icon

Svadba po krátkej známosti

14. okt 2022

Je tu niekto kto mal svadbu veľmi rýchlo? Napríklad do 2 mesiacov od zoznámenia? 😁 Poznáte pár, komu to tak vyšlo?

Strana
z2
sense
14. okt 2022

Matka môjho partnera do polroka od prvého stretnutia sa vydávala a sú spolu 26rokov

bolarazjedna
14. okt 2022

Ja mam známu, ma o 15 rokov staršieho manžela, a vydala sa po 5 mesiacoch známosti, zásnuby mali asi po 2. Už majú 2 dievčatá okolo 20 rokov a stále sa ľúbia.

catherinah
14. okt 2022

Ja síce nie po dvoch, ale po 3 mesiacoch zasnuby a po 6 mesiacoch svadba. Nikdy predtým sme sa nevideli.

babababka
14. okt 2022

5 mesiacov po zoznámení bola svadba.sme spolu už 38 rokov.

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
deti95060810
14. okt 2022

áno... .kolegyňa.
po mesiaci mu povedala že čo budeš za mnou chodiť, radšej sa zoberme...
majú spolu 3 deti a všetky deti sú už dospelé...
a ešte v rodine.... starí rodičia a teta...

veronikaszabova
14. okt 2022

Moji rodicia sa brali, ked spolu chodili 6m. Uz su spolu skoro 40 rokov

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
cervenaruza123
14. okt 2022

Stava sa, ze vyjde, ale castejsie to nevyjde, lebo ludia este maju ruzove okuliare a nepoznaju poriadne toho druheho. Za taky kratky cas je dost tazke spoznat cloveka poriadne.
Na druhej strane, viacere kamosky sme sa zhodli, ze zavisi aj od toho, kolky vztah v poradi to je. Ak prvy, clovek este nevie co si ma na druhom vsimat, tak je tazko po par mesiacoch hodnotit vztah. Ale ak uz nejaky vztah bol a vedia obaja co hladaju a co im vyhovuje a co naopak uplne vadi, tak pomerne rychlo vedia zistit, ci by im to spolu fungovalo ci nie. My sme sa sice s muzom vzali po 2 rokoch, ale uz po 2 mesiacoch sme riesili, ze ci sa nevezmeme, lebo obaja sme mali uz nejaky vztah za sebou a videli sme, ze si sadli az prekvapivo dobre a ze mame rovnake podstatne hodnoty a nazory.
A dalsia vec je aj intenzita stretavania sa. Ak chodi par raz tyzdenne na hodinu na kavicku, tak velmi sa nespoznaju. Ak boli predtym kamosi alebo ak su spolu velmi casto, ak spolu absolvovali aj nejake vylety, stresove situacie, tak sa mozu po 2 mesiacoch vztahu poznat ovela lepsie ako ine pary po 5 rokoch.

s_o_n_i_k_e
14. okt 2022

Môj brat sa poznali 4 mesiace a už plánovali svadbu. Tento rok 18 rokov čo sú spolu a majú spolu krásne tri detičky a psa 🙂 ja som bola s ex 11rokov zasnúbený a rozišli sme sa. Čiže berme život tak ako je 🙂 v 34rokoch som spoznala lásku svojho života a dva roky na to svadba 🙂) život je až moc krátky aby sme sa trápili a riešili veci, berme život tak ako sa nám ponúka všetko sa deje pre niečo 🙂

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
stanulienkat
14. okt 2022

Niektorým to vyjde, ale je to asi jedno promile zo všetkých vzťahov. Podľa mňa je to šialená hlúposť. Potom sú tu denne témy od žien, ktoré si zobrali prveho debila ktorého poznali pár týždňov. Lebo mali motyliky v brusku....

dilino
14. okt 2022

Ja mám kamarátku týždeň spolu chodili vzali sa a už je tomu 25 rokov majú dospelého syna a sú spolu. Takže niekedy to vyjde inokedy nie. A mám aj kamošku chodili 5 mesiacov tiež sa vzali a sú už 30 rokov spolu.

mirkava
14. okt 2022

Ja skôr poznám ľudí čo sa brali po rokoch chodenia... a už sú rozvedení. Manželstvo je vždy lotéria 😉😊

danci95
14. okt 2022

Kolegyňa po pol roku a do ďalšieho pol roka boli od seba 🤦‍♀️😂

jaskolka
14. okt 2022

Moji rodičia. Vzali sa 4 mesiace po zoznámení, boli spolu 45 rokov, kým otec nezomrel.

