Sú tieto šaty vhodné na svadbu?
Haló haló, zachráňte ma, prosím!
Sú tieto šaty ok na svadbu? Ďalšia vec-nevesta trvá na krátkych/midi/...z ktorých je najlepšie odfiknúť? Ja som citovo zainteresovaná, a nerozmýšľam triezvo 🙈

Máš krásne všetky 🙂
@zuzka1117 ďakujeeem ❤
Ja za to nemozem 😃😃😃😃
To co je za svadba, ze si nevesta diktuje dlzku siat je to zvlastna poziadavka... To to vacsinou aj dava ta nevesta sit, nie ze ty si skrat.. Ja by som nestrihala ani jedny, tie prve delene su na tebe dokonale... Kup si kratke na bazare, tychto je skoda... Posledne zelene tie nie su moj styl ale ani kratke by neboli ono
Urcite by som z nich nestrihala.Vyber si tie v ktorych sa citis najlepsie,dlzka je ok a basta.
@kitycat tie posledne boli len taky vykrik do tmy, lebo by mi ich nebolo luto skracovat 🙈
Tie sedo- strieborné sú najkrajšie. Robia vám najlepšiu postavu. Ku nim samodrziacu podprsenku, aby nebolo vidno ramienka. Kabelku listovú , dymovo sivú, jemné náušnice s kamienkom a výrazný náramok. Nie hodinky. Topánky vysoké, remienkove v odtieni šiat. Vlasy vycesat. Jeden prameň nechať spustený. Vyniknete aj večer na parkete. Ale zároveň nezatienite nevestu. Váš doprovod môže mať kravatu v odtieni vašich šiat.
Tieto s tým výstrihom na chrbte sa mi nepáčia. Pôsobia lacno na svadbu.
Z tých hore asi hociktore. Ružové nemusíš skracovať, takže ja aby som volila tie za takých podmienok 🙂
Trvá na krátkych ale strih a farba je suma fuk? Zvláštne....
4ka vôbec nie strašne zlú postavu robia a všetky nedostatky kričia
Z 2ky určite nestrihaj, vyzerali by divné, inak sú krásne. 1,3 ok
Ružove su skor na oslavu. Za mna prve ak je svadba v lete. šedá je oničom a tie posledné sa mi nepáčia
Ja by som volila tie, ktore nebude treba strihat. Hlavne ak mas saty rada ako su, tak ich nepokaz ak mas na vyber ine.
Prve 4 saty su vsetky vhodne na svadbu. Zelene sa mi nepacia ani jedni. A tie posledne s cipovou suknou su mozno nie velmi na svadbu vo vnutri.
Najkrajsie ti sedia sede ale aj ruzove su pekne.
Mne sa paci, ze sa snazis vyhoviet neveste. Tiez nerada vtrciavam za radu a tak by som to neriskla a neprisla v dlhych.
Všetky sú pekné aj ti sedia, ružové sú skôr na jar/jeseň, a tie posledné zelené ti trošku zdeformujú postavu, vybrala by som buď 1. zelené alebo tie sivé. Mne sa veľmi páčia na tebe tie sivé.
nevesta trva na kratkych...pane boze to zas nejaka sliepka s priblblymi poziadavkami, pardon musela som..nestrihaj kup rovno kratke skoda je ich strihat nech ma hviezda syrov( veselaaa kraava) dusu na mieste... ber tie pistaciové inac v bonprixe mali fakt pekne az som bola prekvapena a za superceny
Z týchto, ktoré si sem dala, by som si vybrala tie sivé. Ale neskracovala by som! Ak nevesta trvá na kratších šatách a Ty to chceš rešpektovať, tak by som možno zvolila este nejaké ďalšie šaty, ktoré sú už kratšie. Nad červenou, alebo modrou si neuvažovala?
@h2 tie su naaadherne
@h2 uvažovala som nad všeličím, aj tieto sú krásne, akurát ja šaty nosím 95% času, tak keď už je nejaká príležitosť, uletím si takým boho/hippie/éterickým smerom, aspoň zľahka...ale to už sú zas moje iracionálne nároky a predstavy 😁😁😁 s nevestou sme sa v tomto smere našli 😃

@trixi12 ja si nemyslim,ze nevesta si ma klast podmienky.