icon

Svadba a malé dieťatko

gabishek
8. okt 2023

Ahojte babenky, čakáme dievčatko, som v 7. mesiaci ❤️ No svadba bude až keď bude mať malá cca 7 mesiacov… Tak mám takú otázočku na vás, ktoré ste sa vydávali a mali už bábätko: ako ste to počas svojej svadby riešili? Myslím kojenie atď… Lebo všetci ma strašia, že to bude zlé, že mi bude tiecť mlieko, že každé 3 hod budem musieť odbiehať kojiť, že boľavé prsia… Že mám so svadbou počkať, až malinká vyrastie 🙁 Lenže ja svojho partnera bezvýhradne milujem a preto nechceme so svadbou čakať - všeličo sa môže stať, nech má bábo poriadnu, kompletnú rodinu, ako sa patrí ☺️
Ako ste zvládli svadbu s malým dieťaťom? Bolo to kvôli kojeniu až také stresujúce? Alebo ste poriešili niekoho, kto s drobcom bol doma a postaral sa vám oňho?
Ďakujem

Strana
z2
h2
12. okt 2023

@gabishek Veď ja som ani nepísala, že dieťa pokazí vzťah. Ale že sa pokazí vzťah dvoch ľudí potom. Ja ti to nepíšem preto, aby som ti pokazila radosť. Práve naopak, aby som ťa varovala, že sa to môže stať, je to bežné a mnohí ľudia, ktorí to nevedia, si myslia, že je to koniec vzťahu a napríklad sa aj rozídu. Veľmi ti želám, aby sa to vám dvom nestalo.

gabishek
autor
12. okt 2023

@jj298 rychly obrad na urade nechcem, jedine v kostole. Vela ludi z mojej strany volat nepotrebujem, mam malu rodinu. Zato on ju ma velmi velku. Ano, mame sa radi a myslim ze takmer 40-rocni ludia uz vedia, co robia.

gabishek
autor
12. okt 2023

@gabishek LUDIA NEPISTE MI HLUPOSTI O TOM ZE SA NEPOZNAME, ANI O TOM ZE TO NEMOZE BYT LASKA CI O TOM ZE MA NECHA ANI O SVADBE NA URADE - MNA TOTO NEZAUJIMA!!! UNIKLA VAM POINTA MOJHO PRISPEVKU - MNA ZAUJIMAJU IBA ODPOVEDE UZIVATELIEK, KTORE SA VYDAVALI A POCAS SVADBY MALI MALE DIETA, ZE AKO TO ZVLADLI!!!
ZATRPKNUTOST Z TOHO ZE VAM INYM STROSKOTALI VZTAHY A MYSLITE SI ZE TAKTO MUSIA DOPADNUT AJ VSETCI OSTATNI, SI VENTILUJTE NIEKDE INDE!
UZ MI PROSIM PISTE LEN TIE, KTORE MOJU OTAZKU POCHOPILI. DAKUJEM.

gabishek
autor
12. okt 2023

@denisa0504 konecne normalna odpoved a k veci 🙏 dakujem, dakujem… Malinka bide mat vtedy uz takmer 8 mesiackov, to sa urcite bude aj prikrmovat. Cez den samozrejme bude s nami, ale vecer uz take babatko musi byt v klude, doma, vo svojom. Urcite ju niekto postrazi.

jj298
Odpoveď bola odstránená
gabishek
autor
12. okt 2023

@denkabemommy skoda len ze tam kde budeme mat my svadbu, nebude moznost ubytovania. Nie je tam ani 1 izba…

gabishek
autor
12. okt 2023

@jj298 halooo som nervna z toho ze mi niektore pisete hluposti. Ja chcem odpovede len od tych, ktore taku svadbu s dietatom mali a ako to zvladli, OSTATNE KECY MA NEZAUJIMAJU

barbor83
12. okt 2023

@gabishek maly mal takmer rok ked sme sa brali, bola to krasna svadba spojena s krstom, taka komornejsia ale pre nas stacila a uzili sme si nas den tak ako sme si predstavovali ( vsetko viac menej sami aj pred tym tesne ako obrad nastal) sme si este po ceste vybavili ale niekedy staci poziadat o pomoc...🤞☺️ inymi slovami treba urobit ako citite kazde dieta je ine a aj svadba moze byt prenadherna a dokonala..
Ak to tak citi aj buduci manzel chodte do toho...neprajnikov a strasicov bude vzdy dost.

Nech vsetko klapne ako ma.

gabishek
autor
22. okt 2023

@barbor83 dakujem ❤️

Strana
z2