Sú tieto šaty vhodné na svadbu?
Ahojte, poradte, lebo uz neviem, co je v mode. Korona mi vygumovala mozog. 🤣 Vsade ale vidim taketo satenove saty. Su podla vas vhodne na svadbu? Vydava sa moja sestra koncom oktobra.
Dakujem

Tieto zasa vyzerajú ako kimono. Nič v zlom. A celkovo .. zavinovacie šaty zo saténu vždy budú vyzerať ako župan. Lebo to je presne strih a materiál, z akého sa župany a negližé robia. Ale veď keď sa ti len také páčia, nepotrebuješ zvolenie anonymného davu
tak mne sa páčia všetky, ktoré si pridala. videla som babu (vysoká štíhla) ktorá ich mala na sebe a vôbec nepôsobili ako župan alebo vulgárne. ten výstrih sa stále dá nejak upraviť poprípade krajčírka vie urobiť kozmetický zošiv aby výstrih eliminovala. ak ale hovoríš, že si moletnejšej postavy, rozhodne to nebude lichotivé.
prikladám Ti nejaké zo stránky bonprix.sk ktoré by Ťa možno zaujali. neviem, ako moc si ako hovoríš pribrala, ale tieto šaty sú decentné a nič nimi nepokazíš 🙂
@lunademonica podľa mňa je nevhodné ísť na spoločenskú udalosť, akou svadba nepochybne je, s holým bruchom. Takže preto píšem o crop tope. Neviem kde píšem o korzetoch a krojoch 🙈😃
Nemyslím že je v dnešnej dobe problém kúpiť si pekné a vhodné šaty. Len treba trochu chcieť a hlavne vidieť sa kriticky 😃
Nie sú vhodné, vyzerajú ako župan.
Náhodou mne sa páčia a išla by som v nich 😍 ak máš pravdaže na to aj prsia a postavu 🙂 ak máš tak ani nerozmýšľaj nad inými
Pekne sú len si predstav celý deň byť v tej umeline...tancovať budeš plakať aj sa smiať so sestrou do rána mega mapy pod pazuchami....ja na svadbu kde budem od rána do rána určite niečo bez rukávov,pohodlné a z príjemného materiálu.
ja som narazila na niečo takéto - https://www.aboutyou.sk/p/vila/vecerne-saty-mic... keby som išla na svadbu viem si to predstaviť ( ja aktuálne hľadám nejaké šaty midi na október na oslavu 80tky)
Mne sa nepáčia...ani na svadbu
Toto by som veru nikdy medzi ludi nezobrala!
Strašne a ešte tento štýl fotenia.
@ikuska88 tie sú pekné. Do roboty. Ale určite nie na svadbu. Veľmi bežné "casual" šaty. Na spoločenskú udalosť by to chcelo niečo elegantnejšie, vecernejsie
Šaty sú vždy vecou individuálneho vkusu a na to je koník problematické miesto, niektorí budú písať že otras, iní, že krása... Tieto druhé sa mne osobne veľmi páčia a takáto farba ešte viac... Malá skúsenosť, ak sa ti náhodou dosť potia dlane ako mne, tak na sukni ostanú fľaky, mala som
saténové na plese... ako nebolo to nič tragické ani extra do očí bijuce zase...
@ruzovakrava ale nooo, ved medzera medzi crop topom a suknou je mozno 2 cm...to neni hole brucho. A mnoho siat ma v pase napr priesvitnu cipku a je to ok.
@smilingwoman presne! Puzdrovky su horor :D hlavne ked maju v strede svetly pas aby akoze zostihlili dotycnu , no amen tma.

Ano obidvoje super <3

@smilingwoman ja mam dokonca "len" 25+ a nie, tie šaty sa mi nepáčia. Svojim spôsobom sú pekne, ale na svadbu by som ich neobliekla. Nemusia to byť čipkované rukávy ci volaniky, ale stačia, aby to boli jednoduché a pekné elegantné spoločenské šaty, ktoré by nezvyraznovali nedokonalosti.