1lucinka123
14. okt 2022

Moji rodiča sa brali po 3mesacnej známosti. Boli spolu 44 rokov. Presne ako si sľúbili v dobrom aj v zlom až kým ich smrť nerozdelila. Mamina minulý rok zomrela😢

jabadabadu
Odpoveď bola odstránená
gertrudaosem
14. okt 2022

@cervenaruza123 ja mám práve že pocit, že tieto rýchle svadby sa väčšinou vydaria...

jakoma
14. okt 2022

Kamaratkini rodicia sa brali po mesiaci, manzelstvo vydrzalo menej ako rok (stihli mat dceru), kamaratovi rodicia sa brali po 2 mesiacoch, manzelstvo vydrzalo asi 10 rokov, tie pary sa nebrali kvoli tehotenstvu, ale kvoli velkej zivotnej laske..takze z mojho okolia zle skusenosti s rychlymi svadbami..

pralinka25
14. okt 2022

ja uz ako tak pozorujem okolie a v lastne aj zo svojej skusenosti poviem ze je to jedno. manzelstvo je fakt loteria. niekto az po 20 rokoch zisti ake hovado ma vedla seba. dlhe chodenie nie je moc zarukou.

cervenaruza123
14. okt 2022

@gertrudaosem Tam je este druha vec, ze vacsina svadieb v prilis nizkom veku a po kratkej znamosti sa rozpadnu casto tiez velmi rychlo a ak nestihnu mat deti, vacsinou sa na to rychlo aj zabudne a nic ich uz nespaja. Poznam sama viac parov, ktore sa rozviedli, ale ked boli bezdetni, po par rokoch ich novi znami vobec nevedia, ze daco bolo, lebo bezne to len tak clovek nespomenie. A aj vlastne rodiny to niekedy beru akoby nic nebolo, ked nemali deti. Nie je dovod sa stretavat dalej ziadnym sposobom.

zuzuliatko18
14. okt 2022

Mame znamych, ktori sa brali po 3 mesiacoch a oslavili uz aj 60te vyrocie sobasa (a nie, nebolo dovodom tehotenstvo).

luciannka83
14. okt 2022

Mne by zasvietila kontrolka. Ci to je z lasky, alebo z vypocitavosti.

lusyyy36
14. okt 2022

Ano ja, presne po 6 mesiacoch 😃

lenkakravcova
14. okt 2022

Kamarátka. 2 mesiace spolu chodili a potom hneď svadba. Sú spolu 8 rokov, majú 2 deti a sú spokojní.
Ale teda oni obaja vedeli presne čo chcú - zhodli sa na viere, bývaní, deťoch, rozdelení roli v domácnosti, financiách, ešte aj v hobby. Takže u nich to bolo akoby naistotu,, nechceli žiť "na divoko", takže keď si boli istí ze chcú to isté, tak neváhali a vzali sa. Ak sa dvaja takto zhodnú, tam nie je o čom. Ale zvyčajne to ľudia nemajú tak priamo vylinkované čo presne chcú a co nechcú, takže trvá dlhšie, kým sa spoznajú (toho druhého aj sami seba) a tak sa rozhodnú. 🙂

evinqua
14. okt 2022

Moji rodicia, chodili spolu asi 6 mesiacov, su spolu uz cez 50rokov

palicka
14. okt 2022

Áno, po 3 mesiacoch svadba, po roku rozvod a už sa naťahujú dalších 5 o všetko okolo BSM…

lilyianka
14. okt 2022

Moji rodicia sa brali po polročnej známosti a to už prosím pekne bola moja mama v 3 mesiaci 😂
Inak tento rok oslávili 50.vyrocie sobáša

lija22
14. okt 2022

moja babka s dedkom. po 2 mesiacoch svadba. manzelstvo nebolo dobre, dedo bol fesak suknickar, milenky cely zivot

janka1011
14. okt 2022

Je to čistá lotéria, môže aj nemusí. Ja by som si teda po 2 mesiacoch nikoho nebrala.

Strana
z2