Sú tieto šaty vhodné na svadbu koncom novembra?
Dobrý večer, keďže zatiaľ som ešte nebola na svadbe ktorá by sa konala koncom jesene alebo v zime tak sa chcem opýtať či by tieto šaty boli vhodné na svadbu koncom novembra. Prípadne či by ste mi vedeli nejaké odporúčiť. Ďakujem

Ak idete len vecer na oslavu, tak to hej. No ak by ste mali ist aj na obrad a podobne, tak na to sa mi teda zdaju byt az moc obycajne, ale v tvojom pripade, ked idete teda az hentak, tak si myslim, ze budu v pohode
@zuzanka.zuzu a ck na nich je vyzyvave alebo pod...normalne jednoduche farebne saty...ano velmi decentne...
@rachel36a ten kolotočársky vzor si si nevšimla? ak nie sú vyzývavé neznamená, že sú decentné 😉 ozaj nie. týmto príspevkom končím, mne je v podstate jedno, nech si autorka oblečie aj vrece jutoviny, reagovala som len na to, že si nesprávne použila význam slova "decentný"
@elizabet173 ako nic v zlom ale by som chcela vidiet co je podla teba vhodne, ak taketo saty nie...ocividne sa v nazore a vkuse nezhodneme....
Tak ci tak, je len na nej co si vyberie...za mna su super...moderne, pekne, vkusne....keby som mlada a stihla, tak nevaham ani chvilku...
@zuzanka.zuzu mne je tiez jedno, als trvam na tom ze saty sú decentne aj ked vzorovane...to ze tebe sa nepacia vzorovane neznamena ze kazda ma byt na svadbe ako siva mys
Skúste https://andzela.sk/60-vecerne-saty
Ja objednávam odtial šaty a zatial som bola vždy spokojná👌😊

Na hostinu od začiatku či len prídete pozrieť večer? V druhom prípade áno, inak nie.