Svadba bez svedkov?
Ahojte baby chcem sa opýtať. Mam mat svadbu ale nemám svedkov. Svadba bude len pri dvoch svedkoch. Teraz potom v kostole normálna keď tento koronachaos ústane. No bohužiaľ nemám svedkov všetci sú mimo sk. A asi sa znovu uzavrú hranice🙈. Co teraz.? Svadbu chceme mať na matrike.
ak to nemusia byt kamarati dohodni sa so zamestnancami uradu, mozno sa najdu dvaja ochotni tam🙂
Strašne uvažujem kolegyňa sa so mnou strieda takže ta nemoze🤣 susedu nepoznám sme sa presťahovali nedávno. Kamošky sú rozlietane kade tade. Čistá katastrofa 🤣 sestra v UK. Ako sranda strašná 🤷♀️🙈. Zohnať niekoho. Ja som sa presťahovala teraz kde nikoho poriadne nepoznám. Snažíme sa to dáko vymyslieť.
@levicat no a co?Kamoska tak mala,pristavili par na ulici pred uradom,pre sobas sa rozhodli den pred.Dotycni uplne v pohode,vsetci z toho mali srandu a boli radi.My sme mali tiez iba svedkov,ja naj kolegynu som oslovila tyzden pred a manzel kamarata az 3 dni vopred.Rodinu sme nechceli do toho miesat.Na matrike ti tiez pojdu zamestnanci,len musite si to v predstihu vybavit.
Ale ved keby si nejakym kamoskam napisala, tak myslim, ze jeden den by si nejako nasli nie? Predsa len toto nie je prilezitost, ktora sa deje kazdu chvilu 🙂

@levicat zohnať iných svedkov? Snáď poznáte dvoch ľudí z okolia.