icon

Sú zákusky na krstinách zbytočné?

13. mar 2025

Ahojte viem že každý si robí podľa seba ale má to zaujíma. Ak ste mali posedenie v reštike dávali ste na stôl zákusky? Môj plán je obed a potom káva a každý dostane rez z torty. Podľa mňa zákusky sú zbytočne.

adka3321
13. mar 2025

My sme mali iba trochu slanych, sladke sme nedavali, kedze bola torta. Ale my sme mali posedenie 2-3 hodiny, to boli vsetci najedeni z obeda a z torty. Sladke kolace by nikto uz nejedol.

rachel36a
13. mar 2025

Nie nedávali...mali sme obed, na pitie co kto chcel , ani torta sa nekrajala..nik nechcel ani kavu....svokrovci prichystali posedenie u nich, tam sme si potom nakrájali aj tortu

andaluzia12
13. mar 2025

Presne ako píšeš sme mali… + navyše na stole syrové korbáčiky

janinah
13. mar 2025

Nemali sme, torty bohato,stacili,mali sme dve a tam sa zjedla pri kave jedna nie cela.

lija22
13. mar 2025

tiez sme nemali

lenka398
14. mar 2025

My sme mali ale zase vieme že u nás sladké proste ide. Naša rodina a známi sú dosť na sladké ale nemali sme veľa zákuskov. A tortu sme rozdali na druhý deň

martul
14. mar 2025

Mali sme zákusky aj tortu. Torta ostala celá. Zákusok si dá každý aký mu chutí. Torta má jednu príchuť a nie každému to šmakuje.

leiladomi
14. mar 2025

Mali sme to presne ako píšeš,obed,káva a torta a úplne to stačilo 😊

taktotedanie
14. mar 2025

Mali, aj som nabalila kazdemu krabicku

janka1011
16. mar 2025

Mali sme zákusky a teda dosť druhov, aby si každý vybral. Mne by na takej udalosti zákusky na stole chýbali. Torty sme dávali domov aj so zákuskami.

podbel2512
16. mar 2025

Jasne ze sme mali. Hanbila by som sa,pozvem ludi a nic poriadne im neponuknem? Plus kazdemu krabicka domov.

meg91
18. mar 2025

@podbel2512 presne tak .Tiež by som sa hanbila. To už sa vola lakomstvo. Teraz je trend byť v reštaurácii 2-3h a čaute domov..

xckaretxxx
18. mar 2025

Na stôl zákusky patria. A patrí sa aj zabaliť krabičku koláčikov ako vysluzku. Ak niekoho pozvem na obed, tak ho aj patricne pohostim. Aspoň takto funguje v mojej rodine a aj v mojom okolí.