Čo nezabudnúť pri svadbe s dvoma svedkami?
Ahojte, chystáme svadbu dvaja svedkovia, rodičia, plus naša dcéra, ja som mimo toho tehotná…poraďte čo nezabudnúť. Svadba bude v kostole, myslím že sa hodí aj nejaký hudobný doprovod, šaty myslím že sa hodia svadobné, partner bude mať oblek, chceme klasika obrúčky, kytica…potom spoločný obed, obavám sa aby to nebolo také smutné pochmúrne keď nás bude tak málo😃 tí čo máte skúsenosť poraďte na čo nezabudnúť a ako si užiť pekný deň, ďakujem
Surodenci? Mlada krv? Mna nevlastna sestra na svadbu o par ludoch nepozvala.ale kamaratov si pozvali. Smutne..
@anonym_autor nebude to smutne, bude to take ake si to urobite. Ak mas obavy tak mozno vybrat mensi kostol alebo neda sa urobit sobas na fare?
A keď sa stretnete doma na obede, je to smutné? Prečo by to teraz malo byť?
My sme pri obrade boli sme len ja a manžel , moja ségra, kamoška, kamoš, naša dcéra 😀 mali sme svadbu o 10 fotkách a to je celé , každý ako sám chce , z obradu sme utekali dcére na koncert v škôlke a večer sme šli aj s rodičmi na večeru 😀 brali sme sa v 2015 a veru stále sme spolu 🥰 len už nemáme len dcéru , ale pribudli dvojčatá 🧍🧍 miesto svadby sme kúpili dom. Mám 37 rokov a keď tak jediné čo by som zmenila , asi by som pozvala rodičov aj na obrad 😀 ale nevyčítali mi to nikdy ☺️ neboj smutné to nebude , my sme boli veľmi šťastní a aj sme 🥰
@anonym_autor ja by som si dala spraviť aspoň pár pekných fotiek. My sme mali tiež svadbu len so svedkami a večerou. Tak sme si zaplatili aspoň fotografa, ktorý nás pofotil pri obrade a potom na námestí. Doteraz máme jednu z fotiek v spálni má komode 😊

Nemáš súrodencov? Ani tvoj nastávajúci? no však keď vás bude 5 a pol tak to bude take tiché smutne ?
Nebudete si robiť ani fotky? Že by vás nejaká kamoska či sesternica pofotila?