Svadba s dvomi svedkami
Ahojte, otazka pre tie ktoré ste mali svadbu pri dvoch svedkoch, pripadne len v kruhu naozaj najblizsich, ako ste to mali? Nechceme velku svadbu, najlepsie by bolo sa jedneho pekneho dna zobrat a ist na úrad, ale moja mama to tazko znáša, ze by nebola tzv. svadobnou mamou 😂 my s partnerom niesme jednoducho typy ľudí co potrebujú okolo toho velke oslavy 🙂 takze nejake typy ako to vyriesit? Ako ste to mali Vy? Co sa tyka obradu, obedu, pripadne nejakeho posedenia? Šaty ste mali ake?
My sme mali 15 ľudí. Teda aj s nami. Iba rodičia a súrodenci. Na úrad a potom do reštiky na obed. O ôsmej večer sme boli doma. Nemáme radi šaškovanie, obaja sme už mali deti z predchádzajúcich vzťahov. Mamina bola chorá, chceli sme to stihnúť ešte kým bola a vládala. o necelé 4 mesiace nám odišla navždy. Bola som šťastná, že vobec sme to stihli a že sa dočkala, že je dcéra “na poriadku”.
@thoughtfulweirdo tak si to nejak predstavujem.

Mali sme sobáš na úrade s 2 svedkami a malou dcérkou, s ktorou sa tam zatiaľ hrala jedna pracovníčka 🙂 šaty som mala dlhé lososové za asi 15€ z bazára, žiadne slávnostné, muž mal rifle a košeľu. Za pol hodinu bolo hotovo 💪 potom sme mali malé posedenie s rodičmi, len torta a káva a bolo.