Svadba introvertov
Dobry den
Su tu nejake dievcata introvertky, ktore su uz vydate a mohli by mi dat inspiraciu, ako urobit vlastnu svadbu tak, aby som z nej nemala paniku?
S muzom sme rovnake povahy, introverti, neznasame pozornost druhych, nie sme ziadni bavici publika, mame dost problem s vacsimi skupinami ludi.
Dohodli sme sa, ze sa teda vezmeme. Chceme malu svadbu len pre najblizsiu rodinu a kamaratov, teda pre ludi, s ktorymi sa dobre citime. Potrebovala by som trosku inspiracie, ako to urobit, aby sme z toho mali zazitok, bolo to slavnostne a aby sme neunudili nasich hosti.
Prinajhorsom urobime obrad o 2 svedkoch a rodicoch, ale to naozaj len prinajhorsom, ak nic ine nevymyslim.
Dakujem 🙂
@janickadusicka Najhorsia urazka je, ked pozvete kamaratov a blizkych rodinnych prislusnikov vylucite.
Idealne mat obed s rodicmi, surodencami a s kamaratmi si urobit oslavu zvlast.
Svadba nie je stratova zalezitost. Investicia je nahradena darmi, peniazmi, kytice stieracimi losmi. Ja som darovala 10 losov a mladomanzelia vyhrali 5000E. 🙂 Urcite to stoji za to. Jedneho dna vam bude luto, ked vas rodina nepozve na svadbu.

@klsmat únos som nechcela - nebyť na vlastnej svadbe sa mi zdala blbosť, zvlášť keď som na nej chcela byť hlavne s manželom. Keďže všetky "povinnosti" riešili hostia, ktorí nás veľmi dobre poznali - aj náš vkus. Nemuseli sme sa s nimi vôbec dohadovať čo majú robiť a teda ani kvôli tomu stresovať. Každý mal za úlohu to v čom bol dobrý.