icon

Sú tieto šaty vhodné, ak idem ako hosť na 1. sväté prijímanie?

5. máj 2022

Budeme tam jediná "nerodina", malého poznám od narodenia, jeho mamu 30 rokov. Ale nie som si istá, či tieto šaty nie sú príliš výrazné. Určite nechcem vytŕčať z davu 😩

Sú tieto šaty vhodné, ak idem ako hosť na 1. sväté prijímanie?
Strana
z2
denkatn
5. máj 2022

ked je to cirkevna udalost, nedalo by sa k tym satam dat biely svetrik a skombinovat tak aby vyzerali decentne? staci pocas obradu vyzerat decentne, potom pocas hostiny by som to uz nebrala tak vazne. Saty su vesele a decentymi konzervativnymi doplnkami by to mohlo ist.

misenka3
5. máj 2022

Nie su vhodné do kostola. Su kratke. A ked si sadnes,este sa zdvihnu. Ak ides do kostola,urcite nie tieto saty.

melli88
5. máj 2022

Saty sú dievcatkovske

pribinak
5. máj 2022

Hľadala by som iné,

tieto sú tak na prechádzku po meste a na zmrzku

zuzka0605
5. máj 2022

skor nie, na prijimanie nieco decentnejsie

mirkava
5. máj 2022

Za mňa sú v poriadku aj do kostola. Daj si na vrch biely svetrík ako už bolo spomenuté a bude to dobre.

littlefiona
5. máj 2022

Keby boli dlhé, tak ešte možno áno. Do kostola treba mať šaty aspoň po kolená.

evkamotka
5. máj 2022

Su kratke. Aspon po kolena. Ale mozno si nizsia než modelka na foto. Inak ok. Do kostola sa davno nechodi ultra konzervativne. Staci dodrzat kolena-vystrih-ramena

januarova
5. máj 2022

Nie, nevhodné

lenka7477
5. máj 2022

Boli sme ako hostia na prijímaní minulú nedeľu , a veru krátkych šiat tam bolo neúrekom, veď budeš v kostole sedieť , alebo stáť medzi ľuďmi . Daj si aspoň predĺžený sveter a hotovo.

nevenka
5. máj 2022

@mirkava aj podla mna a mozno je autorka nizsia ako modelka a budu jej po kolena 😅

nevenka
5. máj 2022

Ale ved kratka sukna sa do kostola normalne nosi a toto je na modelke. Co ak je autorka trocha nizsia a saty jej budu akurat? 😅

xena0
5. máj 2022

Z môjho pohľadu sú príliš krátke

mauduska
5. máj 2022

@lenka7477 to, že iné ženy chodia v krátkych sukniach nezmamená, že je to v poriadku..

lenka7477
5. máj 2022

@mauduska ja som nenapísala, že je to v poriadku , ale že ich nosia - čítaj s porozumením 🙂

mirkava
5. máj 2022

@mauduska ja som veriaca a Bohu nezáleží na tom co mame oblečené ...

katlak
5. máj 2022

Môžeš, sú veľmi pekné, nemajú veľký výstrih, zakryté ramená.... Si "iba" hosť, nie krstná mama.
Zaujímalo by ma, čo by si obliekli tie čo tvrdia že tieto šaty nie?

timing
5. máj 2022

Nevhodne. Posobia dievcensky na teenegerku. Hovoris,ze matku poznas 30 rokov teda musis mat cez 30 ze?
Je vela siat na podobny styl, trosku decentnejsie na taku udalost. Rozhodne hladaj nieco dlhsie.

mirkava
5. máj 2022

@katlak presne ako píšeš, šaty sú veľmi pekné, vôbec nie sú vulgárne, úplne vhodné...

timing
5. máj 2022

@katlak napriklad toto by som si obliekla ja

majki_ki
5. máj 2022

Sú úplne ok, ja keby si ich oblečiem, tak sú midi, nie mini :D dokombinuj pekným svetrikom alebo sakom a hotovo 🙂 je to predsa slávnosť, radosť, že dieťa prijíma, nie pohreb 🙂

katlak
5. máj 2022

Šaty sú ok, je to 1.sv. nie svadba ani pohreb. Netreba to preháňať. Ak sa zvolí správne zvyšok, budú super. A netreba kupovať žiadne speci róby ktoré si už viac neoblečieš....

Alebo sa opýtaj kamošky či sú vhodné. Nech tam "nesvietiš" či už v tomto alebo naopak v príliš spoločenskom

janka1011
5. máj 2022

No niektoré teda riadne preháňate, až je to smiešne. Prečo by to nemohli byť šaty do kostola? Veď jej z nich netrčí zadok. Kde to žijete... Navyše - nie je to mama dieťaťa, ide tam ako nerodina.
@ autorka kľudne si ich daj, nič tým nepokazíš.

stvura
Odpoveď bola odstránená
vikus17489
5. máj 2022

Mne sa tie saty pacia a kludne by som si ich aj bez nejakeho bolerka dala. Vyzeraju prijemne a aj spolocensky, takze by som sa vobec nebala do nich ist

sona96
5. máj 2022

Podľa mňa sú pekné a ak nie si vysoká, že ti budú po kolená, tak sú vhodné

kvetinka75
5. máj 2022

sú v pohode

puticka7
5. máj 2022

Obliekla by som si ich. Nie je na nich nic zleho

22abigail22
5. máj 2022

Podľa mňa sú detinské a také "obyčajne" vhodné do mesta (na prechádzku). 🤷
To, že sú krátke by som extra neriešila. Napr. ja som veľmi nízka (moja výška je 152cm) takže môžem nosiť iba také šaty čo majú dĺžku nad kolenom. 🙂 Dlhšie nie lebo ma to optické znižuje ešte viac (vyslovene vyzerám ako 10-ročná 😣)

ivasteva
5. máj 2022

Šaty podľa mňa vhodné do mesta počas leta, určite nie na prvé sväté prijímanie. Hľadala by som niečo elegantnejšie.

Strana
z2