no ak si si tu kozmetiku objednala,tak je asi dobrá pre teba? Bez kupónu by bola asi drahšia...
Ja som si hneď predstavila nejaké čínske smejdy ,čo smrdelo tak,že to človeka nadriaplo .ale vedeli si popýtať tiež len za voňavku (nikdy som to nekupovala,len zo zvedavosti voňala a to mi stačilo)
Tak nevien či je vôbec možné nejakú sadu za 5 eur kúpiť...
Ja kupujem veľmi rada veci zo Sashe -"hand made "
Brutálne krásne a aj drahé veci ...
Kamaratke som kupovala masívny stojan na víno(prekonzultova som to s ňou)
Nejaké sošky a kraviny,ako si to tu niekto predstavuje to rozhodne nie sú....
@fantaghiro21 na hebe je často všeličo v akcii aj okolo 5 eur a nie sú vôbec zlé https://www.hebe.com/sk/yumi-sada-tekute-mydlo-... https://www.hebe.com/sk/yope-sada-tekute-mydlo-...
@tomiholjubavi 😀😝 tak svokor mal vzťah k humoru

@sisska96 ja tiez som klikali na koniec ze sa dozviem tie vyrobené darceky a nic