icon

Sú tieto šaty vhodné na svadbu?

27. júl 2022

Ahojte, poradte, lebo uz neviem, co je v mode. Korona mi vygumovala mozog. 🤣 Vsade ale vidim taketo satenove saty. Su podla vas vhodne na svadbu? Vydava sa moja sestra koncom oktobra.

Dakujem

Sú tieto šaty vhodné na svadbu?
Strana
z3
bessie12
28. júl 2022

@smilingwoman ja mam dokonca "len" 25+ a nie, tie šaty sa mi nepáčia. Svojim spôsobom sú pekne, ale na svadbu by som ich neobliekla. Nemusia to byť čipkované rukávy ci volaniky, ale stačia, aby to boli jednoduché a pekné elegantné spoločenské šaty, ktoré by nezvyraznovali nedokonalosti.

mary841
28. júl 2022

@maryetta dakujem, mali uspech na svadbe, ja som tiez bola spoko. Nechcela som vystrih, odhaleny chrbat a kratke mini ani dlhe, a tieto splnali všetko 😊

elementissa
28. júl 2022

Tieto zasa vyzerajú ako kimono. Nič v zlom. A celkovo .. zavinovacie šaty zo saténu vždy budú vyzerať ako župan. Lebo to je presne strih a materiál, z akého sa župany a negližé robia. Ale veď keď sa ti len také páčia, nepotrebuješ zvolenie anonymného davu

ikuska88
28. júl 2022

Tieto sú posľa Vás vhodne na svadbu?

banderaska29
28. júl 2022

tak mne sa páčia všetky, ktoré si pridala. videla som babu (vysoká štíhla) ktorá ich mala na sebe a vôbec nepôsobili ako župan alebo vulgárne. ten výstrih sa stále dá nejak upraviť poprípade krajčírka vie urobiť kozmetický zošiv aby výstrih eliminovala. ak ale hovoríš, že si moletnejšej postavy, rozhodne to nebude lichotivé.
prikladám Ti nejaké zo stránky bonprix.sk ktoré by Ťa možno zaujali. neviem, ako moc si ako hovoríš pribrala, ale tieto šaty sú decentné a nič nimi nepokazíš 🙂

ruzovakrava
28. júl 2022

@lunademonica podľa mňa je nevhodné ísť na spoločenskú udalosť, akou svadba nepochybne je, s holým bruchom. Takže preto píšem o crop tope. Neviem kde píšem o korzetoch a krojoch 🙈😃
Nemyslím že je v dnešnej dobe problém kúpiť si pekné a vhodné šaty. Len treba trochu chcieť a hlavne vidieť sa kriticky 😃

paulinam99
28. júl 2022

Nie sú vhodné, vyzerajú ako župan.

sonicka96
28. júl 2022

Náhodou mne sa páčia a išla by som v nich 😍 ak máš pravdaže na to aj prsia a postavu 🙂 ak máš tak ani nerozmýšľaj nad inými

vanilka83
28. júl 2022

Pekne sú len si predstav celý deň byť v tej umeline...tancovať budeš plakať aj sa smiať so sestrou do rána mega mapy pod pazuchami....ja na svadbu kde budem od rána do rána určite niečo bez rukávov,pohodlné a z príjemného materiálu.

miamie
28. júl 2022

ja som narazila na niečo takéto - https://www.aboutyou.sk/p/vila/vecerne-saty-mic... keby som išla na svadbu viem si to predstaviť ( ja aktuálne hľadám nejaké šaty midi na október na oslavu 80tky)

102030
Autor odpoveď zmazal
maryetta
28. júl 2022

@mary841 veru take zhanam. Ziaden vystrih. Ramienka. A idealna dlzka pod kolena. Teda aspon 110cm.

cucoriedkacucoriedka
28. júl 2022

Mne sa nepáčia...ani na svadbu

jaama
28. júl 2022

@ikuska88 podobne koselove nosim do prace casto. Su u mna velmi obľúbené ale na svadby by som v nich nesla. Predsa len je to vyznamna udalosť.

euka210
28. júl 2022

Toto by som veru nikdy medzi ludi nezobrala!

narsila
28. júl 2022

podľa mňa sú krásne 🤗 ja som mala na poslednej svadbe tieto, pozri next, majú tam od výmyslu sveta 🤩

sono2
28. júl 2022

Strašne a ešte tento štýl fotenia.

elementissa
28. júl 2022

@ikuska88 tie sú pekné. Do roboty. Ale určite nie na svadbu. Veľmi bežné "casual" šaty. Na spoločenskú udalosť by to chcelo niečo elegantnejšie, vecernejsie

sindyem
28. júl 2022

Ja mam tieto (fotka), a podla mna su krasne a vobec nie ako zupan. Satenove saty su hitom uz tri roky...ak si chces byt ista, ze ta nikto nebude ohovarat, ze si ako v zupane, zvol iny strih hore/daco na ramienkach, bez rukavov...

ikuska88
29. júl 2022

@jaama Ok. Ďakujem za názor , ešte sa mi páčia tieto , len som si neni ista 🤔 sú dosť bledé aby to nebolo nevhodne … a neviem či nevyzerajú trochu ako župan … čo na ne povieš ?

chouette0157
29. júl 2022

Šaty sú vždy vecou individuálneho vkusu a na to je koník problematické miesto, niektorí budú písať že otras, iní, že krása... Tieto druhé sa mne osobne veľmi páčia a takáto farba ešte viac... Malá skúsenosť, ak sa ti náhodou dosť potia dlane ako mne, tak na sukni ostanú fľaky, mala som
saténové na plese... ako nebolo to nič tragické ani extra do očí bijuce zase...

ssiinnkkaa
29. júl 2022

Ja som tiež širšia a mala dom tieto , tiež ich posuvam lebo2x neobliekam na svadbu to iste a vyzerali podľa okolia veľmi pekne

mary841
29. júl 2022

@maryetta presne tieto maju taku dlzku 😊
Midi naj voľba aspon pre mna pri detoch.

lunademonica
29. júl 2022

@ruzovakrava ale nooo, ved medzera medzi crop topom a suknou je mozno 2 cm...to neni hole brucho. A mnoho siat ma v pase napr priesvitnu cipku a je to ok.

lunademonica
29. júl 2022

@smilingwoman presne! Puzdrovky su horor :D hlavne ked maju v strede svetly pas aby akoze zostihlili dotycnu , no amen tma.

sticker
lunademonica
30. júl 2022

Ano obidvoje super <3

jennni
31. dec 2024

@mary841 ešte ich máte? Kde ste kúpili, prosím?

mary841
31. dec 2024

@jennni už predané, kupovala som cez internet, značka Chi Chi London 🙂

Strana
z3