Sú zákusky na krstinách zbytočné?
Ahojte viem že každý si robí podľa seba ale má to zaujíma. Ak ste mali posedenie v reštike dávali ste na stôl zákusky? Môj plán je obed a potom káva a každý dostane rez z torty. Podľa mňa zákusky sú zbytočne.
Nie nedávali...mali sme obed, na pitie co kto chcel , ani torta sa nekrajala..nik nechcel ani kavu....svokrovci prichystali posedenie u nich, tam sme si potom nakrájali aj tortu
Presne ako píšeš sme mali… + navyše na stole syrové korbáčiky
Nemali sme, torty bohato,stacili,mali sme dve a tam sa zjedla pri kave jedna nie cela.
tiez sme nemali
My sme mali ale zase vieme že u nás sladké proste ide. Naša rodina a známi sú dosť na sladké ale nemali sme veľa zákuskov. A tortu sme rozdali na druhý deň
Mali sme zákusky aj tortu. Torta ostala celá. Zákusok si dá každý aký mu chutí. Torta má jednu príchuť a nie každému to šmakuje.
Mali sme to presne ako píšeš,obed,káva a torta a úplne to stačilo 😊
Mali, aj som nabalila kazdemu krabicku
Mali sme zákusky a teda dosť druhov, aby si každý vybral. Mne by na takej udalosti zákusky na stole chýbali. Torty sme dávali domov aj so zákuskami.
Jasne ze sme mali. Hanbila by som sa,pozvem ludi a nic poriadne im neponuknem? Plus kazdemu krabicka domov.
@podbel2512 presne tak .Tiež by som sa hanbila. To už sa vola lakomstvo. Teraz je trend byť v reštaurácii 2-3h a čaute domov..
Na stôl zákusky patria. A patrí sa aj zabaliť krabičku koláčikov ako vysluzku. Ak niekoho pozvem na obed, tak ho aj patricne pohostim. Aspoň takto funguje v mojej rodine a aj v mojom okolí.

My sme mali iba trochu slanych, sladke sme nedavali, kedze bola torta. Ale my sme mali posedenie 2-3 hodiny, to boli vsetci najedeni z obeda a z torty. Sladke kolace by nikto uz nejedol.