icon

Svadba s dvomi svedkami

4. feb 2023

Ahojte, otazka pre tie ktoré ste mali svadbu pri dvoch svedkoch, pripadne len v kruhu naozaj najblizsich, ako ste to mali? Nechceme velku svadbu, najlepsie by bolo sa jedneho pekneho dna zobrat a ist na úrad, ale moja mama to tazko znáša, ze by nebola tzv. svadobnou mamou 😂 my s partnerom niesme jednoducho typy ľudí co potrebujú okolo toho velke oslavy 🙂 takze nejake typy ako to vyriesit? Ako ste to mali Vy? Co sa tyka obradu, obedu, pripadne nejakeho posedenia? Šaty ste mali ake?

Strana
z2
thoughtfulweirdo
5. feb 2023

Mali sme sobáš na úrade s 2 svedkami a malou dcérkou, s ktorou sa tam zatiaľ hrala jedna pracovníčka 🙂 šaty som mala dlhé lososové za asi 15€ z bazára, žiadne slávnostné, muž mal rifle a košeľu. Za pol hodinu bolo hotovo 💪 potom sme mali malé posedenie s rodičmi, len torta a káva a bolo.

beatinka
6. feb 2023

My sme mali 15 ľudí. Teda aj s nami. Iba rodičia a súrodenci. Na úrad a potom do reštiky na obed. O ôsmej večer sme boli doma. Nemáme radi šaškovanie, obaja sme už mali deti z predchádzajúcich vzťahov. Mamina bola chorá, chceli sme to stihnúť ešte kým bola a vládala. o necelé 4 mesiace nám odišla navždy. Bola som šťastná, že vobec sme to stihli a že sa dočkala, že je dcéra “na poriadku”.

tosomja
6. feb 2023

@thoughtfulweirdo tak si to nejak predstavujem.

Strana
z2